41

Re: Grazi ar sexuali?

Aleksandras, 21 wrote:

banalus pasakymas, bet ji turi buti savimi big_smile tomai, visiskai suprantu apie ka sneki. manes asmeniskai topines blondines visiskai netraukia (nu paziuret tai grazu bet ir tiek).. nu gal cia tik mano vieno tokia nesveika ypatybe, bet paprastos eilines panos kur kas labiau mane traukia tiek seksualiai tiek kitaip smile

vadinas tu ne vienas su tokia nesveika ipatybe:) man irgi kartais tos LELES atrodo tokios tuscios ir kiaurai permatomos... man seksualu kai yra kazkas ko nezinai:) paslaptis. o tom kichinem fifkom viskas tiesiog ant kaktos parasyta

42

man mama sako,kad ne del isvaizdos su zmogumi gyvensi ir tuoksies. Juk svarbiausia charakteris,protas,manieros. O tas grozis bet kokiu atveju gali buti sukurtas ar bent jau patobulintas iki patrauklumo... Bet vis tiek mes senstam, tad ir grozis susirauksles :=D

43

Žaneta, 20 wrote:

man mama sako,kad ne del isvaizdos su zmogumi gyvensi ir tuoksies. Juk svarbiausia charakteris,protas,manieros. O tas grozis bet kokiu atveju gali buti sukurtas ar bent jau patobulintas iki patrauklumo... Bet vis tiek mes senstam, tad ir grozis susirauksles :=D

tavo mama visiskai teisi.. bet isvaizda buna stimulas susipazinimui, toliau lieka issiaiskinti ar priimtinas dar ir zmogus savo vidumi.  so kas paneigs, kad isvaizda nera svarbi:)

44

apie grozi ir seksualuma tikrai daug galima kalbeti...

va atrodo gyveni, bresti...stengiesi ugdyti kazkokias savybes, kurios patrauklios ir t.t. ir pan... bet is kitos puses juk kai susipazisti su kitu zmogum tai 80% ispudzio yra isvaizda. ir tikrai daug kas nuo jos priklauso. jei zmogus nepatrauklus - nemiela ir bendrauti su juo. gal metams begant poziuris keiciasi, bet siuo metu as taip manau. ir zmogaus vidus svarbus gal tik kokiam chirurgui big_smile nors is kitos puses jei ner apie ka bendrauti su zmogum tai nesvarbu ar jis grazuolis, ar ne...

o seksualumas tai turbut ne vien isvaizda. tai pirmiausia seksualus mastymas... ir kaip cia kazkas apie signalus kalbejo, tai jie tikrai egzistuoja... ir suvokiami tik pasamonej. todel taip ir buna - grazus zmogus - bet nesinori jo... o kartais paprastas eilinis zmogutis turi kazka kas nuginkluoja...ir tiesiog pasiduodi smile

va.

45

Kai sutinki zmogu tai pirmiausiai bendravimas uzsimezga jei jis ar ji tau patiko isoriskai,o poto jau eina visas kitas. Ir po kiek laiko lieka tik grozis ir viskas arba grozis ir seksualumas,aistra, patrauklumas,protas,manieros,noras su tuo zmogumi bendrauti istisom valandom ir t..t..

46

krc...pritariu romui wink
bet su negraziom tai nebunu :DD

47

blemba!!! mana foto nera!! sad(( kode jos neided??!! kai nervin! nu cia nevieta apie tai, bet vistiek lb nervin big_smile

48

o ka daryt jei nedristi uzkalbint?? big_smile

49

Marius, 23 wrote:
Žaneta, 20 wrote:

tavo mama visiskai teisi.. bet isvaizda buna stimulas susipazinimui, toliau lieka issiaiskinti ar priimtinas dar ir zmogus savo vidumi.  so kas paneigs, kad isvaizda nera svarbi:)

tai jau tikrai,mana mamytes mintys daznai pasitvirtina,nors ir kartais sunku tai pripazinti...
big_smile) seip gi mes renkames partneri,antra puse pagal save... Nejuciomis. Juk labai retai buna taip,kad poroje vienas zmogus buna grazus,patrauklus,o kitas visiskai priesingai. O kaip zinia,mes patys nesam tokie kad absoliuciai patiktume daugumai. Tad ir maziau patrauklus arba is pirmo zvilgsnio visai nepatrauklus zmogus kazkam vistiek patiks ir atrodys savaip sexualus...

50

Wisos mamos dazniausiai sako tiesa apie gywenima:)

51

simpatishka tongue smile

52

big_smile nezinau....

53

o grazi ir simpatiska nebutu tas pats? nes jei mano, kad tu simpatiska ir gali manyti, kad grazi esi nu nzn smile

54

Kaip sakoma: sutinka pagal isvaizda - islydi pagal prota.. viskas tuo ir pasakyta wink