1

Tema: Neformalai

Kaip manot kas yra neformalai? Kaip juos atskiriat? Ir ka apie juos manot? Nes as jau pradedu maisytis kas neformalai o kas ne......

2

Re: Neformalai

neformalai tai zomnes kurie turi savo stiliu, o ne kartoja kieno nors

3

as neformale:)

4

Vaiva, 17 parašė:

as neformale:)

kodel taip manai?:DDD

5

neformalai kurie daro kitaip ne pagal banda...i kurios gatvej daznai atsisuka ir nekokiu zvilgsniu ziuri...

6

vaje....tada ir as gaunasi kad esu neformale....:DDDD nors tikrai saves ja neskaitau  :-)

7

Tai pala, tai kas as? I mane gatvej nieks neziurim, bet viska darau kitaip nei kiti

8

del elgesio patikek ir ziuri

9

Tautvydas, 16 parašė:

neformalai kurie daro kitaip ne pagal banda...i kurios gatvej daznai atsisuka ir nekokiu zvilgsniu ziuri...

tai jau nebutinai... taip ziuri i tuos kurie ber daug issisoka, o ne savo stiliu propaguoja

10

o ka as blogo darau?:? as tik darau pasauli idomesni(; o delto tikrai neverta kas antram zmogui i mane atsisukt big_smile

11

jiem patinka atsisukt...tegu ziuri ash seniai nebepastebiu:D

12

teks ir man kazkaip su tuo susitaikyt:-)

13

po 1 metu tikrai priprasi po 3 jau nebepastebesi:D
bent man patinka kartais tada specialiai zvilgsniu karus su babulkom daryt:D

14

pagarba neformalams!!!!!!!!!!!
Nes jie plaukia pries srove o ne pasroviuj ir apgina savo nuomone bej interesus...

15

Karolina, 16 parašė:

pagarba neformalams!!!!!!!!!!!
Nes jie plaukia pries srove o ne pasroviuj ir apgina savo nuomone bej interesus...

Juk tik nustipusios žuvys plaukia pasroviui.:V:D

16

dieve, bet mane gi nervina kai susilauki tokiu "komplimentu" is suaugusiu ar pagyvenusiu zmoniu.. mane ti uzknisa..

17

asa n ors ne neformale bet nieko pries neturiu!

18

Man kaip tik idomus (geraja prasme) neformalai.

19

weeeeeeeed as neformalas... megstu gincytis. wink

20

Na manyciau kad neformalai yra labai super zmoguciai turintis kazka tokio savo ir neinantys pagal mada,o turintys kazka tokio idomesnio ir darantys visa pasauly siek tiek ivairesni.
As uz jumis hebryte.