1261

Re: Karas Ukrainoje

Dabar jau ir Bulgarija neįsileidžia per sieną mašinų iš Rusijos.

1262

Parantu parašė:

Jakutijos katilai, ten kazkas anomalaus. Galiu tiek pasakyti. As namie turiu “meteorita”, kas tai, nezinau. Bet kol jis buvo mano namuose, jis eme skaldytis i sipulius. Viduje matosi kazkokia struktura, kubas. Zinote, tai panasu i kazkoki kiausini, kuriame kazkas yra tokio anomalaus. Kas is to kaiausinio issiris, lieka kolkas spelioti, bet jis jau rodos savo permainas. Prie jo miegu gerai, bet nakti, apie trecia val pabundu, uzplusta mintys ir tik austanta vel galiu miegoti. Zodziu, turiu visatos kiausini, kas ten, ka as zinau. Lentyneleje dabar kruva nuolauzu, viduryje matosi kubine struktura. Tas kiausinis pats mane pasirinko, as tai savo vidumi pajauciau. Kas toliau, neissivaizduoju.

Labai įdomu. Pats meteoritas skyla į šipulius? Gal netyčia nukrito ant žemės? O Jakutija čia prie ko, tu ten gyveni?

1263

Parantu parašė:

Idomu. Rurija turi pasiimti naujaja rusija, o tai kursiai, mazoji lietuva, mazosios lietuvos veliava kabo Klaipedoje ant senojo tilto dabar. Tuomet, kur mes? Seip. Lietuvai sviecia, sviesi ateitis, bet jau rusijos federacijoje, kaip suvereni valstybe. Bet tai jug nuostabu, jei kas supranta, kas yra suverenumas.

Nu pipiec. Dabar nežinau, džiaugtis ar gailėti big_smile

1264

Konstantinas parašė:
Parantu parašė:

Fizika vaikam. Fantastika, sypsena iki ausu. Padare amzino variklio modeli, vaikai greitai suprato kaip jis veikia ir ji paleido savo kunais. Nuostabu.

energija niekur nedingsta ir is niekur neatsiranda

Kaip tai? Paaiškink plačiau. Tai gal jos ir nėra visiškai ? big_smile

1265

Parantu parašė:

Tie, duraciai elektriniai paspirtukai. Uzfiksuotas momentas, kai jie masiskai visi sustoja. Kas tai? Apskritai, visa ta elektronika negalima pasitiketi. Kur zmogus, o kur visa ta setono technika? Kol kaktomusa nesusidursi, tol neatsipeikesi.

o man patiko naujas trendas Rusijoj kai tuos paspirtukus nuo tilto i upe numeta paskui viska filmuoja ir i Tiktoka ikelia

1266

Parantu, kodėl tavo veido bruožai euraziški? smile

1267

Parantu parašė:

Vot blin, vokieciai planuoja i Lietuva ivesti 4 tukstancius kariu. Lietuviu kariai dirba lenku pusseje, musu puseje dirbs vokieciu kariai. Bobos, ruoskite savo pilotes, tenkinti fasistu pimpalams.

vokieciu proteviu cia daug prigule per pirmaji pasaulini kara ir per antraji irgi. pilni miskai vokieciu kapiniu. tai vokietukai vel pas mus vaziuoja?

1268 (redagavo Laimutė 2023-10-03 16:56)

Konstantinas parašė:
Parantu parašė:

Vot blin, vokieciai planuoja i Lietuva ivesti 4 tukstancius kariu. Lietuviu kariai dirba lenku pusseje, musu puseje dirbs vokieciu kariai. Bobos, ruoskite savo pilotes, tenkinti fasistu pimpalams.

vokieciu proteviu cia daug prigule per pirmaji pasaulini kara ir per antraji irgi. pilni miskai vokieciu kapiniu. tai vokietukai vel pas mus vaziuoja?

Ir ką tu nori tuo pasakyti, kad nuvažiavę ten ir šitie atguls? Tokių kaip tavęs gi apsaugoti jie ten važiuoja. Apsaugoti nuo Putino invazijos. O gal sugebėtumėt patys apsiginti aštriais liežuviais (?)

1269

Parantu parašė:

Laumulka, tu kazkokia amerikoniska, tikras teroristas. Putinas niekur, nei ant ko nepuola ir nepuls, bet savo teises atstoves garbingai. O kas del Ukrainos, prisiminkite, kiek ten isgulde rusatauciu, tik po to buvo paskelbta parine padetis, bet ne karas. Ziuriu, tu kazkiek tupavota.

