Re: Pirmas kartas
Pirmas kartas - smagu prisiminti. Pačią merginą, jos veidą. Jei mylėtis dėl mylėjimosi, tai tik tam, kad kolekcionuoti pirmus kartus.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Pirmas kartas
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Pirmas kartas - smagu prisiminti. Pačią merginą, jos veidą. Jei mylėtis dėl mylėjimosi, tai tik tam, kad kolekcionuoti pirmus kartus.
Dar laukiu, bandau rekordą sumušti.
Dabar jaunimas skuba
Skuba, nes nuolat patiria stresą. Jeigu tai suprastų, neskubėtų. Taip yra su visais žemės gyventojais. Apgenėtos obelys sekančiais metais gausiau žydi, nes patiria stresą ir skuba pasidaugint. Tas pats ir su gyvūnais.
Na tap manai
Galima niekada nesimylėti, o visas moteris apvaisinti dirbtiniu apvaisinimu, ir turėti kiek nori vaikų. Virgin Dad.
Valdas parašė:Galima niekada nesimylėti, o visas moteris apvaisinti dirbtiniu apvaisinimu, ir turėti kiek nori vaikų. Virgin Dad.
kaip vaikai
Laba diena,gal yra cia valdingu moteriskiu?;) jei taip laukiu zinuciu
Laba diena,gal yra cia valdingu moteriskiu?;) jei taip laukiu zinuciu
...o tu čia pirmo ar paskutinio karto norėtum?
Marius parašė:Laba diena,gal yra cia valdingu moteriskiu?;) jei taip laukiu zinuciu
Super!!!
Marius parašė:Laba diena,gal yra cia valdingu moteriskiu?;) jei taip laukiu zinuciu
Pirmo noreciau Laimute,
Pirmas su valdinga gali atimti norą visam laikui į ateitį.
Neatims,viskas bua gerai, svarbiausia valdingai patiktu
Kiek jums buvo kai pirmą kart pasimylejote ? Man tai 19 metų .
na man labai nesiseke pirmi kartai, sugundziau kaimyno dukra, budams 14, ale neikisau, manau ji labai bijojo, as skubejau, tai pos pyzute nesudrekusi buvo, dar keli nesekmingi kartai buvo kol vedusi vyresne motera manes neispiso....
PIrmas kartas buvo per 52m jubilieju su kiaule o siaip iprastai kaip visada - ranka
PIrmas kartas buvo per 52m jubilieju su kiaule o siaip iprastai kaip visada - ranka
O jusu kada
jau labai senai gal praeitam gyvenime
Man tai labai knieti apie paskutinį padiskutuoti
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Pirmas kartas