Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 141 iki 151 iš 151
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Re: Koks automobilis labiausiai tinka MERGINAI?
Alegra parašė:Konstantinas parašė:Laimutes Kia netelpa aikštelėje?
Namuose stovi garaže telpa ir mieste, bet man pikta, kai kainas kelia, o aikštelės tokio pat platumo kaip visada.
Man irgi daug dėl ko pikta ber yra dalyku kuriu mes negalime pakeisti. Bet jeigu man dėl kažko pikta aš stengiuosi nesinaudoti tomis paslaugomis tai yra balsuoti savo pinigine kad paslaugos tiekėjas negautu pinigų. Va pikta dėl parkingo gerai tame parkinge nesiparkuojame. Susipikau su pardaveja degalineje iš karto visą degalinių tinklą į ignora. Susipykau su boba iš savivaldybės ir iš karto visus pinigų srautus nukreipiau į užsienį. Paskui banke nenorėjo suteikti paskolos ši karta nesipykau bet gražiai paaiskinau kokius srautus jie praras ir iš karto suteikė. Ir va būtent kai su visais kalbesi iš kapitalo savininkės pozicijos kad arba darote tai kaip aš noriu arba negausite pajamų tai tavo derybines pozicijos stipriai pasikeis. Na ir dar kaip papildomas kerštas paleisti viešųjų ryšių akcija prieš tą paslaugos tiekėja po visą internetą
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
O Tavo garaže ar yra remonto duobė? Kad pasiremontuoti tepaluotom rankytemis
143 Atsakymas nuo Andre 2024-03-16 18:35 (redagavo Andre 2024-03-16 18:36)
- Andre
- Forumo Karalius
- Prisijungęs
Laimutės garaže yra požeminė VIP metro stotelė, kurioje išlipa Mechanikas ir padaro viską, ką reikia
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Konstantinas parašė:O Tavo garaže ar yra remonto duobė? Kad pasiremontuoti tepaluotom rankytemis
Nėra. Viską daro Autohaus. Ir padangas keičia ir sandėliuoja ir tikrina mašinos stovį prieš leidžiantis į tolimą kelionę.
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Alegra parašė:Konstantinas parašė:O Tavo garaže ar yra remonto duobė? Kad pasiremontuoti tepaluotom rankytemis
Nėra. Viską daro Autohaus. Ir padangas keičia ir sandėliuoja ir tikrina mašinos stovį prieš leidžiantis į tolimą kelionę.
Mašinos stovi tikrina pats Kelias
147 Atsakymas nuo Alegra 2024-03-17 00:05 (redagavo Alegra 2024-03-17 15:18)
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Konstantinas parašė:Alegra parašė:Konstantinas parašė:Laimutes Kia netelpa aikštelėje?
Namuose stovi garaže telpa ir mieste, bet man pikta, kai kainas kelia, o aikštelės tokio pat platumo kaip visada.
Man irgi daug dėl ko pikta ber yra dalyku kuriu mes negalime pakeisti. Bet jeigu man dėl kažko pikta aš stengiuosi nesinaudoti tomis paslaugomis tai yra balsuoti savo pinigine kad paslaugos tiekėjas negautu pinigų. Va pikta dėl parkingo gerai tame parkinge nesiparkuojame. Susipikau su pardaveja degalineje iš karto visą degalinių tinklą į ignora. Susipykau su boba iš savivaldybės ir iš karto visus pinigų srautus nukreipiau į užsienį. Paskui banke nenorėjo suteikti paskolos ši karta nesipykau bet gražiai paaiskinau kokius srautus jie praras ir iš karto suteikė. Ir va būtent kai su visais kalbesi iš kapitalo savininkės pozicijos kad arba darote tai kaip aš noriu arba negausite pajamų tai tavo derybines pozicijos stipriai pasikeis. Na ir dar kaip papildomas kerštas paleisti viešųjų ryšių akcija prieš tą paslaugos tiekėja po visą internetą
Wow, Konstantinas vartosi dideliais pinigais, jeigu net bankas išsigando
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Kam merginai mašina? Kur ji važiuos?
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Labas rytas Laimutė) kur vaziuosi snd? Gal begam pasportuojam?
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Konstantinas parašė:Labas rytas Laimutė) kur vaziuosi snd? Gal begam pasportuojam?
Laba diena Konstantinai. Nuo 7 ryto kankinau siuvamąją mašinką.
Ką tik baigiau, va ir visas mano sportas šiai dienai. Pavakary eisim prie upės pašliundrinėti. Gražu, saulėta bet šaltoka.
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Puiku) skelbiam dieną be automobilio ir einame pestute pasivaikščioti
Žinutės: nuo 141 iki 151 iš 151
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.