Tema: Maudymosi kostiumai......:D
Na vaikinai.....kaip manote,koks maudymosi kostiumiukas tiktu jusu panelei????Vientisas,atskiras,o gal isvisi be bikinio??????mmmmm????? :D:D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Maudymosi kostiumai......:D
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Na vaikinai.....kaip manote,koks maudymosi kostiumiukas tiktu jusu panelei????Vientisas,atskiras,o gal isvisi be bikinio??????mmmmm????? :D:D
nesupratau logikos... akivaizdu kad jokio geriau nei bet koks. bet tai ar tiktu bikinis panelei.. kurios tu neapibrezei ir visos tokios skirtingos tai kazkaip beprasmiska klaust.. juk vienai tinka viskas, kitai ne. viena su vienu graziau atrodo, kita su kitu. ieva.. ar tu pamastai pries darydama ?
...Tox va gal visai nieko..:D
o mmmmm,aciu uz tokia nuomone......bet cia gali intrpretuoti ir rasyti kas nori,tiesiog tai tik nuomones.....be to berniuk,ne tau spresti ar as mastau ar nemastau.......:D as klausiau ne apie save,o apie bikini........be to,man tavo nuomone nelabai ka reiskia,tiesa pasakius,man ant jos dzin....:p taigi nepaisant tokiu nusisnekejimu ir kliedesiu galime kalbeti toliau....vis del to arteja vasara:D
priklauso nuo merginos sudejimo.. jei ji apvaloka, tai gal geriau butu vientisas.. jei imant tuos "modelinius" variantus, man patinka atskiri, visai nieko atrode tie balti/juodi/raudoni su kokiu nors skaicium ar kinisku hieroglifu ant krutines tik iki siol dar nesuprantu ka jie reiskia... kartais visai liuks atrodo ir vienspalviai... ant idegusio kuno labai graziai atrodo geltoni arba oranziniai
kalbant apie apatine maudymuko dali, pageidautina kad kuo labiau atidengtu pilvuka ir slaunis. viskas
priklauso nuo merginos sudejimo.. jei ji apvaloka, tai gal geriau butu vientisas.. jei imant tuos "modelinius" variantus, man patinka atskiri, visai nieko atrode tie balti/juodi/raudoni su kokiu nors skaicium ar kinisku hieroglifu ant krutines
tik iki siol dar nesuprantu ka jie reiskia... kartais visai liuks atrodo ir vienspalviai... ant idegusio kuno labai graziai atrodo geltoni arba oranziniai
kalbant apie apatine maudymuko dali, pageidautina kad kuo labiau atidengtu pilvuka ir slaunis. viskas
va cia tai atsakymas i klausima,va ALEXANDRIUK ziurek ir mokinkis,va taip zmones atsakineja i klausimus....VAT man kaip merginai idomi vaikinu nuomone......nes vis gi arteja ta issvajota vasara.....papludimys,pusnuogiai vaikinai.....ech.....smagu.....
neturiu paneles todel nezinau koks bikini tiktu
o bandyk tokia isivazduot ech..koks pesimizmas.... kur vaizduote?fantazija?:D
ieva, ta pati ka parase arnas galejau ir as parasyt, bet pasirinkau nerasyti. ir jei tau dzin ant visu nuomones, tai kokia prasme klaust isvis ? ;]
cia turbut vieta fantazijoms... :V
kodel? nori pasakyti tokiu maudymuku nebuna..?
jei manes klausi,tai tiesiog nera konkretumo,nera problemos cia... tai aisku kad vaikinai pasakys kad graziausias bikini kur kai ka pridengia o kai ka nea...(;
Ne, as vaikinas ir as sakysiu, kad geriausias maudimukas, kada jo visai nera! ;D
niu jo,ko jum daugiau ir bereikia...
Linksmybiu... ;D
uzmirsai pridet PATVIRKUSIU linksmybiu...
Anoks cia patvirkimas...
kaip kam...
Butent, priklausomai nuo supratimo...
Nuogas moters kunas yra grazus, tai suprato visu kartu menininkai, suprantam ir mes:)
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Maudymosi kostiumai......:D