Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
[ Uždaryta ] Audi!!! (Puslapis 2 iš 10)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 21 iki 40 iš 194
- Rolandas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Re: Audi!!!
Vilius, 20 parašė:aš sau ko gero rinkčiausi arba dyzelinę "beškę" arba būtent 2,8:)
eksploatacija nuo 2,0 žinoma skirsis - visgi v6 elementrariausiai žvakių yra dviem vienetais daugiau:D) ir šiaip bus kažkiek brangesnė:)
na bet mano galva jei automobilis patinka, tai negąsdina ir didesnės išlaidos;)
Esme tame kad B4 su 2.8 varikliu yra pigesne kokias 200 euru nei tarkim su 2.0. Be to, toj su 2.8 privalumu kaip tycia daugiau buna. Matyt gasdina zmones ta kubatura didele, asocijuojasi su didelesmis kuro sanaudomis. Bent jau is teorines puses tai jos ne taip daug ir skiriasi
- Vilius, 20
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Rolandas, 22 parašė:Vilius, 20 parašė:aš sau ko gero rinkčiausi arba dyzelinę "beškę" arba būtent 2,8:)
eksploatacija nuo 2,0 žinoma skirsis - visgi v6 elementrariausiai žvakių yra dviem vienetais daugiau:D) ir šiaip bus kažkiek brangesnė:)
na bet mano galva jei automobilis patinka, tai negąsdina ir didesnės išlaidos;)
Esme tame kad B4 su 2.8 varikliu yra pigesne kokias 200 euru nei tarkim su 2.0. Be to, toj su 2.8 privalumu kaip tycia daugiau buna. Matyt gasdina zmones ta kubatura didele, asocijuojasi su didelesmis kuro sanaudomis. Bent jau is teorines puses tai jos ne taip daug ir skiriasi
turbūt norėjai pasakyti, v6 bus brangesnė 200eu:) dėl privalumų tai tikra teisybė:) nors bičiulis turi 2,0 iš italijos su AC, pilna elektra ir pan.:) be to 2,0 su dujom lengviau pasileidžia, nors važiuoja ir 2,8
- Rolandas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Butent kad pigesne. Vargu ar rastum uz 2000 euru 1992 metu 2.0 audine su el langais, r16 ratais, rekaro sedynemis,ABS ir t.t. Tokia 2.8 motoru kainuoja apie 1900 euru.
- Vilius, 20
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
rolandai, kažką painioji:) specialiai atsidariau autopliusą ir pažiūrėjau, iki 2000eu rudau tik dvi 2,8 ir vieną 2,6, tuo tarpu keturkaušių gal 30vnt. apskritai beškė šešiukė nėra itin dažnas reiškinys;)
- Rolandas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Blyn, pries 2 savaites apejau Utenos turgus. Su 2.8 retai pasitaiko tai tiesa, ne tai kaip 2.0. Vos kelias radau su 2.8. Viena ka tik nuotralo nukelta buvo, butu uz 1900 atidave. Nepopuliarios jos yra, bel brangesnio draudimo, isitikinimo kad besote yra. Plius ekspotui i rusija jos neina, del kubaturos.
- Vilius, 20
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
13-14 litrų? gali būti, tikiu:)
ten vienas itin patyręs veikėjas siūlė scorpą, tai aš galiu pasakyti, kad daugiau gyvenime jokių ne tik kad scorpų, bet ir apskritai fordų nebenoriu turėti;D
- Rolandas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Valdas, 21 parašė:o del kuro sanaudu, jus cia tikriausiai visi mane iskeiksit ir sakysit kad esu klounas, bet is patirties zinau kad 2.8L ne beske o C4 su antros kartos duju yranga pernsininko rezimu mieste suvalgo 13, max 14ltr duju... kelyje vaziuojant 100-120 galima ysitekt i 10ltr, su salyga kad grejtis daug maz bus visalajk pastovus apie B4 negaliu nieko pasakyt, bet jauciu kad sanaudos nedaug turetu skirtis
Ar pats tokia vaizinejai?
- Vaidotas, 12
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
c4 nebloga labai patogi, didele , bet rodos kad jos panasios tik labai skirtingai varykliai dudeti s4 labai tvarkingai uzdeti tai kai remontuosi gali kai kuriu varzteliu neatsukti ir sitos dangos nenuimsi
- Vaidotas, 12
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
gal kas mate audi 100 concept
- Vaidotas, 12
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
zinot kad HUMMER rija 100km 40litru
- Igoris, 19
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Vaidotai tai tu gal enciklopedija kokia parasyk apie mashinas ziuriu daug ziniu turi
- Tomas, 29
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
jus neysivaizduojat kiek as s4 euru isleidau remontui airijoj:Dpatarciau jos niekam nepirkti
kiek ji man atsistojo buciau airikska A8 nusipirkes ir dar taxam butu likia
- Ovydas, 19
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Aplamai man Audi geriau nei Mersas!
Drasei gali pirkti Audi nera jos birancios masinos (zinoma jai nelauzisi) Ir jai turi lt pirk S4
- Donatas, 20
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
c4 jei pirksi tai ramiai vazinesi daug maz bet jei s4 tai skraidysi bet kam c4 juk a6 pereinama tas pats beveik
- Vaidotas, 12
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Igoris, 19 parašė:Vaidotai tai tu gal enciklopedija kokia parasyk apie mashinas ziuriu daug ziniu turi
neiseis
- Tomas, 16
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
man zeuriai noretusi audi s1....bet is kur tokia lietuvoj istraukt???:((
- Aura, 15
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
mano tevas turejo audi att bet jo manimu darbar nusipirko geresne.
- Vytas
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
s4 valdo, ypac kai paguldai spidometra iki dugno
Žinutės: nuo 21 iki 40 iš 194
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.