Re: Daugiau nei du zmones lovoje.. ka manot?
kazkaip man tas ieskojimas vis daugiau susijes su manija ...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Daugiau nei du zmones lovoje.. ka manot?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kazkaip man tas ieskojimas vis daugiau susijes su manija ...
xaxa zinau kur jis ja temptis ruosiasi :DDDDD
bus dvi +1 arab du + viena ;D
o kodel jus visi kalbate apie grupini taip, kad vienas is busimu partneriu yra jums artimas zmogus? :V
galima situacija kai visi trys nepazystami ir tada jokiu psichologiniu problemu nebutu
P.S. o as noreciau i lova isitempti 69 merginas visas tris oi apsirikau keturias jau dabar
turetu buti smagu..:) pusmeti zadama, ale dar neivykdyta :-[
tai jei kas as pasiryzes tokiem nuotikiams !!! zinoma butu nerealu tipo svingeriu vakareli reiktu surengti kur nors tada is vis butu
Tai paorganizuok, Viktorai
tai jei kas as pasiryzes tokiem nuotikiams !!! zinoma butu nerealu tipo svingeriu vakareli reiktu surengti kur nors tada is vis butu
na tokiam vakarely tikrai reikia drasos tureti
ir kompleksu kuo maziau
na, nuo kompleksu zmogus nepabegs.. o jeigu pabegs - saunuolis.. kai pas mane tokiu kaip ir ner, tai no problem..
Ooo cia tai net sypsena sukele si tema ir komentarai Kas cia pasake, geriau jau tame grupiniame antru puseliu nebutu.. kenkia santykiams
O siaip man rodos svarbiausia gal nepadauginti, nes poto gali ir nebesinoreti vienas ant vieno
Saule - patirtis sneka?
Kadaise teke grupini ir su dviem merginom atvirksciai su draugu ir viena mergina - kadangi tad neturejau merginos - viskas buvo fun.
ooo.. va cia jau patirtis prabilo.. Gintarai - o buvot pazystami abiem atvejais visi, ar nepazystami? jeigu pazystami, konfliktu paskui nebuvo?
Ne, nepatirtis. Siaip pamastymai. Zinai, nepakesciau jei dar kazkokia pana lystu prie mano berno. Tektu jau jam rinktis antraip, nes esu per daug pavydi
na na as tai labai pavydi tai jau tikrai nesidalinciau su niekuo vaikino:D
Mano manimu tai jau sioks toks iskripimas....bet kas sake kad tai blogai, daryti tai kas ne visai normalu ir priimta
lovoi keliese yra gerai. Su savo antra puse, retai imanoma, bet pasitaiko (nebutu gi swingeriu). Geriausiai kai visi nesusije
ooo.. va cia jau patirtis prabilo.. Gintarai - o buvot pazystami abiem atvejais visi, ar nepazystami? jeigu pazystami, konfliktu paskui nebuvo?
ne viena mergina nebuvo manoji. O del pazystamumo - visaip buva ;]
Mano manimu tai jau sioks toks iskripimas....bet kas sake kad tai blogai, daryti tai kas ne visai normalu ir priimta
as tai skaitau kaip pramoga jaunimui. Jeigu pora priima kazka svetima (ar svetima pora) - tada jau pritariu kad nukrypimas nuo normos
NATALIJA NA AS MANAU KAD TAI NUOSTABU
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Daugiau nei du zmones lovoje.. ka manot?