Re: be silikonu ar su silikonais?
dar neblogi apelsinai
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → be silikonu ar su silikonais?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
dar neblogi apelsinai
eina su bachuru i pasimatyma, o dazosi del kitu merginu...
hm man nepanasu...
kartais gal, jei konkuruoja..
i kluba dazosi eidamos nes nori buti grazios,ir "grazesnes"uz kitas...
dar neblogi apelsinai
Cainikai ir kartoski man geriausi..:D
Vardas, 20 parašė:dar neblogi apelsinai
Cainikai ir kartoski man geriausi..:D
Apelsinai ir greifrutai graziausi:D
jei normalus tai gerai o buna per daug,persistengia pvz man tai
O siaube...Cia tai jau slykstu...Fuu...
nusimaut galima liemenuka ir sokt is lektuvo su tokiu dvigubu parasiutu
:D visai naudinga
Ne, geriau jau ziema, kai salta, vietoj kepures detis ant galvos O kadangi vienas kauselis lieka nepanaudotas,tai galima koki vargsa, susalusi zmoguti priglausti:D
Vardas, 20 parašė:jei normalus tai gerai o buna per daug,persistengia pvz man tai
ar ne su fotozopa padirbeta kartais kazkaip unreal atrodo visa tai
Julija, 19 parašė:Vardas, 20 parašė:jei normalus tai gerai o buna per daug,persistengia pvz man tai
ar ne su fotozopa padirbeta kartais
kazkaip unreal atrodo visa tai
![]()
Nemanau, kad su fotosopu. Uzsienyje pasitaiko tokiu nesveiku bobu:D Tik kaip joms nebaisu tiek implanto kistis, paskui dar numirs nuo ju, kaip Lolo Ferari:D
kazi kodel lietuvaite dar ne viena nesusigunde tokiais arbuzais :V :V :V
Ramunė, 15 parašė:
tu laimes kudikis:) na o del silokonu.... vel gi skonio reikalas... kazka juk traukia ir nedidele krutine...:) kiek zmoniu tiek ir nuomoniu:) banalu bet teisinga
Klysti del to, kad traukia maza krutine. Kodel? Reikia paanalizuoti kodel vyrus traukia krutines
Ogi tuom, kad tai siejasi su mityba vaikysteje ir didesne krutine reiskia jog palikuonis bus geriau pamaitintas.. bla bla bla.. tingiu plestis.. kam reikes - nesunkiai per google info atras
;DDDD sakes, prajuokinai:D niuz jep, gal psichologiskai del to ir traukia jus dideles krutines, bet ten sukistas silikono kiekis tikrai nepadidins galimybiu "geriau pamaitinti palikuoni":D
o seip man asmeniskai silikoniniai implantai yra nesamone. aisku, tikrai buna tokiu, kurios is tikruju nuskriaustos ir ju krutine i krutine nepanasi, bet is besidedanciu implantus itariu tokiu yra lb nedaug. daugelis turi normalias krutines, bet nori dar dar daaar.. lb puikus pavyzdys ta nuotrauka kur visos su maudymukais stovi. slykstu
as irgi nevisada suprantu tos moteru logikos :V kam save apkrauti dviem didziuliais tesmen..... ups. nesmenimis
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → be silikonu ar su silikonais?