Re: Sviesaplaukiai ar tamsiaplaukiai?!
mam labiau tamsiaplaukiai patinka:) nors ir sviesus nieko buna:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Sviesaplaukiai ar tamsiaplaukiai?!
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
mam labiau tamsiaplaukiai patinka:) nors ir sviesus nieko buna:)
Man labiausiai patinka tamsiaplaukiai. angliua juodumo plaukais... o jei dar plaukai ilgi, tai mirstu...
Tamsiaplaukiai ar sviesiaplaukiai???Hm...Plauku spalva nesvarbi, juk siais laikais yra ivairiu dazu tiek vyrams tiek moterims:)))
ir pliki visai nieko-sampuno nereikia. Su skuduriuku dulkes nusluostai ir ramu...
lietuviu shyvasis - gereusia rushis, t.y. ne tamsus, bet ir ne baltas;D i juodukus ishvis nezhiuriu
na man nesvarbu ar jis sviesiaplaukis ar tamsiaplaukis galu gale ar plikas kai ji myli tai nera skirtumo koks jis bet jai atvirai tai tamsiaplaukiai labiau trukia
man tai tamsiaplaukiai,o manasis tai isvis pats tamsaus gymio o plaukuciai tai juodi,juodi kaip smala mmm...man ner nieko grazesnio...nu bet aisku del skonio juk nesigincijama.kiekvienam savo
O as alpstu kai pamatau gatve einanti juodu plauku, rudu akiu, simpatiska vaikinuka, taip ir norisi prieiti ir uzkalbinti (juokauju) sviesiaplaukiu irgi buna simpatisku, bet cia nienetai, nors rudos akys, sako melagingos, tai kur teisybe?
tamsiaplaukiai rudaakiai Mmmm.....
Tai gal vaikinus dar ir pagal dantu spalva pradedam rinktis? Nesuprantami dalykai.. renkasi vaikinus pagal plauku spalva... rrrr..... tuoj vaikinai paneles pagal batu ismera prades rinktis.. ( me susierzinus )
galvokit ka norit, niekas ju ir nesirenka pagal akis, tik paprasciausiai kiekvienas turim savo nuomone ir ja reiskiam laisvai, o gal jum nesvarbu su dantim jis ar ne, plikas ar praziles ;(
sviesiaplaukiai:))pp
Tamsiaplaukiai RULEZZZ@!!!!!!! nu nebutinai, siaip man prie sirdies tamsiaplaukiai, bet meileje tai tas nera svarbu
nezinau, bet man dazniau tenka bendraut su sviesiaplaukiais.
tamsiaplaukiai, ilgesniai plaukais,,,uu...kaip grazu..:D
tamsiaplaukiai graziausi......
O man visokie patinka:) Tik "ryzi" kazkaip nelabai prie sirdies...:)
manau kad plauku spalva neturi tureti reiksmes svarbu kad butu geras zmogus. tuo isistikau 100 % kaip savo nesu groziu gyvensi:)
Demesi iskart patraukia tamsiauplaukiai bet siap ... gali but ir sviesiaplaukis p.s jai reikes perdazysim ;DDD
Na ,
Kurie vaikinai jums labiausiai patinka?
ar sviesaplaukiai ar tamsiaplaukiai?:)p
Na man ir tamsiaplaukiai, ir sviesiaplaukiai ~
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Sviesaplaukiai ar tamsiaplaukiai?!