Re: ar esi pakeles pries mewrgina ranka?
Teko tai patirt...:(
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ar esi pakeles pries mewrgina ranka?
Teko tai patirt...:(
Visai nesenai teko matyti kaip girtas vyras musha savo zmona... gatveje... matant toki vaizda kyla nenumaldomas pyktis ir noras jam ikresti i kaili.. vos susilaikiau nepasakes jam ka apie ji galvoju.. bet kuomet pradedi mastyti tai.. jei ir ikresi jam i kaili veliau uz tai atsiims jo zmona, jis ishsilies ant jos. Istikruju tai labai sudetinga situacija.. nes ja pakeisti gali tik pati ta moteris o tiksliau ryztingas jos sprendimas.. ir niekas kitas... tacaiu mano nuomone del nusistovejusiu gyvenimo salygu ir garbus amziaus moteris jokiu veiksmu nesiims, gyvens toliau ir tikesis kad kita karta kai jos vyras (jei ji galima taip vadinti) uzgers jos nebemush... o tai nera teisingas sprendimas...
be priezasties joks vaikinas nemus merginos, isvada darau viena - turbut nusipelnei
nusipelnei? papasakok man kaip mergina nusipelnytu smugio is tavo puses. NEsuprantu ka reikia padaryt kad "nusipelnytum" tokio elgiasio. Tarsi paleidus kumscius i darba issisprendzia problema...
Negaliu pakesti kai kazkas ziuredamas i smurto auka (isprievartauta ar musama moteri pavyzdziui) vaidina labai gudrius ir uzvelia ka nors panasaus i " nusipelne." arba " pati prasesi". :{}
man vos netrenke...jau kele ranka,bet sustabdziau..ir vos pati nesudaviau..pripazistu,kad buwau truputi ir pati kalta,bet nesitikejau tokio dalyko...nuo to laiko to vaikino nebelaikau vyru...man jis boba :]
vo vo smagu girdeti nors viena pana prisipazyno kad nera angelas, Laura Viktorijos postas tik yrodimas kad ne visos panos yra angelai.
bet vistiek nebutina musti as nesu linkes prie smurto man uztenka pakelt balsa ir viskas nusiramina
Aleksandras, 21 пишет:be priezasties joks vaikinas nemus merginos, isvada darau viena - turbut nusipelnei
nusipelnei? papasakok man kaip mergina nusipelnytu smugio is tavo puses. NEsuprantu ka reikia padaryt kad "nusipelnytum" tokio elgiasio. Tarsi paleidus kumscius i darba issisprendzia problema...
Negaliu pakesti kai kazkas ziuredamas i smurto auka (isprievartauta ar musama moteri pavyzdziui) vaidina labai gudrius ir uzvelia ka nors panasaus i " nusipelne." arba " pati prasesi". :{}
visu pirma, as abejoju kad ji gavo normalu vyriska smugi, greiciausiai buvo pliauska kokia nors. antra, kai moterys isivaizduoja jog ju negalima musti, stato is saves bala zino ka ir gali spjaudyti tau i veida ar lygiai taip pat musti ar metyti daiktais. taigi manau, kad laikas truputi adaptuoti konservatyvias tradicijas ir pritaikyti moteru iskovotam principui - "lygios teises". p.s. smurtas nei vienoj situacijoj nera iseitis, as nesu uz smurta.
Visai nesenai teko matyti kaip girtas vyras musha savo zmona... gatveje... matant toki vaizda kyla nenumaldomas pyktis ir noras jam ikresti i kaili.. vos susilaikiau nepasakes jam ka apie ji galvoju.. bet kuomet pradedi mastyti tai.. jei ir ikresi jam i kaili veliau uz tai atsiims jo zmona, jis ishsilies ant jos. Istikruju tai labai sudetinga situacija.. nes ja pakeisti gali tik pati ta moteris o tiksliau ryztingas jos sprendimas.. ir niekas kitas... tacaiu mano nuomone del nusistovejusiu gyvenimo salygu ir garbus amziaus moteris jokiu veiksmu nesiims, gyvens toliau ir tikesis kad kita karta kai jos vyras (jei ji galima taip vadinti) uzgers jos nebemush... o tai nera teisingas sprendimas...
O as manau,kad siuo atveju reikejo isikisti, pamokyti jos vyra ir galiausiai paklausti tos moters: kaip ji gali kenteti si pazeminima?Jokiu budu negaileti jos, nes dazniausiai tokios moterys buna egoistes- jos negaili savo kencianciu vaiku...Daugmaz jos sadomazochistes. O apie vaikus pamirsta..vaikas juk gauna trauma visam gyvenimui!
Tai vat, reikejo taip ir pasakyti.
Na,o jei ji senute- tai pasakyti, kad tau jos negaila, gaila tu vaiku,kurie atkentejo toki gyvenima su jais.
