Re: Kodėl dabartiniais laikais beveik visos tapo šalavom?
Best In The World пишет:sitiek daug jaunu vyru nusizudo nes dar pries kelesdesimt metu buvo faktas kad turesi moteri, ta prasme..
Dar pries 20 metu, tureti zmona buvo duotybe. Tai buvo kazkas apie ka zmones net negalvodavo. Sulauki pilnametystes ir jau turi zmona arba vyra. Visiem taip buvo. Visi kure seimas ir dziaugesi.
Siandien ne faktas kad tu turesi zmona. Mano kartos ir ateinancios kartos bus daugiausia zmoniu mirusiu niekad neturejusiu nei santuokos nei vaiku per visa zmonijos istorija. Ir viskas del tupu bobu isrankumo, kuriuo jos pacios save prazudo ir tupu soc tinklu kurie neleidzia jom suprotet.
Na, kad moterys renkasi geriausius, tai biologiškai užkoduota tam, kad gimtų patys stipriausi ir geriausi palikuonys. Tai moterų instinktas. Dėl soc. Tinklų tai ir mane biesina, bet ir anksčiau panašiai buvo. Aš manau, jog kas tikrai nori normalios ir tradicinės šeimos, tų neveikia jokia soc. tinklų ar dar kažkokia įtaka.
Nevisai tiesa siaip.
Moterys anksciau rinkdavosi ne tik pagal grozi bet ir pagal vyro kitas savybes. Todel kad jei pastotu reikia kad islaikytu vaika ir uzaugintu ji geriausiai. Bet kai atsirado kontraceptikai ir soc tinklai moterys nebijo pastot ir jos renkas tik pagal isvaizda.
Supranti, anksciau tu gimei kaime ir net jei buvai labai grazi merga, modelio isvaizdos galejai but, per visa kaima buvo 3 kaimo jonai, vienas be dantu, kitas be plauku, trecias zemas ir storas - rinkis. Tau 18, kontraceptiku nera, geriausia gimdyt iki 25 - pirmyn. Tokios moterys eidavo i pasimatymus ir bandydavo tuos kaimo jonus pazinti. Konkurencija budavo is 3 zmoniu vyrui nurungti del moters. Lengva.
Siandien moteris soc tinkluose gauna zinuciu is 200 vyru per 1 val. Jokia gyvybes forma, moteris ar vyras nei joks apskritai zinduolis nera evoliucijos sukurtas gauti toki milzininkiska partnerio pasirinkima. Tai yra abnormalu. Savaime suprantama, kad bobu psichika saibom eina, cia bet kam eitu ir vyrams eitu jei taip butu. Soc tinklai sujauke santuokas gilesniame lygyje nei tu gali isivaizduoti.