Tema: Naujieji Lietuviai?
Patinka? Klausote? Nepatinka? Kodel? pagriskite nuomone?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Naujieji Lietuviai?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Patinka? Klausote? Nepatinka? Kodel? pagriskite nuomone?
Neklausau. Žiūriu neutraliai. Kodėl? Todėl, kad turiu ką klausyti
Patinka, klausome, todel, kad patinka.
niko gero eikiniai lol kompu aukos tik paskutiniem abliam ju dainos gali patikt
egle tavo nuomone visur at pati manau tu kit nori buti matoma o negali ko nors kito pasakyti kodel buten tau ji patinak o gal tu visai net nesupranti kas tai per hip-hopas??:=)
~:D~:D~:D~ geje wisiem patinka NL....;D TURBUT apie tawe buwo sukuta ju daina LIOLIA "Aiste17":-D:-D:-D:P:P:P:P:P:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]
as ju neklausau na nl gali patikt tik vistom kurios aliejau galvoje vapse neturi ju saip dainos apie blondinkas kaip speju kad tutokia pat tai ar tik nebus sis daina skirat tau jie saiposi is tokiu kaip tu
:-D
as ju neklausau na nl gali patikt tik vistom kurios aliejau galvoje vapse neturi ju saip dainos apie blondinkas kaip speju kad tutokia pat tai ar tik nebus sis daina skirat tau jie saiposi is tokiu kaip tu
zinai, ka tu cia taip ziauriai nusisnekejai nieko net nesupratau, RASYK LIETUVISKAI! jei nemoki tada PASIMOKINK RASYTI TAISYKLINGAI! ir nevaryk ant nl, pati didesne kaimiete esu jeigu cia kazkokias nesamones siuntineji,
nera net klausimu apie tuos idotus as net negaliu ju tu nesamoniu klausytis kaip kiti klausosi as neisivaizduoju net.
o aš įsivaizduoju. turbūt įsijungia kokį winampą arba centriuką, užsimeta, įjungia garsą ir klauso. asmeniškai man nepatinka. labai nepatinka. nes ten muzikos nematau.
Vienintele ju populiarumo priezastis, tai sokiruojantys, issaukiantys tekstai. daugiau nieko.
man patinka! prikolas per tusus, nu ir ka? o ju textai tikrai gerokai protingesni uz visokias ten yvas, mangas, geltonas, stanus, mokinukes ir pan! zmones sugeba issiskirt, o tai jau iskart visiem kliudo! per daug paklustat visuomenes nuomonei, zmones!;)
tai per tusus ir eina visokios mokinukes, yvos, cicinai ir pan. Kuo durniau tuo linksmiau. ir nl cia tiesiai i desimtuka
Vienintele ju populiarumo priezastis, tai sokiruojantys, issaukiantys tekstai. daugiau nieko.
jep, jep, pritariu.
Kiekvienam patinka muzika pagal jo ishprusima... jei jus veza NL tai super... ir toliau ju klasykit ir tikekites kad jie kadnaors sukurs kanors puikaus.. taciau grupe kurie susikure "ant prikolo" vargu ar tai padarys... uzlipes ant scenos pasikekti gali keikvienas.. ir tada ji jau zvaigzde? sekmes.
Jei zinotumet, NL tai tikrai nesneketumet taip nes tikrai jie yra sukure, daug gabalu ir tikrai jie nera visi sokiruojantys kaip ROLANDAS pabreze, jei istikruju klausytumet tai patiems, ir patiktu ir tikrai labai jie zaibjx grupe
man si grupe yra artima....nes ju dainu zodziuose atpazistu zmones apie kuriuos jie ten tipo dainuoja:D
MAN TAI LABAI PATINKA JU DAINOS!SAUNUOLIAI JIE!
NL yra pats geriausias lietuviu pop pavizdys... svelniai tariant jie yra didele meslo kruva... o tie kas juos klauso yra tusciagalviai... va tokia mano nuomone... tingiu as cia ka nors irodinet, vistiek atsiras durniuku, kurie pasakys "ka cia nusisneki, NL yra cool..." aciu uz demesi..
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Naujieji Lietuviai?