Man vienodai ta Amerika ir visi kiti ufonautai. Aš nekenčiu karo, prievartos, nelaisvės ir, kad beprasmiškai žūsta nekalti žmonės. Su ginklais rankose visi gudrūs ir stiprūs ir tai pats lengviausias problemų sprendimas, tik ne pats garbingiausias.
Ach...prasmekit jūs visi su savo karais ir politika. Rišu aš šitą temą ir daugiau jokių komentarų apie tai iš mano pusės nebus.
Yra ir daugiau apie ką paplepėti.

1270 (redagavo Laimutė 2023-10-04 07:55)

Parantu parašė:

Ir dar, mano veido bruozai grynai kursiski, as vienas is nedaugelio turiu kursiu kraujo ir kursiu plaukus, kas is tikro labai reta, jie pelenu spalvos, arba lino spalvos. Tik kursiai turi toki atspalvi ir as dar gyvas ir yra sunus, kuris paveldejo mano linija.

Meluoji. Ir tu dar drįsti vadintis lietuviu? Negėda? Net lietuviškai gerai nemoki.
Pletkų bobelė. Va tu tai tikriausias išverstaskūris. Putino garbintojas. Fui.

1271

Laimutė parašė:
Parantu parašė:

Ir dar, mano veido bruozai grynai kursiski, as vienas is nedaugelio turiu kursiu kraujo ir kursiu plaukus, kas is tikro labai reta, jie pelenu spalvos, arba lino spalvos. Tik kursiai turi toki atspalvi ir as dar gyvas ir yra sunus, kuris paveldejo mano linija.

Meluoji. Ir tu dar drįsti vadintis lietuviu? Negėda? Net lietuviškai gerai nemoki.
Pletkų bobelė. Va tu tai tikriausias išverstaskūris. Putino garbintojas. Fui.

Laimute ko tokia pikta? viskas bus gerai

1272

visi vystosi tik Lt nesivysto)

1273

Konstantinas parašė:

visi vystosi tik Lt nesivysto)

Todėl, kad  Konstantinas išveda kapitalą į užsienį big_smile

1274

Kiniečių satelitų firma sudarė sutartį su Vagnerio grupe.

1275

Laimutė parašė:

)))

1276

Konstantinas parašė:
Laimutė parašė:

)))

Jo, tikrai. Ta sutartis jau prieš metus sudaryta ir Kinija jau du stiprius satelitus jiems nusiuntė nesenai.

1277

kazkodel man atrodo kad Solcas nelaimes sekanciu rinkimu

1278 (redagavo Laimutė 2023-10-05 19:10)

Konstantinas parašė:

kazkodel man atrodo kad Solcas nelaimes sekanciu rinkimu

Jei pradės vidaus reikalais ir problemom rūpintis, tai gal ir laimės. Dabar tai nelaimėtų, jei rinkimai rytoj būtų. Pabėgėlių problema jau po truputį sprendžiam. Žada nuo lapkričio grynų pinigų nebeduoti pabėgėliams į rankas, o tik natūraliomis padėti. Dar žada medicinos paslaugas tik po 3 metų teikti. Bus tik traumos gydomos, o ne nauji dantų protezai daromi už dyką, akiniai ir visa kita, kas nėra būtiniausia. Žodžiu atsibudo Vokietija ir bandys pabėgėliams kuo mažiau lengvatų teikti, kad ši šalis nebebūtų tokia patraukli jiems.

1279

Parantu parašė:

Ukrainoje iteisinta teroristine veikla per valdzios organus. Teisine struktura Ukrainoje formuojama is kitu saliu atstovu. Taip pat iteisinga vaiku vagyste, kaip priverstine ju evakuacija. Kazkas baisaus ten vyksta, visiskas nuzmonejimas.

Parašė rusų trolis ir karo propagandistas.

1280

Parantu parašė:

Putinas pasake, jog Rusijos galia tokia, jei nors vienas branduolinis uztaisas bus paleistas ar is vandenyno, ar is bet kurio kontinento, tokiu atveju i ora bus pakeltas toks kiek branduoliniu galvuciu, kad pasaulis po to neisgyvens. Gaunasi taip, Rusija pasauli paeme ikaitais.

Parašė rusų trolis ir karo propagandistas.