Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 21 iki 40 iš 53
- Markas
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Re: Treidingas
Jo tikrai dėl to nesiginciju.. yra ir Lietuvių tikrai kietu specu. As treido ir pats truputi mokausi. Omkolkas sedziu ten ir is pelno įvairias kripto pirkineju.
Tik va dar nesidomejau kaip bus su mokesčiai VMI. nes esu issigrynines daugiau nei galima
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
nezinau per daug metu pajamu mokescio nuo pajamu is forexo dar niekada nemokejau. na o toliau mokesciu vengimo schemu geriau neviesinsiu) dar vmi pasibels...kol viskas vyksta tyliai tai reikia ir toliau sedeti tyliai . bet esu apgalvojes ir atsargini varianta tai juridinio vieneto kraustymas is Lt su viskuo
23 Atsakymas nuo Markas 2025-02-04 19:50 (redagavo Markas 2025-02-04 19:51)
- Markas
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
As gi ne VMI MANAI KAD PRADECIAU VIEŠINT kazka ? Man pačiam reikia informacijos. Arba teks mokėt pelno mokestį. Tik nelabai suprantu uz ka turiu mokėt. As juk dedu savo pinigus, savo pastangas ir laika kad pasidaryciau pinigu, valstybė prie to niekaip neprisidėjo. Ir paskui jie oro prisistato tipo duok ir man. Už ka jiems duot nesuprantu. Vienintelis logiškas man paaiškinimas butu kad As sukuriau pinigus kuriu dar nera. Todėl juos reikia printuot. O printuot kainuoja.
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
nedeklaruok GPM grazinimo ir nieko nereikes moketi
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
ir pinigus isvedinek dalimis smulkiom sumom
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
o del tu visu nemokamu baliu mane kazkada pakviete Admiral Marketas i savo ofisa. pavaisino kavos puodeliu. na ir nuo tu laiku as pas juos treidinu. beje per labai daug metu pas juos pasikeite tik vienas vadybininkas. personalo kaitos beveik nera. ir jie puikiai issprende konfliktine situacija kai del sankciju kraustesi is Anglijos i Kipra. va su tokiais brokeriais galima dirbti. bet tai irgi uzbirzine prekyba
- Markas
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
O mane galėtum pamokint ?
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
nea as ne mokytojas as pats cia vargstu su treidingu. cia tik tavo paties klaidu ir bandymu kelias
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
gerai pakalbam apie investavima: kokias akcijas patartumet pirkti? kokiu imoniu ir kokiu pramones saku? kaip deliojate savo akciju portfeli? ar perkate viska is eiles o gal is viso nieko neperkate o gal viska prageriate? as tai ko neprageriu ta investuoju
- Markas
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
As su akcijom isvis esu žalias. As tiesiog perku ivairias kripto valiutas kai kaina nukritusi
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
bet jeigu kaina nukritusi tai dar nereiskia kad ji prades kilti. ir dar visas crypto treidingas priklauso nuo fintecho ir ji palaikancios infrastrukturos, nuo serveriu, interneto tinklu ir panasiai. nutruks interneto rysys nebus pasiekiamas serveris ir negalesi tu disponuoti savo crypto. nei isgryninti nei parduoti nei ka nors uz juos nupirkti.
tas pats ir su visa jusu el bankininkyste
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
ir dar treidinge kartais einant i minusa reikia sugebeti neabejoti savo veiksmais. jeigu eini va bank arba all in ir keli statymus tai reikia eiti iki galo. nes zmones daznai pradeda abejoti ir issigasta kai statymai pasidaro dideli nes bijo prarasti viska. o reikia nebijoti ir nestabdyti. jeigu apsisprendei veikti pagal startegija tai jau eiti iki galo. butent tie kas nestabdo jie galu gale laimi. rinkoje reikia truputi verzlumo ir agresijos. ir salto proto kartais irgi
- Markas
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
As iš Lwexo kripto pakeles tai už tuos ir perku. Ir nebijau prarast jei ka. Jau einu tuo keliu ir viskas.
