muzikai nenaudoju spotify, nes muzikai klausyt youtube visada puikiai pasitarnauja, kas yra legalu nes pacios grupes deda savo muzika i youtube ir uzdirba is subscriptions ir views dar reklamu.
filmu neziuriu, bet jei noriu tai yra tinklalapiai kuriuose gali ziureti nemokamai filmus ir serialus net be registracijos. Techniskai tai nera simtu procentu svaru, bet nesakyciau kad tai ir piratavimas, nes tie tinklalapiai visiem prienami ir lengvai surandami googleje, nereik siustis nei torrentu naudot ar kitu nelegaliu dalyku. Tiesiog suvedi adresa googleje ir ziuri kiek nori kada nori be reklamu ir aukstos kokybes. Tai... jei kurejai turi problemu su tuo, tegu uzdaro tas svetaines, o as kaip vartotojas tai jei man duoda lengvai pasiekiama be reklamu produkta nemokamai tai, kam man imt kur mokama? galu gale is kur man zinot, gal jie turi leidima .
O siaip manau problema su tais visais spotify ir netflixais yra prenumeratinis mokestis. Jie nera mazi tie mokesciai ir jie kas menesi is taves siurbia net jei neklausai/neziuri. Is pradziu rodos niekis, ten 10 eur i menesi, bet po metu 120 euru o as ten paziuresiu filma ar du. Kazkaip... neverta.