221 (redagavo Valdas 2022-04-30 17:02)

Re: Karas Ukrainoje

Reiktų pasidomėti. Bet ir Rusija paspausdina pinigų.

222

Mano tiesa kad visi gali turėti savo tiesas jeigu nori tegul užmuša mane jeigu tai kazkieno tiesa juk turi vykti apykaitą tai būties esmę, jeigu taip atsitinka reiškia taip turejo but. Buk kaip Gėlytė jeigu augi tai augi jeigu kažkas nuskynė sudegino nu tai tik tiek kas pasikeitė visatiniu mastu? Nereik savęs perdaug sureikšmint ir tas gyvenimas kiek gyvensi jo 1 minute su tokiu suvokimu bus dziugesne nei gyvenant 100 metu su islikimo paranoja big_smile

223 (redagavo Valdas 2022-04-30 17:07)

Taip. Vyksta taip, kaip turi vykti tuo metu ir ten, ir reikia švęsti gyvenimą tiems, kam yra tokia galimybė. Aš tai ruošiuosi pagerinti 122 metų gineso rekordą. Esu apsėstas to tikslo, todėl tavo garbei mečiau gerti kavą ne tik dėl jos nuodų, bet ir dėl to, kad kofeinas pavėlina mano užmigimo laiką 2, 3, 4 valandom, o tai kenkia sveikatai.

224 (redagavo Frenkas 2022-04-30 17:10)

Saunuolis pastovejai už mane big_smile šaltą dušą pajungei tikslo siekimui?

225 (redagavo Valdas 2022-04-30 17:14)

Dušas turi būti tik šiltas. Į eketę įšokti ar bet kokį telkinį, kai vanduo labai šaltas, ypač sukaitus, visai nieko, bet namie reikia atsipalaiduoti. smile

226

Šaltas dušas tai atsipalaidavimas didesnis nei šiltas dušas.

The cold water sends many electrical impulses to your brain. They jolt your system to increase alertness, clarity, and energy levels. Endorphins, which are sometimes called happiness hormones, are also released. This effect leads to feelings of well-being and optimism.

Cold Showers – A cold shower (below 14C) increases dopamine by a whopping 250%! Raised people's blood levels of the neurotransmitters noradrenaline (by 530 percent)!!!

Another way cold showers may work is by increasing endorphins, or the feel-good hormones in your brain. Endorphins can ease symptoms of depression and anxiety. Cold water may also decrease cortisol, a stress-inducing hormone.

Tai tik keletas copy paste, tų naudu milijardas smile

227 (redagavo Valdas 2022-04-30 17:28)

Nežinojau. Geras. Ačiū. smile Sakyčiau, nemalonus atsipalaidavimas. smile Po to būna malonu, bet tuo metu - kančia. smile Bet žiūrint į naudą, galima būtų bandyti priprasti.

228

Nėra tos kančios kaip tu manai. Tai kaip meditacija tuo metu negali buti kitur tik čia ir dabar. Isgyveni visišką dabarties jausmą kurį po to pritaikyti gali betkur betkada. Nauda viskam, tam pačiam dėmesio lavinimui. Tai kaifas, kančios nėra po kokio trecio karto, nors ir pirmus kartus man nebuvo realiai. Patikėk manim mano ketinimai geri ir siūlau pradėti, lifechangeris smile

229

Jeigu nori galim private placiau jeigu domina padiskutuoti

230

When taken regularly, cold showers can make our circulatory system more efficient. Some people also report that their skin looks better as a result of cold showers, probably because of better circulation.

231 (redagavo Valdas 2022-04-30 18:15)

Priklauso nuo žmogaus atsparumo šalčiui. Pas mane riebalų sluoksnis plonas, todėl man labai jaučiasi šaltis, bet pasportavus, sukaitus, būtų malonu. Sukūriau temą padiskutavimui.

232

Frenkai tau laikas pamaloninti putina taip kad aplik zengte marš

233

Valdas parašė:

Ir Dariaus kapą taip pat tuomet ateityje, jei jau vadovautis tokia elgesio norma. Nepatikslinsi, o visus nukentėjusius, nes visi nukentėjo. Prifantazavai priežasčių ir žmonės jas paskaitę, gali įsivaizduoti, kad rusai puls Lietuvą, kai nepuls, o pratybos, kurios buvo tada, buvo pratybos. Ukraina yra atskira situacija.

nu tada ir tavo prie to paties smile

Čia aišku valdas tegul atsako nes nacikai Darius su Andrium tik Palos kažką nerišliai be irodymu savo nuomones

nu jo, visi kas pries rusija atrodo yra nacikai big_smile

Aš tai ruošiuosi pagerinti 122 metų gineso rekordą

big_smile nu nu ir kaip ruosies ? smile as  bent 100 metu noreciau, nebent bus technologines galimybes .

big_smile

234 (redagavo Frenkas 2022-04-30 18:42)

Andrius ciulpk by.by big_smile

235

Kogero ten pas jus tokia rutina kad be "čiulpk by.by" dau nėko nemoki  turėtum būt šitoi srity afigėnas

236

Gali būt kad ir profas ziurejau daug mokomosios medžiagos kaip čiulpei big_smile

237

Nu ziurėk nenusibausk taip ziaurei matosi ten tas jūsų polinkis

238

Ačiū kad leidai statistinis vienete big_smile

239

andrius parašė:

:::044

240

Dariau, aš esu prieš tokių veiksmų darymą ant karių kapų, nesvarbu, kurių. Taisyklės ir pagarba turi būti, nes niekas nekaltas, kad tautos iš prigimties yra skirtingos, ir dėl to, kai kada, kai kurios, yra priverstos kariauti tarpusavyje. Taip jau nepasisekė žmonėms šia prasme, bet tai niekieno kaltė. Reikia tai suprasti.