1

Tema: Ka merginos laiko tikru vyru?

Tj wat paneles:) ka jus lajkot tikru wyru?:)

2

Re: Ka merginos laiko tikru vyru?

Tokiu temu pilna, per paieska paieskok, rasi:)

3

uztenka gerai su tokiom temom....!!!

4

tingiu reikstis sia akimirka;D

5

Aha, panele Zaneta nusivylusi vyrais... ;D

6

ti gal susimastyk tada...:=D

7

Nea, man patinka, koks esu... Ir nemanau, kad reikia kazka perdaug keist, kol linksma linksminuosi, reik rimtumo, surimtesiu... ;D

8

ot kartasj geraj pasikejst buna:)

9

Edvinai, kiek kartu jau pasikeitei?

10

wjena wjenintely karta.... ir wiskas tik del meiles buwo...wisi draugai sake tjp ir as tajp jauciausi...

11

Edvinas, 16 parašė:

wjena wjenintely karta.... ir wiskas tik del meiles buwo...wisi draugai sake tjp ir as tajp jauciausi...

Laikui begant, manau, kad pas Tave dar daug kas keisis, netgi Tau nepastebint...

12

Sigitai znk as pilnai tawim tikiu...ce yra naturalus dalykas ir jis nuo manes nepriklauso:)

13

aisku stipru vaikina, kuris yra stiprus ir kunu ir dvasia, toks i kuri visada galetum atsiremti, toks su kuriuo pasikalbeti galima ir dar toks ir anoks

14

na siais laikais rasti visapusiskai stipru, tai problema. va, pvz, nerandu tokio, kurio charakteris butu baisesnis nei mano. smile

15

Jau tikras tai toks kuris zino ko nori ir nebijo to parodyti smile

16

as manau kad tikras vyras yra tas,kuris moka tave nustebinti bet kuria minute, supranta tavo skausma ir nerima be zodziu... tikras vyras turi buti lyg siena,juk nesinori kad tavo vaikinas taves neuzstotu nes bijotu gaut i kupra...

17

nu ka jus cia neidomiai rasot placiau reik pasisakyt

18

o apie ka butent mes turim placiau pasakyt? yra gi daugelio mergino nuomones,db visas sulipdyk i viea ir suzinosi koks turi buti tikras vyras big_smile

19

hmz.. :V man nepatinka skusti ar lb trumpu plauku waikinai.. nepatinka apssikarste odiniaijs dirzeliaijs ant kalko ar ranku.. nepatinka auskaruoti.. apsepe.. neswarus smile man waikinas turi but pasitempes, susitwarkes, kwepiantis ir su didelia sypsena smile nors aijsq, swarbu ne isore, o widus big_smile

20

Ineta teisingai pasakei nors karta tiesa svarbu vidus , pinigines vidus big_smile niu jop gerai jus ce isivaizduojat tikra vyra pasitempusi , nuolat stebinanti stigmenom , suprantanti niu vienu zodziu sliauziajanti paskui jus kaip sunyti ir vykdanti jusu uzgaidas big_smile