Tema: Ivertinkite daina - KARALIAI
http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=20A163FD2E816993
ivertinkite daina tai tik demo
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Ivertinkite daina - KARALIAI
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=20A163FD2E816993
ivertinkite daina tai tik demo
tikriausiai didesnio slamsto nesu klauses
cia tipo turetu buti aktualia tema ;]] nu kodel, ne visiskas slamstas, tikrai yra didesniu bet siaip bachureli, balso neturi ir kompas nelabai ji padeda istaisyt bet savo pramogai, kodel nepadainuot ?! dainuokit reiks ir man koki gabaliuka sukurt
įvertinti? 0/10. nevertintina.
em, gal geriau nekomentuosiu...
sutinku su arturu
nu ok, pakomentuosiu... dainuoji "per nosi" tikiuosi supratai apie ka as ant vokalo uzdetas delay (aidas) nukelia visa gabala 30 metu atgal. vokalas irasinetas su nekokiu mikrafonu, girdisi traskesiai. speju muzika "vogta" pats dainavimas man kazkur girdetas pasirode.. manau, kazka bandai pamegdzioti... dainos tekstas.... ziauru... ar pats negirdi, kad tavo vokalas per garsiai eina? pradzioje kartojama fraze grynai ne i tema! nemanau, kad cia buvo ideta daug darbo... tai tiek... sekmes...
Pirma būsiu ir pagirsiu.:D man patiko. gal kiek monotoniška, bet man visai patiko, nu. Bet ilgai klausytis negalėčiau.Tiesiog pabostų.
nu pize vaikinuk:-( tau meska ausi :Onumyne:O daina leva be prasmiska tas aidas vapse ne prie ko as kai dainuoji nuo vaikystes vaikeli tau sleptis po lappais reik tau dar mokytis ir mokytis dainuot kaip tau visai negeda tokia nesamone det coia vapse kas cia do tema? tupa prie ko pavadinimas? ai krc didelis **** is didziosios s sekmes bemuzikuojan:D~:?;D;D;D;D:-D
visalaik lengviausia sukritikuot =] Aiste, gal parodyk kaip tu graziai dainuoji? kaip cia is tikro reik? =]
nu ka as zinau tyliai klausiau negirdejau traskesiu niekoas ten :D nu tekstas nekoks bet pagal muzika visai **** skamba vapse nemanau kad labai meslas nors man visos lt dainos meslas na kaip demuske nieko visai nors ir aisq fonograma ne jo bet koks skirtumas
nu **** su tokia panele fifa oi naga nusilauziau mamyte o gal senel na tas su kuriuo tratinuosi gelbek visai tokia vista patvarkyt vieni nekai :)o tau agne opararciau sustros nelasut nes zinok nifiga neiseina as tik pasakiau kad toj srity turiu patirties ir tiek o jai tu neikerti minciu tai gal kirstuka paskolint lol from big LOL
normali cia ta tema zmogus nori isgirst nuomone ir viskas kur tu cia matai nesamone :D:D??? jau cia 10 kart geriau nei kad kaip pvz fyfa vs gote ar forsai vs skinai nu ten tai nesamones cia yra normaliai discusas
o kurinys... ne mano skonio ir tiek...
Zodziai ir muzika nesutampa...(manuo nuomone)... cia kazas rase, kad lengva kritikuot, taciau be kritikos ir nebus rezultatu...keista, kad pats autrius daugiau nei zodziu neparase...vadinas net netur ka pridurt...tik pritar pagrindinei nuomonei: slamstas. Tipo padainuosiu ant prikolo...fone parodysiu kaip moku gitarele bruzint ir bus ciki ir dar be to neblogai butu, kad dainoj butu teksto normalaus...o ne tie patys trys sakinukai kartotus ar bent jau varijavimo kokio (jei bent jis zino ka tai reiskia)
Mantas nesakyk tie trys zodziai lietuvai leme 6 vieta eurovizijoj :D:D:D tipo ne pasakysi kad ten daugiau zodziu toj dainoj we are the winers of eurovision voite for the winers viskas :D:D
bet ten bent jau muzika su zodziai dero, skambesys buvo, efektas kazkoks padarytas...o be to ten buvo ir kito teksto, kuris taip pat kazka pasako...
P.S.
Robertas, negink cia jo, bo po to islis i gatves dar nauja "kruta" lituviska grupe...
:D:D nu Mantas man seip vienodai tegul lenda man vistiek beveik visos lietuvos pop dainos meslas ir seip as konkreciai neginu jo as tik konstatuoju faktus :Dnera geresnės muzikos kaip elektronikos žanras ir visi jo stiliai
buna ir blogiau..tikrai blogiau vz minedas
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Ivertinkite daina - KARALIAI