Re: Ar nepilnameciams galima leisti diskutuoti forumuose?
Xi forumu skirstymas ar draudimas nieko neduos, nes dabar paaugliai tiek zino ir moka, kad man dar toli iki ju butu P.S. mokytoju man tikrai nereikia, nesisiulykit
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → Ar nepilnameciams galima leisti diskutuoti forumuose?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Xi forumu skirstymas ar draudimas nieko neduos, nes dabar paaugliai tiek zino ir moka, kad man dar toli iki ju butu P.S. mokytoju man tikrai nereikia, nesisiulykit
klausykit mes irgi kartais norim pasireikst!! o ir sejp.. ne visi kalba apie kaskokias nesamones kurios rupi tik suaugusiems..
Xi forumu skirstymas ar draudimas nieko neduos, nes dabar paaugliai tiek zino ir moka, kad man dar toli iki ju butu
galiu pamokinti
tik brangiai kainuoja mokslas siais laikais....
klausykit mes irgi kartais norim pasireikst!! o ir sejp.. ne visi kalba apie kaskokias nesamones kurios rupi tik suaugusiems..
o jus jau apie samones shnekate kad suauge uz pilvu susieme juokiasi pora dienu
randate tokias pasaulinio masto temas "vienas bernas i mane nepaziurejo, turbut ash negrazi" ir panasiai.
pamoku ruoshti marsh, o ne prie kompo akis gadinti
ei.. zmones.. tai gal ir wyresniems nei 18 draudziam skaitineti ir reikst nuomone jaunesniu temose?
ei.. zmones.. tai gal ir wyresniems nei 18 draudziam skaitineti ir reikst nuomone jaunesniu temose?
vyresni kontroliuoja kad jaunimas i pievas nenuklystu
Gerda, 16 parašė:
vyresni kontroliuoja kad jaunimas i pievas nenuklystu
tai kontroliuokit y sweikata.. bet draust reikst sawo nuomone.. nesutinku.. na bent jau as...
pritariu Rokui ir Vijai.beja Gyti knygos kainuoja nevisi tokias galimybes turi sviestis o viresnuiji tam ir yra kad patartu kas tinkama kas ne
Meilė, 13 parašė:klausykit mes irgi kartais norim pasireikst!! o ir sejp.. ne visi kalba apie kaskokias nesamones kurios rupi tik suaugusiems..
o jus jau apie samones shnekate kad suauge uz pilvu susieme juokiasi pora dienu
randate tokias pasaulinio masto temas "vienas bernas i mane nepaziurejo, turbut ash negrazi" ir panasiai.
pamoku ruoshti marsh, o ne prie kompo akis gadinti
Gyti gal jau pamirsai kai pats jaunesnis buvai?juk jiem visa pasaulis buna kad jy draugai pripazintu nedrasus zvilgsniukai buckis y skruosta ir taip toliau
Galiu pasakyti tik tai kad kai pradeda mazi, tai paskui tokiu stereotipu prisigalvoja. Tai liecia pagrinde panas, nes pvz. mate kai kokie pacukai ishjuoke pana kad ji tipo padare savo vaikinui oralini, tai jai smegeneles ciur ne visam gyvenimui ir uzsiblokavo kad vaikinui oralini daryt tai pats shlyksciausias dalykas pasaulyje ir saves zeminimas. tipo tik **** taip daro.
ir daug tokiu atveju, kai nesubrendes zmogus tiek psichishkai tiek fiziologishkai pradeda zaisti suaugusiu zaidimus, veliau tai atsiliepia su daug baisesnem pasekmem.
brangiai kainuoja vyro nervai, ir psichologo pagalba.
nes pirmas dalykas, paauglysteje ishjuokti kita ir taip pakelti save yra vos ne pirmaailis dalykas.
Tuo paciu kitu nuomone paauglysteje irgi yra absoliuti. Kaip minejau pshicologija nesusiformavusi, savo nuomones neturi, ir tai priveda prie super negeru pasekmiu.
Suauge gali diskutuoti, jie supras kur juokai kur ne, o paauglys kai kuriuos juokus gali nesuprasti ar ne taip interpretuoti.
hm.. gal ir pritariu Gyciui... cia tokius dalykus,manau, galima pritaikyt jaunesniems jei 15 ar 14... pawysdziui ash nepilnamete, bet suprantu , kad ner ko kish sawo nosy y tokias temas kaip "sexas".. bet nemanau, kad neturiu teises sawo nuomone pareiksht ir ten...
gytis, visokiu zmoniu yra, nesnekes cia forume, tai snekes kokiam nors kitas. isivaizduok, kad pats dabar butum nepinametis, kaip jaustumeisi?
gytis, visokiu zmoniu yra, nesnekes cia forume, tai snekes kokiam nors kitas. isivaizduok, kad pats dabar butum nepinametis, kaip jaustumeisi?
A velnias kaip jausciausi, rasciau idomesniu uzsiemimu nei sedeti forume
beto, shita tema yra 70% skirta forumo autoriams, nes bet koks tu nepilnameciu tevu nepasitenkinimas gali jiems atsirugti, 20% skirta nepilnameciams kad jie pamastytu apie kokius vejus kartais shneka, ir 10% vyresniems kad jie susimastytu kokiomis temomis shneka su tais nepilnameciais ir kad kartais jaustu atsakinguma.
Gyti, o gal tiem waikam forumai tai wisas gywenimas ?
na tada man gaila tu vaiku kurie toliau nei kompas nemato
ishwis manau, kad cia tewai turi ziuret kur ju waikai skaitineja ir rashineja... o jei durni waikai tai jiem iswis prie kompo eit negalima... nes protingi manau nedaro taip , kad paskui tenka kurt tokia tema kaip si..
nu koks skirtumas tegu viskis lieka, kaip yra ir nieko cia jau nebepakeisi yra jug didesniu problemu, kaip masine emigracija is lietuvos
o cia tavo gyvenimas, gal taip pat? nors tai jo kolkas sis forumas yra mano gyvenimas
Gal ir yra tokių forumų, kur negalima reikštis nepilnamečiams. Tai va, ten ir gyvenkit.;)
O šiaip, tai aš pritariu Gyčiui, nors man kažkuria prasme būtų ir nepalanku. Labai netikęs forumas čia. Reikėyų daugiau kažko organizavimo. + Gal dar taisyklių...
ko jus ant visu nepilnameciu puolat a? nei as lendu i tas jusu \brandzias\ temas nei ka...ir siaip buna nepilnameciu daug protingesniu ir fainesniu nei tie pilnameciai. atrodo, ka db as turiu jaustis kalta del tu kvailu zmoniu nusisvaigimu (man nesvarbu ar jie mazesni uz mane ar bendraamziai ar vyresni). jei tu pats nori apie s**** sneketi be maziuku, eik i p*** puslapius ir galesi sneket su vyresniais.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → Ar nepilnameciams galima leisti diskutuoti forumuose?