Tema: Nesuprantu
Nesuprantu kas darosi,šis persona apsimeta ne tuo zmogum
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → Nesuprantu
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Aš net pats savęs nesuprantu o tu nori kitus suprasti
O kam but neištikimai, geriau ant panėlės iškart, arba į stotį, ir viskas liuks bus
O kam but neištikimai, geriau ant panėlės iškart, arba į stotį, ir viskas liuks bus
Prie stoties klientai bomzai o jai reikia turtingų. Šiaip i pazintysxxx reikia anketą susikurti ten suras savo sugar daddy tik paskui gali penktas vaikas gimti.
O jeigu rimtai aš valstybei uzkrauciau šitą naštą arba soc tarnyboms
Verso parašė:O kam but neištikimai, geriau ant panėlės iškart, arba į stotį, ir viskas liuks bus
Prie stoties klientai bomzai o jai reikia turtingų. Šiaip i pazintysxxx reikia anketą susikurti ten suras savo sugar daddy tik paskui gali penktas vaikas gimti.
O jeigu rimtai aš valstybei uzkrauciau šitą naštą arba soc tarnyboms
Tai stotyj ir elitu yra, jos iš pazintysxxx islindo po visur, viska užteršé, užšiko,
Dabar tuos ukropės okupantės suvažiavo, po 20-40 dirba, tai konkurencija litvancems žemai kritusiom butybėm didėlė
Konstantinas parašė:Verso parašė:O kam but neištikimai, geriau ant panėlės iškart, arba į stotį, ir viskas liuks bus
O jeigu rimtai aš valstybei uzkrauciau šitą naštą arba soc tarnybomsTai stotyj ir elitu yra, jos iš pazintysxxx islindo po visur, viska užteršé, užšiko,
Dabar tuos ukropės okupantės suvažiavo, po 20-40 dirba, tai konkurencija litvancems žemai kritusiom butybėm didėlė
tu blogas zmogus
Verso parašė:Konstantinas parašė:Prie stoties klientai bomzai o jai reikia turtingų. Šiaip i pazintysxxx reikia anketą susikurti ten suras savo sugar daddy tik paskui gali penktas vaikas gimti.
O jeigu rimtai aš valstybei uzkrauciau šitą naštą arba soc tarnybomsTai stotyj ir elitu yra, jos iš pazintysxxx islindo po visur, viska užteršé, užšiko,
Dabar tuos ukropės okupantės suvažiavo, po 20-40 dirba, tai konkurencija litvancems žemai kritusiom butybėm didėlėtu blogas zmogus
Aš tiesus, ir teisingas žmogus!
Kada prostituciją įteisins, turės mokesčius mokėti tai dar sunkiau bus lietuvaitėm.
Arnas parašė:Verso parašė:Tai stotyj ir elitu yra, jos iš pazintysxxx islindo po visur, viska užteršé, užšiko,
Dabar tuos ukropės okupantės suvažiavo, po 20-40 dirba, tai konkurencija litvancems žemai kritusiom butybėm didėlėtu blogas zmogus
Nekalbek sita tema isminciaus veidu pagal zodziu seka esi tik siuksle
Verso parašė:Arnas parašė:tu blogas zmogus
Nekalbek sita tema isminciaus veidu pagal zodziu seka esi tik siuksle
Šiukšlės čia tokie kaip tu, kurie palaiko šiukšles ir purva, beje ir patys juose varstosi. Vienu žodžiu: dėgradu karta
Kada prostituciją įteisins, turės mokesčius mokėti tai dar sunkiau bus lietuvaitėm.
Dirbs nelegaliai, papigiau biski, vosad ras tu, kurie prikišt norės.
Fjord parašė:Kada prostituciją įteisins, turės mokesčius mokėti tai dar sunkiau bus lietuvaitėm.
Nu bet tu ir brudas
Verso parašė:Fjord parašė:Kada prostituciją įteisins, turės mokesčius mokėti tai dar sunkiau bus lietuvaitėm.
Nu bet tu ir brudas
Išsiplauk burna su rugštim
Fjord parašė:Kada prostituciją įteisins, turės mokesčius mokėti tai dar sunkiau bus lietuvaitėm.
Taip, yra paklausa bus ir pasiūla. Kaip kurioms tai vienintelis pragyvenimo šaltinis jei nieko daugiau nemoka.
Tai kad jos ir dabar dirba tose šalyse kur įteisinta. Bet lietuvaitės gražios šiaip turėtu būti paklausios
Nu bet iš tikrųjų jei Neištikima tikrai turi 4 vaikus aš jos vietoje ne po forumus valkatauciau o uzsiimciau pinigų ismusinejimu iš buvusių 4 vyrų ir iš valstybės. Gal bendroj sumoj ir nemažai išeitų. Bet aš tik apie pinigus galvoju
Verso parašė:Fjord parašė:Kada prostituciją įteisins, turės mokesčius mokėti tai dar sunkiau bus lietuvaitėm.
Taip, yra paklausa bus ir pasiūla. Kaip kurioms tai vienintelis pragyvenimo šaltinis jei nieko daugiau nemoka.
Kiekviena skylė ras po kamšti
Tai kad jos ir dabar dirba tose šalyse kur įteisinta. Bet lietuvaitės gražios šiaip turėtu būti paklausios
Kiek girdėjau, tai čia labai vertina Latino Amerikos prostitutes.
Konstantinas parašė:Fjord parašė:Kada prostituciją įteisins, turės mokesčius mokėti tai dar sunkiau bus lietuvaitėm.
Kiek girdėjau, tai čia labai vertina Latino Amerikos prostitutes.
Kur čia jas vertina? Raudonuose zibintuose jos visada pigiausios. Jų šlaunis storos ir egzotiškų ligų pilna
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → Nesuprantu