Re: Karas Ukrainoje
Nee CIA Matau Suruskeje Lietuviai Darosii
Tikra Tiesa
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Įvairūs → Karas Ukrainoje
Страницы Назад 1 … 27 28 29 30 31 … 70 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Nee CIA Matau Suruskeje Lietuviai Darosii
Tikra Tiesa
Ir vėl rusai subombardavo ukrainiečiams atsiųstą ginkluotę. Iš Europos ir Amerikos. Net to jie nebesugeba apsaugoti...o kam, atsiųs gi vėl rėkia
pasoviai, kad tankų duotų. Duos, nespės atvežti ir vėl rusai sunaikins. Bet ką čia kalbėti, jei jau savo karių nesugebėjo išlaisvinti...
Laimute maziau apie tai bazarint reikia, niekas nezino kaip yra istikruju, skleidzia propaganda ir tie ir tie tai kur tiesa? Rusai sako vykdo specialia karine operacija o is tikro vyksta karas, tai vat rusai knisa prota. O kai 1700 ukrainieciu kariu pasidavima rusijos kariams i nelaisve vadina musu ziniasklaida evakuacija arba pasitraukimu is azovstal gamyklos, tai knisa prota musu ziniasklaida, ka tada sneketi. Pagal tai kokia retorika snekejo pries 2 menesius kad rusijai baigiasi maistas, tai tie rusai jau turejo but mire pries menesi, o vat paeme ir uzeme mariupoli mirdami is bado menesi be maisto, tai kaip taip gali but?. Krc as nesu uz rusus bet nu gal pateikit realia situacija o cia pis a prota visi ant kiekvieno kampo kaip dalbajob. ai, neadekvatumas pas zmones isauges situacijos vertinimo. Kaip tik vakar anekdota skaiciau: ukrainietis netycia ikrito i olimpini baseina ir laimejo olimpini plaukimo aukso medali....
Tai taip, bet, kad nemoka saugoti ginkluotės atvežtos tai man pikta.
Kur nepasisuksi ten anekdotai. Šiandien viena turkė bobulka ūkininkų turguje sako bulvių pardavėjui : - man prašom už dyką, aš iš Ukrainos.
Čia daug kas pašiepia Euroviziją. Vienas sako: - solidarumas stiprus reikalas. Sekanti Ukrainos pergalė bus pasaulio futbolo čempionatas ir prie to dar selenskį Vokietijos kancleriu padarysime... šiaip, iš solidarumo
Jo visur galima ir pozityvo rasti, as tuo ir vadovaujuosi
Niekas nėra baisiau už ciniškumą.
Kai kam smagu spardyt jau gulintį...
Frenkas bando įpiršti sawo propaganda apsimesdamas nei priė tų nei prie tų standartinis modelis
andriau nepaeis tokie tavo bairiai, perdaug standartiskai propaganda stumt bandai savo nuomone, o ka as kalbu tai yra faktai todel tu net nebandai kalbeti apie juos o kalbi kad kazkas kazka kazkaip kazkada
cmon, eik gal pailset as matau kad tau gyvenimas labai sunkus
Niekas nėra baisiau už ciniškumą.
Kai kam smagu spardyt jau gulintį...
O ciniškumas kur ? Jumoras visada buvo, nežiūrint į tai kas, su kuo ir kur kariavo. Perdėtas solidarumas man yra šlykščiau, kai Lietuvoje moteris sodina ant savo giminės kapo gėles Ukrainos vėliavos spalvų.
Va toks nereikalingas ir tūpas solidarumas mane pykina... kaip ir vodka "selenskyj"ir dar visokie kitokie... Kai tikrai padėti reiktų, išsislėptų greitai tokie "solidarai"
humoras buvo visada ir lietuviai tikrai neatsiliko kurdami anekdotus apie zydus tuo metu kai jie buvo nuodijami kamerose, tad ieva nereik cia pust burbulo ir relax gyvenk ir zvenk, visi jautruoliai pasidare dideli teisuoliai, toks jausmas kad visi nusvito ir tapo angelais sito pasaulio tiesiog dievo avineliais patapo, rimtai jau perdaug zmones stumiat
Andriau, kare nėra nugalėtojų, todėl ir būti už vieną ar už kitą pusę nėra tikslo. Abiejų pusių praradimas didžiulis. Kiek žuvusių, sužalotų kūnų ir sielų.... Ašarų ir pykčio visiems laikams. Baisu. . Kaltieji bus nubausti, arba jie jau save patys nubaudė. Ir viskas vien tik dėl kapitalo. Gėda tokiame amžiuje tokie primityvūs metodai krauti kapitalui.
Jo kaip pats sunkiai gyveni galvuoji kad ir kiti taip gyvena nėko palauk kol gyvenimas dar pablogės
Na kadangi kalti yra aiškųs tai jos tikriausiai dar siam simtmetyje neužmirš panašei kaip vokiečiai dabar
Na kadangi kalti yra aiškųs tai jos tikriausiai dar siam simtmetyje neužmirš panašei kaip vokiečiai dabar
Žinoma, čia kelioms kartoms bus šešėlis. Aš vistiek manau, kad iš niekur niekas neprasideda. Daug klaidų padaryta ir iš Europos ir iš Ukrainos pusės. Turėjo pakankamai laiko nuo 2014 viską pakreipti teisinga linkme...o dabar vėlu ir labai patogu kai yra puolikas ir jį galima viskuo kaltinti. Aš nekenčiu karo ir visokių nesutarimų, bet būtent dėl to, kai žinai, kad kaimynas grėsmę kelia, reikia taktiškai protingos diplomatijos, o ne erzinti ir provokuoti.
Taip tikrai tai taip visi į įvikius regawo apatiškai jau tada rusija turėjo buti izuoliuota
Bepig čia diskutuoti, kai pilvai pilni, yra vonia, vanduo, wc ir nereikia nakvoti kur rūsyje susigūžus, kai kaukia sirenos ir sproginėja bombos. Nebūkim bejausmiai. Gali ir patiems tekt tai patirt...
Ieva tai mastyk apie afrikos vaikus kurie mirsta kasdien is bado nes civilizacija plesia ju resursus delko tu gyveni pilnu pilvu o jie badauja, pasidalinkit per puse, kaip tu apie tai nemastai? tu besirde tu esi cinike, kaip tu gali apie tai negalvoti? reiskia tu prie to prisidedi, tu tai remi... nu tu pati supranti kokio stiprumo tavo argumentai, tai lygiai tas pat ka parasiau as, kaip man i tavo kalbas ziuret rimtai? kad tu eini is proto tai galvoji kad ir kiti turi eit paskuj tave?
Ieva tai matai kad yra patenkuntų tom bombom bombarduja
jus nepateisomi, gerai geros dienos liudekit toliau diskusija su jum baigta fetisho myletojai ir patenkinti tuo kad afrikos vaikai kasdien mirsta issekinti bado, shame on you, geda jums
Страницы Назад 1 … 27 28 29 30 31 … 70 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Įvairūs → Karas Ukrainoje