Re: siaubo istorijos
bet ne visada ji iseina.. nejuokaukit xebra su tokiais dalykais!
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → siaubo istorijos
Страницы Назад 1 … 10 11 12 13 14 15 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
bet ne visada ji iseina.. nejuokaukit xebra su tokiais dalykais!
o kas ta ektoplazma?
ektoplazma yra energija, ish kurios, kaip manoma, yra sudarytos wadinamosios dwasios. kolkas moxlishkai yra neishtirta shita energija, bet faktas, kad ji egzistuoja
labai labai bijantiems tikrai nepatarciau nieko kviestis nieko,ne po to ne ta dvasia persekios o labaiu baime kad ji kazkur aplink:)
labai labai bijantiems tikrai nepatarciau nieko kviestis nieko,ne po to ne ta dvasia persekios o labaiu baime kad ji kazkur aplink:)
galima ish wiso to prikola padaryt ir gera nuotaika uzhsitikrint;) juk wiskas, kas paslaptinga, taip traukia... bet sutinku, jei yra lb didele baime geriau supasuot. bet tie, kurie nori tiesiog paprikolint, mielai kwieciami:)
tarkim jei wisa tai wyktu liepos 8-9 dienomis, kiek butu dalywaujanciu?
nam as tikiu kad yra po mirtinis gyvenimas ir kaikurios dvasios nuklysta i sali ir bandem kviestis su raidziu lenta hmz bet neisejo hmz na bet dabar kazkaip duomiuosi labai mirtimi ir po mirtiniu gyvenimu kaip zmogus ji patiria ir kas toliau nutinka ....
Kristina, 20 пишет:labai labai bijantiems tikrai nepatarciau nieko kviestis nieko,ne po to ne ta dvasia persekios o labaiu baime kad ji kazkur aplink:)
galima ish wiso to prikola padaryt ir gera nuotaika uzhsitikrint;) juk wiskas, kas paslaptinga, taip traukia... bet sutinku, jei yra lb didele baime geriau supasuot. bet tie, kurie nori tiesiog paprikolint, mielai kwieciami:)
tarkim jei wisa tai wyktu liepos 8-9 dienomis, kiek butu dalywaujanciu?
prisiprikolinsit jus man atrodo..
as jau karta buwau su xebra prisiprikolines tai gerai kad smigo daugelis... buwo taip kad du draugai is baimes apalpo... prisikwietem dwasiu o iswaryt niekaip... tai krete ten mum pokstus tokius kad ir gywent nebesinorejo
na to tas tai man neatsitiko,nors ir ne karta bandziau...aisku,nenoriu niekam cia blogo..tik parasiau kas buvo man o kas atsitiko Edgarai 17 ?
jezaw, as tai tikiu dvasiom ir pan. tas tikrai tikrai yra!
as jau karta buwau su xebra prisiprikolines tai gerai kad smigo daugelis... buwo taip kad du draugai is baimes apalpo... prisikwietem dwasiu o iswaryt niekaip... tai krete ten mum pokstus tokius kad ir gywent nebesinorejo
par smulkiau..
na tai kur wisi pradingot?:) pasibaige istorijos?? nagi aktywiau:)
ash pats kazhkada leidau wasara dedes sodyboj warenoj (ten widury mishko ishkirsta didoka aikshte ir irengtas namelis) taj wat tas namelis padarytas taip, jog pirmas ir antras aukshtas yra autonominai, nes y antra aukshta laiptai yra lauke. zdz tewai miegojo pirmam aukshte, o ash su pusbroliu antram. miegojom tokioj didelej lowoj (kokie keturi zhmones tilptu). nu ishsiplepejom ir apie antra walanda uzhmigom. prabudau nuo tokio keisto jausmo... tarsi kazhkas spaustu wisa kuna. ir ne tik kuna, bet ir widinius organus... labai nemalonu. galwojau, kad sapnuoju, pasukau galwa y deshine, nuzhwelgiau kambary. pro langa ryshkiai shwiete menulis ir ash aishkiai machiau kazhka sedint ant kedes. uzh kokiu 3ju metru nuo manes, kampe sedejo kazhkokia figura... ant keliu laike kazhka apwalaus... ir lingawo galwa y shonus, tarsi sakydama "ne". persigandau, papurciau galwa, bet wistiek jis ten sedejo, tada puoliau zadint pusbroli. kol jis ishsibudino, praejo tas keistas jausmas ir nieko ant kedes nebebuwo... pazhiurejau y laikrody, buwo kelios minutes po 3ju. o 3ia walanda - demonu walanda.... nuo to laiko pradejau dwasiomis dometis. ishsiaishkinau, kad tam name, dar priesh mano dedei ji nusiperkant, gyweno wienishas wyras, kuris buwo antram aukshte rastas nuzhudytas... nukirsta galwa... patikek kaip shirdis plakt pradejo kai suzinojau....... nebebuwau daugiau tam namely ir nesiruosiu daugiau waziuot...
