21

Re: Pirmasis pasimatymas: neprieiti ar parodyti, kad nepatinka

as tai visada prieidavau, niekada nesu pabeges, gal ir is pirmo zvilgsnio ir nieko gero, bet man patinka bendrauti, siek tiek pazinti zmogu, koks jis yra viduje, ir pirmiausia paziuriu i akis smile

22

kaip galima suprast kad zmogus nieko vertas, pamacius ji is tolo??? juk pries susitikima vis tiek buvot kazkiek bendrave! o jei buvot bendrave ir susitaret susitikt, reiskia kazkuo tas zmogus patrauke jusu demesi! gal ne isvaizda, bet bendravimo budu! juk ne vyra/zmona renkiesi eidamas i pasimatyma! nieks nelieps tau su juo/ja buciuotis ar i lova gult! nesuprantu, kas gali but per begimai.. pastebejau, kad zmones vis dazniau vengia bendravimo su tais, kurie yra ne itin patrauklus isoriskai.. nezinau kas tai lemia.. gal tas kad "o jei kas nors pamatys, kad as su tokia baidykle vaikstau! ka pagalvos! ne, nesigadinsiu savo reputacijos.." yra ir tokiu, taciau as visiskai ju nesuprantu ir nepateisinu. zinoma, jusu pasirinkimas, bet..

23

Mmm... tikrai esu turejus keleta tokiu situaciju:) tai ka teko pasirinkti: prieiti ir pabendrauti...juk su zmogum visuomet galima pasedeti,paplepeti...bet juk nieks nevercia "eiti prie altoriaus"... mano manymu niekada nebus perdaug pazystamu... O vaikinas ir pats(jai tik bus nuovokus) supras,kad tu jo nedomini artimesniems santykiams,o jai to nesupranta,tai galima tai pasakyti,jo neizedziant...;)

24

o kas jai priesingai, vaikinas nesupranta jog jis kazkam patinka? kas tada?

25

Stanislovas, 21 parašė:

o kas jai priesingai, vaikinas nesupranta jog jis kazkam patinka? kas tada?

Tai laikas tik parodys ar patinka ar ne... o beto,juk vaikinai turi rodyti didesni demesi,o ne merginos:) kai parodytu demesi,tada ir suzinos patinka ar ne;)

26

Bliam, mane net juokas ima, kai sakot:"oj, jei pamatyciau, kad baisi, tai parasyciau sms, kad nepatiko ir neprieiciau" Arba:"jei pamatyciau, kad negrazus, praeiciau pro sali arba "tepciau slides". Toks jausmas, kad jus visi cia save laikot grazuoliais. O jus nepagalvojat, kad gal but ir jus pats nepatiktumet, pasirodytumet slykstus tam zmogui, su kuriuo susitaret susitikti?

27

pritariu tik šiam variantui...
2) prieiti, skirti minimaliai laiko pasnekesiui, maloniai duoti suprasti, kad nieko gero is to susitikimo neisejo ir keliauti savo keliais?
[/quote]

28

Na mano nuomone tokia:
1) neprisivaig internete ir neisimylek internetinio zmogaus, nes jis tikrai bus kitoks realybeje nei tu ji susikurei savo fantazijoje. cia pagrindinis reikalavimas.
2) Jei zmogus sudomino, skirk pasimatyma kiek galima greiciau ir perkelk santykius i realia erdve, nes kuo ilgiau delsi tai tuo didesne tikimybe, kad atsitiks 1 variantas (tiej tau tiek antrai pusei).
3) Susitikima skirk ne kaip pasimatyma, o kaip susitikima-susipazinima, t.y. be jokiu isipareigojimu.
4) Jei susitarei susitikti, tai gali moralishkai nusiteikti blogesniam atvejui, taip jausiesi daug patikimiau, nes nebus ishsklaidytos tavo viltys, o jei atejes zmogus bus geresnis uz tavo pesimistini nusistatyma tu su juo pabendrausi labai normaliai.
5) Jei susitikai, tai jokiu budu nebeg ar nesiteisink "ish kazkur atsiradusiais reikalais". Praleisk su juo skirta laiko tarpa, nei per daug nei per mazai, gal tas zmogus vis del to tau patiks.
6) Nekritikuok mintyse zmogaus, tu juk atejai pabendrauti susipazinti ir praleisti laiko, niekas taves prie altoriaus netempia todel spardytis nereikia.
7) Elkis taip kaip noretum kad elgtusi su tavimi, juk pats nenoretum kad pamate tave pasiustu ****, ar aishkiai duotu suprasti kad tu ne mano skonio ir tipo begu ish cia.
8) Jei susitikimas praejo palankiai abieju pusiu nuomone, tada jau galima bus shneketis del antro pasimatymo. jei jo nebus, tada tiek vienas tiek kitas gales suprasti kad kazkas neatitiko ir nekreips didelio demesio.

29

Stanislovas, 21 parašė:

as tai visada prieidavau, niekada nesu pabeges, gal ir is pirmo zvilgsnio ir nieko gero, bet man patinka bendrauti, siek tiek pazinti zmogu, koks jis yra viduje, ir pirmiausia paziuriu i akis smile

Jo cia geras poziuris ,kad sprendi apie zmogu pirma ji pazines  , o ne is tuscio zvilgsnio smile

30

Na, jau jeigu as neprieiciau, tai SMS tikrai nerasyciau. Virsune cia! Parasyt, kad atejau ir maciau, bet nepriejau.. siaubas kazkoks. Kaip laukiniai.

31

Stanislovas, 21 parašė:

nuostabu, tik kažin ar daugiau tokių beliko?

32

Rasa, 27 parašė:
Stanislovas, 21 parašė:

nuostabu, tik kažin ar daugiau tokių beliko?

Nea, tokiu net nebuvo... cia optine apgaule... big_smile

33

na ir mane pacia buvo pakviete bet as nenuejau nes niekad nebuvau macius jo o kad rasyt sms su tekstais tu man nepatikai kzk negaliu o ir but su nepatinkanciu nesinori

34

Laima, 27 parašė:

Na, jau jeigu as neprieiciau, tai SMS tikrai nerasyciau. Virsune cia! Parasyt, kad atejau ir maciau, bet nepriejau.. siaubas kazkoks. Kaip laukiniai.

taip elgiasi nesurendeliai :? manau big_smile

35

Manau kad jei prieisi ir pasakysi kad nieko nebus ,tai zmogus nusivils viskuo ir ateityje gali uzsisklesti savyje :? geriau neprieiti smile

36

Jeigu dar galvojat pries susitikima prieit ar ne prieit, geriau tada visai nesiulykit susitikt.
Ir cia zaist tipo as ateinu veliau, zinau kur jis bus paziuresiu ar patiks: prieisiu, nepatiks prieisiu, tai is viso zemas lygis, tik visishki nevykeliai taip elgiasi... :::852

37

Karolis, 22 parašė:

Jeigu dar galvojat pries susitikima prieit ar ne prieit, geriau tada visai nesiulykit susitikt.
Ir cia zaist tipo as ateinu veliau, zinau kur jis bus paziuresiu ar patiks: prieisiu, nepatiks prieisiu, tai is viso zemas lygis, tik visishki nevykeliai taip elgiasi... :::852

na as kalbu taip nes kazkada priejau ir savo zodziu NE hmm taip nuvyliau zmogu ... rasinejomes zinutem ir nezinojau kaip ji atrode tai kai sutikau ja nepatiko visai hmm tai ir pasakiau kad negali su tavim eiti ... tikrai niekada daugiau neisiu i pasimatima su zmogumi kuri neesu mates ar siaip nepazystu hmm