21

Re: Olandija

Gal kas is paneliu norietu snd susimatyti?:-):::407:::407:::407:::407

22

Na as taip pat Olandijoje;)

23

gal rotterdame yra paneliu norinciu susipazinti smile nebutinai is rottrdamo smile

24

kovo 16 vaziuoju i lietuva galiu paimti pakeleiviu 0644870624

25

smalsu kokiu tikslu ieskot kas is lietuvos ?

26

aš irgi Olandijoje smile

27

Sveika nu pasirodo tikrai nedaug gaila....

28

Barbara, 22 parašė:

as irgi esu Olandijoje ;)

Sveika tai va as taip olandijoj jau 12 metu gyvenu butu malonu su lietuviais susipazinti

29

Bestas smile

30

Na gal yra lietuvaiciu NL?

31

Kraggenburg

32

Yra dar aktyviu?:)

33

Gyvenau Den Haag, bet dabar jau grįžau į LT. Gera pabendrauti, kas panašios gyvenimiškos patirties turi smile

34

Mes LT visdar big_smile tongue A Blogai ?? tongue tongue big_smile

35

O mes Rusijoj dabar,tai blogai ar ne? Olandija tai mano svajonė

36 (redagavo Vudu 2025-01-02 11:56)

Gavau tokį laišką, tad dalinuosi ir su Jumis , gal kas nors iš Jūsų pasinaudos šiuo pasiūlymų , kadangi šeimos situacija man šiuo metu išvažiuoti į užsienį neleidžia hmm

Atraskite puikias darbo galimybes Nyderlanduose su MB „Kelialapis svetur“. Platus darbo pasiūlymų asortimentas apima įvairias pramonės šakas, tokias kaip techninė izoliacija, pastolių montavimas, šakinio krautuvo vairavimas ar vidaus dažymas. Siūlomų pozicijų atlyginimai svyruoja nuo 13 iki 17 eurų per valandą, suteikiant Jums galimybę padidinti savo pajamas ir mėgautis darbu pozicijose, atitinkančiose jūsų įgūdžius bei karjeros siekius. Siųskite savo CV adresu cv@kelialapisvetur.com arba apsilankyk https://kelialapisvetur.com/lt/darbo-pasiulymai/