Rokas, 19 пишет:Visai nesenai teko matyti kaip girtas vyras musha savo zmona... gatveje... matant toki vaizda kyla nenumaldomas pyktis ir noras jam ikresti i kaili.. vos susilaikiau nepasakes jam ka apie ji galvoju.. bet kuomet pradedi mastyti tai.. jei ir ikresi jam i kaili veliau uz tai atsiims jo zmona, jis ishsilies ant jos. Istikruju tai labai sudetinga situacija.. nes ja pakeisti gali tik pati ta moteris o tiksliau ryztingas jos sprendimas.. ir niekas kitas... tacaiu mano nuomone del nusistovejusiu gyvenimo salygu ir garbus amziaus moteris jokiu veiksmu nesiims, gyvens toliau ir tikesis kad kita karta kai jos vyras (jei ji galima taip vadinti) uzgers jos nebemush... o tai nera teisingas sprendimas...
O as manau,kad siuo atveju reikejo isikisti, pamokyti jos vyra ir galiausiai paklausti tos moters: kaip ji gali kenteti si pazeminima?Jokiu budu negaileti jos, nes dazniausiai tokios moterys buna egoistes- jos negaili savo kencianciu vaiku...Daugmaz jos sadomazochistes. O apie vaikus pamirsta..vaikas juk gauna trauma visam gyvenimui!
Tai vat, reikejo taip ir pasakyti.
Na,o jei ji senute- tai pasakyti, kad tau jos negaila, gaila tu vaiku,kurie atkentejo toki gyvenima su jais.
Jolanta tu perskaitei tai ka as parashiu bet vergu ar isigilinai. Taip, galbut kiekvienas pamates toki vaizda noretu subaladoti ta vyra. BET isivaizduok situacija. Praeivis uzstoja ta moteri ir gerokai subaladoja ta vyra... ta momenta moteris jauciasi gerai nes jos vyrui atlyginta uz tai kad jis ja skriaude, BET kas bus veliau.. ar nuo to kad ji sudauze jos vyras mush ja maziau? LABAI NUOSHIRDZIAI TUO ABEJOJU. Manau kita diena ta moteris dar gautu ir uz ta narsuoli kuris ja uzstojo. Cia problema ne pavirshtiniska.. cia ji daug giliau...
manau kad kelimas pries mergina ranka (esu tai mates ne karta) yra silpnybe.. na nzn kaip kitaip issireiksti... zinoma merginos ne angelai visko buna...
nekeliau ir nekelsiu rankos pries sawo vaikina....nes zianu kad jis manes nemus...nes myli....:p o jei koks nors vaikinas mustu mane ,tai nebent ginciausi...:{:{:{
JUK VAIKINAI PAGALVOKIT MERGINOS SILPNOJI PUSE...:-{:-{:-{:-{
Jei vaikinas pakeltu pries mane ranka,tai net neabejodama jam pasakyciau VISO GERO! Nesvarbu ar myleciau ar ne. Joks vaikinas neturi teises kelti pries mergina rankos. O kai merginos musa vaikinus tai labai juokingai atrodo
zinok mums tokiu atveju nejuokinga. tada ir iskyla dilema: jei duosi atgal, sakys: "oj koks silpnas, musa moteris, kokia geda, tu ne vyras", jei nesiginsi: "liurbis esi, moteris tave musa". is dvieju blogybiu reikia rinktis mazesne. kuri mazesne ?
Na Palaikau pilnai Roko nuomone,o Roberto nuomone nemanau kad yra tiksli kadangi is tikruju mergina yra tokia butybe,ji kaip pavasario gelyte silpna ir trapi ir mes jas turime tausoti gerbiamieji.
nu jau geriau trenkt y siena...
Na Palaikau pilnai Roko nuomone,o Roberto nuomone nemanau kad yra tiksli kadangi is tikruju mergina yra tokia butybe,ji kaip pavasario gelyte silpna ir trapi ir mes jas turime tausoti gerbiamieji.
O kad daugiau tokiu vaikinu butu..
nu jau geriau trenkt y siena...
ka?trenkt i siena???panele????;/
aj juokas ima cia skaitant tokius dalykus aisq uz dyka niekas neduoda . kai jau perdau drasiai jauciasi ir gauna reik zinot savo vieta ir bus tvarka o kai va kaip sako nutrukusios nuo vienos vietos sokineja auksciau bambos tai jas greit ir nuleidzia. Va pazekit sita turbut labai aiskino :D
Benas, 23 пишет:Na Palaikau pilnai Roko nuomone,o Roberto nuomone nemanau kad yra tiksli kadangi is tikruju mergina yra tokia butybe,ji kaip pavasario gelyte silpna ir trapi ir mes jas turime tausoti gerbiamieji.
O kad daugiau tokiu vaikinu butu..
ha ha gal apsirukius ??
joa tu geleliu pilnas moteru kalejimas
:D:D:D aisq dauguma sedi ten uz vagystes ar lievas varkes bet ir uz nuzudymus manyciau neviena yra bei uz smurta he he geleles
zinok mums tokiu atveju nejuokinga. tada ir iskyla dilema: jei duosi atgal, sakys: "oj koks silpnas, musa moteris, kokia geda, tu ne vyras", jei nesiginsi: "liurbis esi, moteris tave musa". is dvieju blogybiu reikia rinktis mazesne. kuri mazesne ?
pabuti liurbiu gi ne kasdien musa
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ar esi pakeles pries mewrgina ranka?