Re: Kur turistaujate šią vasarą?
Į Lietuvą Joninių švęsti ir t.t
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Kur turistaujate šią vasarą?
Į Lietuvą Joninių švęsti ir t.t
i Vokietija pas Laimutes
tikriausiai i maldyvus leksiu gerai praleisti laiko
tikriausiai i maldyvus leksiu gerai praleisti laiko
Tik Monkeypox nepasigauk , geriau pasiskiepyti dėl visko
nesiskiepinau nuo koronos nesiskiepinsiu ir nuo monkeypoxo
nesiskiepinau nuo koronos nesiskiepinsiu ir nuo monkeypoxo
Randai vyrą puošia.
jo
Po Lietuvos miskus turistauju pirma valanda nakties
Tai bludiju) dalyvavimas vyksta
Laba diena! Netolimoje ateityje turėsiu keliauti iš Geteborgo į Kauną ir norėčiau sužinoti, kaip rasti pelningus lėktuvo bilietus šiam maršrutui. Ar galite pasidalinti informacija apie naudingus patarimus, išteklius ar metodus, kurie padėtų man rasti turimas skrydžio galimybes ir sutaupyti pinigų?
Laba diena! Netolimoje ateityje turėsiu keliauti iš Geteborgo į Kauną ir norėčiau sužinoti, kaip rasti pelningus lėktuvo bilietus šiam maršrutui. Ar galite pasidalinti informacija apie naudingus patarimus, išteklius ar metodus, kurie padėtų man rasti turimas skrydžio galimybes ir sutaupyti pinigų?
Registruoji dvi paskyras ieskoke. Is vienos paprašai patarimų iš kitos paspamini nuorodų
Jessica wrote:Laba diena! Netolimoje ateityje turėsiu keliauti iš Geteborgo į Kauną ir norėčiau sužinoti, kaip rasti pelningus lėktuvo bilietus šiam maršrutui. Ar galite pasidalinti informacija apie naudingus patarimus, išteklius ar metodus, kurie padėtų man rasti turimas skrydžio galimybes ir sutaupyti pinigų?
Registruoji dvi paskyras ieskoke. Is vienos paprašai patarimų iš kitos paspamini nuorodų
Clever
Nu va matai Laimutė kaip aš atspejau
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Kur turistaujate šią vasarą?