wat as tapati maciau tik tik pas save lauke papasakojau tevams mane tevai nuvede pas psihologa as daug daugiau matau tokiu reiskiniu ir dvasiu bet bijau papasakoti kamnors kad manes neisvadintu kokia ****.................ir pan....................ir man pagalvojus apie tai taip darosi baisus kad apsiverkiu ir uzsimerkiu......ir neatsimerkiu lb ilgai...........
as zinau ka ten maciau savo kaimyna nes jis pries kokius 3metus mire avarijoje ir kaip as ji maciau jis buvo prie savo namo o tam name kaip jis mire niekas nebegyvena ir kaip ji maciau buvo lb velu.............. zinau jus manim netikit galvojat kad cia tik mano prasimanymai bet uz tat as tikiu ir zinau kad nemeluoju............
na seip siauliuose ir yra tox namas kuriame tipo vaidenos...na ka viena kart su xebra nuejom...jausmas tj nelabai kox...bet nei vaidenos nei ka...tik tiek idomu kad tokie du dideli namai apleisti...o rusy pilna kazkokiu gyvunu kaulu...nu tipo galvos....tj siurpoka...ir dar ten skyles kazkokios kjp liftai butu buve pilnos vandens...na seip tenka tuose pastatuose apsilankyt ti visko ten buvo ir bomza buvom rade....:=(
as ta nama zinau as jau senei domiuosi visokiais mistiniais dalykais nuo tada kai mano sesuo mire ir prie to namo jau spejau pabuvoti...............kiek rase laikrasty kad ten pasikore seima viena........nuo tada ten ir vaidenasi.............ten gali ir vaidentis bet gali ir valkatos kokios buti............
man irgi panasiai buvo.
gyvenom bute(3 kambariu ir dar toks gal didelis sandeliukas.naudojom kaip spinta),ir ta buta nusipirkom labai greitai labai pigiai(pasirode keista).
maza dar buvau...9 kokiu metu...ir miegojau nakti,labai salta pasidare.nu,galvoju,nueisiu i ta spinta,susirasiu koki uzklota siltesni.ir einu link to sandeliuko,vis salciau salciau...atidarau duris-o ten pasikores zmogus.ta nakti apalpau ir iki ryto niekaip nepabudau...tevam sokas.visgi...ziuri,vaikas guli kaip negyvas...kai pabudau nieko neprisiminiau.
po keliu savaiciu ta pati pakaruokli tetis pamate.viskas nakti vyko.ta pacia nakti skambino buto savininkams(buvusiems).susitare kita diena susitikt.viska papasakojo.pasirodo,tam bute,tam sandeliuke istikruju buvo pasikores vyras.
todel taip lengvai ta buta ir nusipirkom.gal po 2 dienu issikraustem.
paskaiciau as jusu istorijas tai net baisu pasydare brrr!!!
as tai tik zinau kad viena pazystama issykvete su savo pusesere vaiduoklius
o poto ne galejo juo atsikratiti tai jie ne dodavo jei miegoti pora menesiu
ir jos kambarije nuolat budavo kazkoks triuksmas
nezaiskite vaikai su dvasiomis, nes ramybes paskui tikrai neturesite maciau pora tokiu prisizaidusiu, tai pas save namie nenakvodavo
manau jei noriti dvasias issikvesti tai pries tai ismokite jas isvaryti
as taip pat tikiu tomis dwasiomis ir pomirtiniu gywenimu....nes man teko taip pat pajausti ta baime....prieš du metus šwentėme mao seses 11taji gimtadieni,kai jau buwo wakaras mes sumaneme išsijunti swiesa ir tik palikti staline lempa ir pasakoti baisias istorijas...na mes pradejome pasakoti gal tai truko 20 min, kai as pastebejau keista regini....ant sienos sukosi tai i wiena, tai i kita puse skaicius 11,kaip tycia tiek kiek mano sasei sukako ta diena....mes taip issigandome, kai dar kažkas i langa pabelde, pradejome spiegti....ijungeme sviesa, ir pamateme, kad ant lempos numesta buwo juoda silkine pirstine, kuria pirma karta buwome maciusios,ji buwo niekieno..... bet is kur ji taip ir niekas nesupratome, tad mes ja ismetem....ir kai tuo metu kol mes žiūrejom i ta besisukanti skaiciu mums wisoms taip pasidare salta...bet pagalwojom kad cia nuo baimes tokia reakcija buwo, nors man atrodo kitaip....nuo to laiko tame kambaryje bijau pasilikti wiena...nees wel iskyla tie prisiminimai.....as nebegaledawau wiena pasilikti namuose,kažko bijodawau...ilisdawau i spinta ir laukdawau kol kas nors ateis.....siaubas....dar ir dabar bijau tamsos,man wis atrodo, kad kažkas mane seka....
na tai kur wisi pradingot?:) pasibaige istorijos?? nagi aktywiau:)
kodel duomesi tokiomis baisiomis pasakomis??? brrr nejaugu idomu man tai baisu
Страницы Назад 1 … 10 11 12 13 14 15 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → siaubo istorijos