O tu gal nori prie manes prisijungt ? Irgi pakeltum
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Nea) aš jau pasiekiau savo investicijų ribą)
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
loskite investuokite rizikuokite ir niekada nestabdykite) gyvenimas tai zaidimas ir ji reikia zaisti kol nebus game over
36 Atsakymas nuo Markas 2025-02-05 21:27 (redagavo Markas 2025-02-05 21:27)
- Markas
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
- Darius
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Konstantinas parašė:kad nera cia apie ka diskutuoti. esu uzpirkes bitcoinu bet tikrai ne tam kad investuoti . o tiesiog reikejo sumoketi rusu programuotojams uz darba. o dabar gi visur sankcijos tai teko pirkti btc.
skaitykite mano ankstesni komentara: 100 tukst kaip apvali reiksme yra labai stiprus pasipriesinimo lygis bitcoinui jis labai ilgai svyruos aplink si lygi. galbut daug menesiu ir netgi daug metu. bet jeigu uztikrintai pramus ir pakils iki 110 tukst tai jau tada tikrai judes link 150 o gal ir 200 tukst. todel laukite kada btc pasieks 110 tukst ir tada galite pirkti.
kitoms kriptovaliutoms tai irgi aktualu tik jos ten tures savo pasipriesinimo ir palaikymo lygius
ka programuoja jie ten tau?
- Darius
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Markas parašė:As gi ne VMI MANAI KAD PRADECIAU VIEŠINT kazka ? Man pačiam reikia informacijos. Arba teks mokėt pelno mokestį. Tik nelabai suprantu uz ka turiu mokėt. As juk dedu savo pinigus, savo pastangas ir laika kad pasidaryciau pinigu, valstybė prie to niekaip neprisidėjo. Ir paskui jie oro prisistato tipo duok ir man. Už ka jiems duot nesuprantu. Vienintelis logiškas man paaiškinimas butu kad As sukuriau pinigus kuriu dar nera. Todėl juos reikia printuot. O printuot kainuoja.
uz tai kad cia reziduoji
- Darius
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Konstantinas parašė:gerai pakalbam apie investavima: kokias akcijas patartumet pirkti? kokiu imoniu ir kokiu pramones saku? kaip deliojate savo akciju portfeli? ar perkate viska is eiles o gal is viso nieko neperkate o gal viska prageriate? as tai ko neprageriu ta investuoju
as turiu nusipirkes uz kokius 500 usd gal ticker O (realty income corporation). Bet ziuriu kad as tingiu dometis, tipo nu turi augt. O kai tingiu dometis tai lengviausia sp500 daugiausia i sita metu. Ir dar kazkiek i russel 2000 kai sp500 aukstumose buna o tas korekcijoj. Bet nezinau, ar apsimoka i ta russel mest.
Kiti meta i pasaulio indeksa bet man ten kai tas indeksas investuoja i visokias kinijas ir panasias, tai nepasitikiu as tais diktatoriais. Kinija tikrai turi potencialo augt bet ar ji atiduos tuos pinigus. Kada nores tada pasisavins ir liksi be akciju ir be pinigu. Nebent nuverstu diktatoriu bet kad ten nesigirdi. Rusijoj dar kas nors gal ir pagalvoja apie nuvertima bent.
O siaip stebina kad dar lieka tau po gerimo
40 Atsakymas nuo Darius 2025-02-06 22:40 (redagavo Darius 2025-02-06 22:45)
- Darius
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Konstantinas parašė:bet jeigu kaina nukritusi tai dar nereiskia kad ji prades kilti. ir dar visas crypto treidingas priklauso nuo fintecho ir ji palaikancios infrastrukturos, nuo serveriu, interneto tinklu ir panasiai. nutruks interneto rysys nebus pasiekiamas serveris ir negalesi tu disponuoti savo crypto. nei isgryninti nei parduoti nei ka nors uz juos nupirkti.
tas pats ir su visa jusu el bankininkyste
tai kad ten ner priklausoma nuo vieno serverio. PIlna tu kompu sudaro pvz bitcoin tinkla.
As labiau bijau tokio dalyko kaip FTX bankrotas. Arba galiu pats turet raktus, bet tada arba pavogs is manes, arba pats prarasiu. Esu skaites istorija kad tipo ten kazkokioj imonej zmogus turejo tuos crypto raktus ir mire (neaisku ar is tikruju mire ar tiesiog iskeliavo i kokia indija gyvent su visais pinigais kur nieks jo nezino ir neras).
Tai i crypto daug nesu investaves, nors atrodo po laiko gaila kai pamatai toki kainos kilima btc.
O va kiti nebijo ir gerai pakele kapitalus. Zilvinas butkevicius sakydavo pastoviai investuoja i btc - dollar cost avergage. Gerai prikaupes turi but.
Zek cia padiskutuosim apie tradinima, investavima, atrodysim turtuoliai, dar mergu supuls dar gal reik issinuomot koki lambo, pasifotkint, isimest i profili
Žinutės: nuo 21 iki 40 iš 53
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.