81 (redagavo Andre 2024-07-05 17:49)

Re: Kaip ieskotes antros puses

Suprantantiems rusiškai smile

https://www.facebook.com/10006723440332 … 6710384475

82

Niekur nesiieškau moteros. Beviltiška išvis ieškotis per jų tą moralinį sugedimą ir begalinį išrankumą, jei esi "kitoks". Būk "normalus" liežuvio malėjas su turtų demonstravimu, tai rasi anksčiau ar vėliau. Geriau katę paauginti ar knygą paskaityti

83

jeigu ieskotis per interneta ar appus, cia jau totalia depresija ysivarysi siom dienom.

as ziuriesi 33-42m grupeje, vnz sneketis iki 36m tas pats kas su vaiku, isviso juokiu nuovoku peza apie klubus, arba ieskosi ten verslininko kur islaikys butas/namai masinos, dar sakytum kad kazkuom grazios, bet snekam apie viduriuka 6/7 geriausiu atveju, na baisu realiai nes galvos tuscios, jokiu emociju nieko is tokiu.

su vyresnem 40+ m. daznai buna jau praejusios visus santykius vedusios isikyrusios, ten isviso bardakas nesiesko nei ilgalaikiu, nei gyvenimui, toks atrodo pasneki bet tenori kad irgi vyras kazka teiktu ir vaikus padetu islaikyti. tik didesnis pliusas kad bendrauja moterys labiau tam amziaus tarpe, bet stabilumo retai pasitaiko, isikalba tai vyras pabego tai nebemylejo tai atsibodo, taip sudeda daznai ir pajauti pats kad ten niekas neuzsibuna.

Aisku vyrai nepadeda pazintyse, degradu loxu pilna visokiu papisti, palaizyti ****us siuntineja visom tai gali suprasti kodel pilna moteru kur bijo visko, nes sansai kad kas antras nesveikas galvoje.

O kur ieskotis geriausia per draugus ar darbe, ne kiekvienam pasiseka aisku dirbti tarp moteru ar draugu rato neturi sunku tada, gatveje niekas nepuola nesikalbina labai, nebe tie laikai

taigi visos pazintys visada nukrenta mazdaug mainu programos, turi pinigu ieskoti nelabai reikia gali nusipirkt sekso ar kompanija salia. nori normalios gali bandyti internete bet pusmetis kad susipazinti geriausiu atveju su pora ir tai sansai dideli kad rasi su kuom daug niekas nesutaps. nes siom dienom ne tas zodis parasytas foto ne ta paziuri ir viskas, niekas ten y norus jausmus nesigilia

84

Niekaip neieskau tiesiog gyvenu gyvenimą o šiaip pasineriau į darbą ir į verslą

85

Koki versla suki dabar?

86

Best In The World parašė:

Koki versla suki dabar?

el komercijos projektų įvedimas į rinką.
Gerai nenukripstam nuo temos geriau pavarom apie moteras. Noriu pasakyti kad kasdieniame gyvenime yra daug situacijų kaip susipažinti su moterimi bet reikia mokėti kalbėti. Kurie moka kalbėti tie turi moterų. Dar visokie susipažinimo renginiai vyksta bet aš ten nevaikstau. Nes sėdžiu į kompą sulindes ir net pasaulio nematau

87

pritariu Konstantinui -  vyras ura aktyvioji pusė, tad tegul ir ieško manęs smile O jei vyra smano kitai - tai man tokio ir nereikia, tegul eina savo keliu wink

88

Andre parašė:

pritariu Konstantinui -  vyras ura aktyvioji pusė, tad tegul ir ieško manęs smile O jei vyra smano kitai - tai man tokio ir nereikia, tegul eina savo keliu wink

vyras neieško jis renkasi )

89

Man 30 metų man sitame amziuje niekas daugiau neidomu tik verslas big_smile

90

Best In The World parašė:

Man 30 metų man sitame amziuje niekas daugiau neidomu tik verslas big_smile

Man 40 metų domina dar keliavimas, tusai, sportavimas, investavimas na daug dalykų galima gyvenime nuveikti. Arba tiesiog normaliai išsimiegoti vienam

91 (redagavo Andre 2025-01-15 03:05)

Dabar suvokiu, kad ne už to tekėjau, ne su tais draugavau, ne taip kalbėjau, ne taip vertinau, ne taip mąsčiau, ne taip elgiausi ir t. t.
Ar gailiuosi dėl to? Ne. Nes nebūčiau tapusi, kokia esu. Tikiu, kad ir toliau mokysiuosi iš naujų, o ne senų klaidų smile
Pagrindinė išvada - jei esi gera, maloni - tai vyras labai greit užsilipa ant sprando, kojytes nuleidžia ir dar pradeda manipuliuoti.
prognozė - labai abejoju, ar surasiu antrą pusę šiame gyvenime - baigėsi mano supratingumas ir siekimas, kad būtų drauge gera, ramu, dabar tegul vyras stengsis. O koks vyras 40+ stengsis dėl moters, jei negaus iš to naudos? smile Tik jau ne lietuvis smile

92

Andre parašė:

Dabar suvokiu, kad ne už to tekėjau, ne su tais draugavau, ne taip kalbėjau, ne taip vertinau, ne taip mąsčiau, ne taip elgiausi ir t. t.
Ar gailiuosi dėl to? Ne. Nes nebūčiau tapusi, kokia esu. Tikiu, kad ir toliau mokysiuosi iš naujų, o ne senų klaidų smile
Pagrindinė išvada - jei esi gera, maloni - tai vyras labai greit užsilipa ant sprando, kojytes nuleidžia ir dar pradeda manipuliuoti.
prognozė - labai abejoju, ar surasiu antrą pusę šiame gyvenime - baigėsi mano supratingumas ir siekimas, kad būtų drauge gera, ramu, dabar tegul vyras stengsis. O koks vyras 40+ stengsis dėl moters, jei negaus iš to naudos? smile Tik jau ne lietuvis smile

Nesiparink Parukyk big_smile tongue Kaip As sakau daznai smile tongue