Re: Ar nepavargstat nuo tokio gyvenimo ??
noreciau vel but vaikas per siauduka gert laukiniu biciu medu pievoj kai mama saukia namo ir Jethro Tull muzika su ta fleita is juostinio magnetofono
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Įvairūs → Ar nepavargstat nuo tokio gyvenimo ??
noreciau vel but vaikas per siauduka gert laukiniu biciu medu pievoj kai mama saukia namo ir Jethro Tull muzika su ta fleita is juostinio magnetofono
O as noreciau buti 16 metis bet su dabartine patirtim
Shameless пишет:AS pvz Pavargstuu nuo Zmoniuu kaip Sakant Gyvoliuu Kabutese
![]()
![]()
OK Visi nori Knist Prota, Tai BUKIM Toiau tos KIAULES
![]()
AS delto Palikau SHAMELESS
![]()
![]()
Thanks
Nejaugi tavo gyvenimas toks (.....!) kad sprukti į personažą prireikė (?)
Bent jau TUU Neknisk Proto
Galvojau Radau Pasnekove
OK Talk This Time TRUE
We ALL is Shameless Only Speak STUPID Words and Making Mistakes
Karoce Issiverskit PATYS Mana Supistaa Mintyy
tas gerumas meile kuris kaupesi per metus bet taip ir nebuvo isgirstu palaipniui pavirto pykciu ir panieka visiem ir viskam
Nuo visko pavargstama, jeigu tai tampa nekūrybinga rutina, nes žmogus ne mašina. Taigi, darom išvadas.
taip noretusi atsiprasyt nes daznai kvailas buvau ypac tu kuriu jau nera
Cia Gera Skelei BET BET be Reikalooo
Jie nurašė jūsų kvailumui, tad viskas gerai. Kas buvo - pražuvo.
as narkomanas alkoholikas nezinau kiek man liko tad stengiuosi be melo tik pagal nuotaika man 63
Niekas nežino, kiek kam liko. Visokių yra. Niekas juk netrukdo gydytis.
Laimutė пишет:Shameless пишет:AS pvz Pavargstuu nuo Zmoniuu kaip Sakant Gyvoliuu Kabutese
![]()
![]()
OK Visi nori Knist Prota, Tai BUKIM Toiau tos KIAULES
![]()
AS delto Palikau SHAMELESS
![]()
![]()
Thanks
Nejaugi tavo gyvenimas toks (.....!) kad sprukti į personažą prireikė (?)
![]()
Galvojau Radau Pasnekove
![]()
OK Talk This Time TRUE
![]()
![]()
![]()
![]()
O tau tik tokios pašnekovės tinka, kurios besąlygiškai tau pritaria?
Shameless пишет:Laimutė пишет:Nejaugi tavo gyvenimas toks (.....!) kad sprukti į personažą prireikė (?)
![]()
Galvojau Radau Pasnekove
![]()
OK Talk This Time TRUE
![]()
![]()
![]()
![]()
O tau tik tokios pašnekovės tinka, kurios besąlygiškai tau pritaria?
OK Leidziuu NUSAUT Taa Begedii jei Sazines Nebeturii
Ponial Mintii
Butent tas Tava Zodelis PRITARIAA Mane Dabaigee
Thanks beje uz ta Keksta
Pas Mana Tevus yrr Iskamsa jau 20m Laikosii Nesmirda
TIK TIE Begedziai Smirdantys Purvini
Nuu Karocee Uzteks Supisttoss Reklamos kaip Sakiau Kazkada
Džiaugiuosi Gyvenimu. Kiekviena minute/akimirka. Ir šia gražia itin lietuviška vasaros pradžia.
