Tema: Ka merginos laiko tikru vyru?
Tj wat paneles:) ka jus lajkot tikru wyru?:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ka merginos laiko tikru vyru?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Tj wat paneles:) ka jus lajkot tikru wyru?:)
Tokiu temu pilna, per paieska paieskok, rasi:)
uztenka gerai su tokiom temom....!!!
tingiu reikstis sia akimirka;D
Aha, panele Zaneta nusivylusi vyrais... ;D
ti gal susimastyk tada...:=D
Nea, man patinka, koks esu... Ir nemanau, kad reikia kazka perdaug keist, kol linksma linksminuosi, reik rimtumo, surimtesiu... ;D
ot kartasj geraj pasikejst buna:)
Edvinai, kiek kartu jau pasikeitei?
wjena wjenintely karta.... ir wiskas tik del meiles buwo...wisi draugai sake tjp ir as tajp jauciausi...
wjena wjenintely karta.... ir wiskas tik del meiles buwo...wisi draugai sake tjp ir as tajp jauciausi...
Laikui begant, manau, kad pas Tave dar daug kas keisis, netgi Tau nepastebint...
Sigitai znk as pilnai tawim tikiu...ce yra naturalus dalykas ir jis nuo manes nepriklauso:)
aisku stipru vaikina, kuris yra stiprus ir kunu ir dvasia, toks i kuri visada galetum atsiremti, toks su kuriuo pasikalbeti galima ir dar toks ir anoks
na siais laikais rasti visapusiskai stipru, tai problema. va, pvz, nerandu tokio, kurio charakteris butu baisesnis nei mano.
Jau tikras tai toks kuris zino ko nori ir nebijo to parodyti
as manau kad tikras vyras yra tas,kuris moka tave nustebinti bet kuria minute, supranta tavo skausma ir nerima be zodziu... tikras vyras turi buti lyg siena,juk nesinori kad tavo vaikinas taves neuzstotu nes bijotu gaut i kupra...
nu ka jus cia neidomiai rasot placiau reik pasisakyt
o apie ka butent mes turim placiau pasakyt? yra gi daugelio mergino nuomones,db visas sulipdyk i viea ir suzinosi koks turi buti tikras vyras
hmz.. :V man nepatinka skusti ar lb trumpu plauku waikinai.. nepatinka apssikarste odiniaijs dirzeliaijs ant kalko ar ranku.. nepatinka auskaruoti.. apsepe.. neswarus man waikinas turi but pasitempes, susitwarkes, kwepiantis ir su didelia sypsena
nors aijsq, swarbu ne isore, o widus
Ineta teisingai pasakei nors karta tiesa svarbu vidus , pinigines vidus niu jop gerai jus ce isivaizduojat tikra vyra pasitempusi , nuolat stebinanti stigmenom , suprantanti niu vienu zodziu sliauziajanti paskui jus kaip sunyti ir vykdanti jusu uzgaidas
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ka merginos laiko tikru vyru?