21

Re: ar blogai buti nedrasiam?

Ovydas, 19 parašė:
Vaiva, 17 parašė:

taip ziauru zinaumano keli draugai bijo daug ko....kalbeti ir ziureti pvz i akis

ha ha smile)) pas mane tapati problema buvo smile kai kalbu neziuriu i akis... sneku ir ziuriu i sona :DDD ir atrodo kad ne su tuo zmogum sneku smile)) bet ismoke mane ziureti i akis smile))
p.s nieko tokio pagydomos tokios ligos smile

ot medis big_smile

22

Darius, 19 parašė:
Ovydas, 19 parašė:
Vaiva, 17 parašė:

taip ziauru zinaumano keli draugai bijo daug ko....kalbeti ir ziureti pvz i akis

ha ha smile)) pas mane tapati problema buvo smile kai kalbu neziuriu i akis... sneku ir ziuriu i sona :DDD ir atrodo kad ne su tuo zmogum sneku smile)) bet ismoke mane ziureti i akis smile))
p.s nieko tokio pagydomos tokios ligos smile

ot medis big_smile

mhm zinau :DDD bet ir tu biski meduolis :DDD

23

dazniau bendrauk su merginomis ir busi drasesnis!

24

Andrius, 16 parašė:

kaip reikia isdraseti.. niekaip nesuprantu... per interneta esu gana drasus.. su sawo gerais draugais esu lbj drasus ir daug prikolinu.. bet kai susitinku su mergina palieku lbj nedrasus ir mazai snekus.. ka reikia daryti?

man irgi tas pats

25

jei truksta drasos dek 50g;)aisku kad nesklistu kvapas;)ir viskas bus ok;)

26

Tikrai buti nedrasiam yra neblogai, jeigu tai tau netrugdo pilnavertiskai gyventi.... wink galiu pasakyti, kas taipogi esu drovi, bet man tai yra pliusas...... Bet zinoma visada turi buti stipri ir drasi puse... tongue

27

na nezinau tai yra daugumos zmoniu problema:Dna siaip reiktu tau labiau pasitiketi savimi ir viskas bus gerai

28

na as "skaitau" ;D kad busi nedrasus tik tada jei tau pana patinka tik tada. musu toks mentalitetas kad laikom didelius atstumus tapr zmoniu bendraudami ir sutikdami naujus zmones wink nieko praeis tas drovumas :-D

29

Siap riekia priversti save ta ka bijai. Tik tada atsikratysi ta baime. Suprask kodel tu bijai. Tada pamatysi kad nera ko bijot smile

30

labai gerai.. o jei dar busi ir kuklus ;D tai busi geeeeeeeeeeris :::b18

31

as geris big_smile:D:D koks senas forumas big_smile:D:D viskas ok dbr big_smile:D

32

alia klausyk kaip lengva pagydyt mat ji buvo ;D mes tai NIKe neisgydomieji kazkokie jau ;D big_smile ;D

33

Andrius, 18 parašė:

as geris big_smile:D:D koks senas forumas big_smile:D:D viskas ok dbr big_smile:D

Pritariu kad senas... net buvau pamirsus kad as cia reiskiausi smile