Tai gyvenimas nuo manes pavargsta
idomu man ar daug tokiu zmoniu kurie susidure su tokia beda ? Galbut kazkas net nesusimasto ....
matau aplink zmones kurie isikinke i ta pacia monotonija... darbas<->namai
nepaisant to darbas neidomus, tos pacios operacijos, niekas nesikeicia
Nu ok, tarkim galima kesti toki gyvenima 1metus,
bet kai isgirstu kad taip zmones vegetuoja 6metus
vien darbas-namai.
galbut isipareigojimai kaip seima ir pan neleidzia nieko pakeisti, nes darbo praradimas nelab geras reiskinys,,,Kaip ten sako... "Visi mirsta, bet ar visi gyvena...?"
ir aš kažkada taip maniau, bet dabar žinau akivaizdžią tiesą - jei žmogus namuose laimingas, tai jo širdis dainuoja. O jei dar ir darbą susirado tokį, į kurį eina kaip į šventę - laimingesnio žmogaus nėra
bet jei darbe visi užknisa, o tu kitus dar labiau užknisi, jei namuose pragaras ar tuštuma, tada nieko nėr paprasčiau kaip šiais laikais susirasti papildomą veiklą, hobį. Žinoma, tai kažkiek riboja laisvo laiko ir finansų kiekis, bet.... mūsų mnitys yra laisvos ir laimės būsena prasideda nuo galvos būsenos
Timonas пишет:idomu man ar daug tokiu zmoniu kurie susidure su tokia beda ? Galbut kazkas net nesusimasto ....
matau aplink zmones kurie isikinke i ta pacia monotonija... darbas<->namai
nepaisant to darbas neidomus, tos pacios operacijos, niekas nesikeicia
Nu ok, tarkim galima kesti toki gyvenima 1metus,
bet kai isgirstu kad taip zmones vegetuoja 6metus
vien darbas-namai.
galbut isipareigojimai kaip seima ir pan neleidzia nieko pakeisti, nes darbo praradimas nelab geras reiskinys,,,Kaip ten sako... "Visi mirsta, bet ar visi gyvena...?"
ir aš kažkada taip maniau, bet dabar žinau akivaizdžią tiesą - jei žmogus namuose laimingas, tai jo širdis dainuoja. O jei dar ir darbą susirado tokį, į kurį eina kaip į šventę - laimingesnio žmogaus nėra
bet jei darbe visi užknisa, o tu kitus dar labiau užknisi, jei namuose pragaras ar tuštuma, tada nieko nėr paprasčiau kaip šiais laikais susirasti papildomą veiklą, hobį. Žinoma, tai kažkiek riboja laisvo laiko ir finansų kiekis, bet.... mūsų mnitys yra laisvos ir laimės būsena prasideda nuo galvos būsenos
man atrodo kiekienam reiketu pagyvent nors metus atsiskyrus nuo pasaulio apmastyt kas gerai o ko daryt negalima nes per veida gausi likt vienam pokalbiui su Dievu kai nieko artimo salia nera ir tik zingsnis iki savizudybes as ta praejau tiesa ne Rusijoj bet Dagestane su laukiniais(?) musulmonais ganiau avis kalnuose pabeges buvau is Lietuvos nes ten kanapes auga kiek keistuoliu ten sutikau niekad nepamirsiu o turejau 19 metu vaikas ir metro ilgumo plaukus (1981) ten man isdauze dantis todel niekad nesisypsau bet ir zinau daug ka zinau
Atsiskyrimas nuo pasaulio tai pati geriausia busena. Sis pasaulis nieko nevertas
Nuskendusi čiabana Tereko upej brakonieriu tinkluose nesiau jo tevams ant ranku i Urickio kaima uz zmogzudyste kurios nepadariau Kizliaro mentai laike uzdaryta krauju myzau del atidauzytu inkstu ten ir dantis isdauze zekai kurie duona atiduodavo gerumu nustebino (nes valgyt man nedave) sakydami vaikeli kiek neteisybes pasauly ir kiek sulauzytu likimu
Nuskendusi čiabana Tereko upej brakonieriu tinkluose nesiau jo tevams ant ranku i Urickio kaima uz zmogzudyste kurios nepadariau Kizliaro mentai laike uzdaryta krauju myzau del atidauzytu inkstu ten ir dantis isdauze zekai kurie duona atiduodavo gerumu nustebino (nes valgyt man nedave) sakydami vaikeli kiek neteisybes pasauly ir kiek sulauzytu likimu
Kokia įdomi patirtis.
Atsiskyrimas nuo pasaulio tai pati geriausia busena. Sis pasaulis nieko nevertas
Labai daug ko vertas, Konstantinai. Kur be būtų žmogus, nuo savęs paties dar niekas nepabėgo. Nebent trumpam, psichodelikų pagalba.
Diskusijų forumas → Įvairūs → Ar nepavargstat nuo tokio gyvenimo ??