21

Re: ....ar visi vyrai kiaules....

Tomas, 26 wrote:

Kvaila tema..:D

nu nu...kaip kam....tai kokia jau tema nekvaila???

22

Is patirties zinau puikiai, kad normalios panos niekada sau ir kitiem tokiu klausimu neuzdavinetu..:D O kiaulem visus pavadinti gali tik visiskai kvaila ir beviltiska nesusipratele..:D Visada buvo ir bus su koriom noresi kazko rimto, ir kurios reikalingos tik pasilinxmint..Ir tos kurios to nesupratusios papuola i ta (trumpalaikiu) kategorija yra pacios kaltos..:D Jeigu ka tai lygiai ta pati galiu pasakyti ir apie panas..Dauguma aisku iesko ir laukia to princo visam gyvenimui..sulaukia tai kas liko..Bet kaikurios linxminasi, renkasi ir issirenka geriausius..:D

23

Tomas, 26 wrote:

Is patirties zinau puikiai, kad normalios panos niekada sau ir kitiem tokiu klausimu neuzdavinetu..:D O kiaulem visus pavadinti gali tik visiskai kvaila ir beviltiska nesusipratele..:D

oooo,kaip aciu uz tokia diagnoze,bet....man tik idomu ir siaip norejau suzinot nuomone....tik tiek....o ne kiaulem vyrus isvadinti...va.....:p

24

As nesakau kad tu vadini..tu paprasciausiai nelabai supratai ka norejai pasakyti..:D

25

tik nereikia sakyti ka as suprantu ir ko ne,kas rupejo to ir klausiu,man idomi vaikinu nuomone ir viskas,gi cia ne tardymo izoliatorius...:p nori pasisakai,nenori nepareiski savo nuomones,tai tiek.....:p

26

nea, as angelas :V wink

27

aisku tema idomi bet ir is dales kvaila big_smile as manau kad yra vaikunu kiauliu ir mergynu kaliu bet ne visi jie toke gali but tik dauguma wink

28

Joa, visi vyrai kiaules - nera ka apsirengtit smile Jiegu visi vyrai kiaules, tada visos moteris parses big_smile

29

visi bernai kiaules mano gyv. dar nebuvo tokio kad kuris taip nepasielgtu

30

Liudna Tavo istorija Birutele, oj liudna... sad

31

big_smile donata nesijuok smile siaip kazkas kazkada jau forume sake, kad jei nesiseka su visais, vadinasi problema ne visuose, o tavyje smile visu pirma atsiprasau uz savo zodzius, is tiesu dabar manau kitaip, bet tuo metu, kai pamatai toki klausima "ar visi vyrai kiaules" tik toks atsakymas ir sauna galvon, kad tokios tokiu iesko.

32

oj liudna:( bet ka jau galiu padaryt kad jie mane tarukia:D:D ech...nepergyvenu:D

33

Birute, 18 wrote:

oj liudna:( bet ka jau galiu padaryt kad jie mane tarukia:D:D ech...nepergyvenu:D

big_smile

34

Durnesniu klausimu   gal tik  iki 18 gali rast big_smile logiskai pamastyk ar visi zmones vienodi gali but  nesuvokiu kaip to nesuvokiama 

35

nevienodi bet..... pasielgia kiauliskai yvairiose situacijose....ech jus... su jum blogai bet be jusu dar blogiau va tep:D

36

aj Birute tik nereikia tipo  va vyrai  tik musa  moteris  vyrai tik elgiasi  kiauliskai tik nereikia  ir dar cia  rinkt ir rinkt minusus ane bet paziurek visi tie minusai limpa jums  irgi  tik  nesigink nes  tai tikra tiesa  mes visi zmones visi  darom klaidas  tad sakau nesamone ne klausimas

37

as apie tuos vyru kur musa moteri tai net nekalbu nes man jie nevyrai negerbiu isvis tokio vyro cia mano nuomone, be to as net nesiginu nieku neminejau kad as gerute nieko blogo nepadarius niekam vat:P

38

tai  dar karta kartoju kam tada kurt tokia tema  ??? kur logika  aj tiesa gi jus moteriskoji lytis jos neturit todel va ir kuriat tokias nesamoningas temas nevyrai sakai kurie musa  tai  tada tos kurios  naudojasi vyrais  ne moterys  o ( nesikeiksim  cia )

39

Zinokit jooo ,visi vyrai kiaules, o visos moterys karves:D:D:D:D

40

Lilija, 21 wrote:

Zinokit jooo ,visi vyrai kiaules, o visos moterys karves:D:D:D:D

gerai pasakyta big_smile
manau jog tokias temas kuria dar gerai nesuprantancios gyvenimo, arba neturincios protingu klausimu smile