Tema: Menulis sviecia, i lova kviecia ;)
Prasidejo naktele ir va stai sedi vienas pats namie... Nezinai ka ir bedaryt - liudet, ar ieskot kokio uzsiemimo, kas padetu pamirst, jog esi vienas... Ka tokiais momentais darai Tu?.. :?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Menulis sviecia, i lova kviecia ;)
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Prasidejo naktele ir va stai sedi vienas pats namie... Nezinai ka ir bedaryt - liudet, ar ieskot kokio uzsiemimo, kas padetu pamirst, jog esi vienas... Ka tokiais momentais darai Tu?.. :?
o kaip Tu manai,ko cia visi sedi?:) Kai man nuobodu,draugai uzsieme ir shiaip liudna,dazniausiai pasiduodu liudesiui....tada rashineju visiems kaip man liudna ir pan.,tada kas nors ateina i pagalba ir mane pralinksmina
Na dar budas pasiziuret filma:) Arba tiesiog eit miegot
vo tada kreipiesi i draugus ir varai is namu lauk , kol dar protas veikia , nes jau vienatve tai tikrai zudo ypaz kai nera kas veikti
vo tada kreipiesi i draugus ir varai is namu lauk , kol dar protas veikia , nes jau vienatve tai tikrai zudo ypaz kai nera kas veikti
bet juk kartais vienatve yra gerai...viska apmastai,pastebi savo klaidas,kazka pakeiti...:)
kartais aisku gerai , apmastai viska , kartais visai smagu pabuti vienam apsiriboti nuo visu . bet va kai jautiesi vienisas tai jau nera gerai
o kai jautiesi vienishas,tada ir mastai,ka darai ne taip,kad toks jautiesi dazniausiai uz to slepiasi kokie nors kaprizai,ishdidumas
tada kazka pakeiti ir nebesijauti vienishas
va,kaip surashiau
)
Kartais ir as pasiduodu ir pradedu kitiems rasinet, kaip man blogai ir t.t. Bet dazniausiai bandau susitaikyt su realybe ir ta vienatve ir neaiskint, kad gyvenimas uzknisa...
Daznai draugai buna uzsieme... O ir taip nesinori visa laika but su tais paciais zmonem... Be to ir ne su kiekvienu draugu pasisnekesi apie tokius dalykus kaip vienatve ir t.t.
Kartais ir as pasiduodu ir pradedu kitiems rasinet, kaip man blogai ir t.t. Bet dazniausiai bandau susitaikyt su realybe ir ta vienatve ir neaiskint, kad gyvenimas uzknisa...
Daznai draugai buna uzsieme... O ir taip nesinori visa laika but su tais paciais zmonem... Be to ir ne su kiekvienu draugu pasisnekesi apie tokius dalykus kaip vienatve ir t.t.
na jei tokiu draugu neturi,tada ir telieka internetas ten visada surasi,kas Tave ishklausys
as tai kazkaip nezinau nesijauciu vienisas o jauciuosiu "ka veikti , nera kas veikti , uzkniso " kazkaip panasiai .
Kartais nesinori apsunkint kitu savo bedom... Juk ir kitiem panasiu bedu buna...
Pats su savim pradedi kalbet?
na jei ka,ash kaip ir busima psichologe,tai kreipkites;):D
Jau klientu kaip ir yra...
P.S.: as noriu Tavo sekretorius but...
na jei ka,ash kaip ir busima psichologe,tai kreipkites;):D
turesim omeny kaip donatas sake klientu jau turi
gerai ishmanai sekretoriaus pareigas?:D
Indre, 18 parašė:na jei ka,ash kaip ir busima psichologe,tai kreipkites;):D
turesim omeny
kaip donatas sake klientu jau turi
tai jei ka,nemokamai nieko shiam pasauly nera
Nea... Svarbiausia santykiai su tokia darbdave bus...
Nu juk zinai... :* :* :*
Nea... Svarbiausia santykiai su tokia darbdave bus...
![]()
Nu juk zinai... :* :* :*![]()
o Tavo nuotaika kur liudna dingo,sekretoriau?:D
Nu as vis dar liudnas... Tik sypsaus, kai apie toki darba pagalvoju...
ir kokiu pareigu tikiesi?:D:)
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Menulis sviecia, i lova kviecia ;)