Tema: meile ir stilius..;]]
Ar vaikinai/merginos gali pamilti kitokio stiliaus zmones??
Pvz.mane kieme visi apvarineja del stiliaus..;]]
as tai manu jog nera skirtumo koks stilius svarbu koks zmogus
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → meile ir stilius..;]]
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
galima bet as ne istokiu as niekada ne pamilsiu skinhede ar kazka tokio
galima bet as ne istokiu
as niekada ne pamilsiu skinhede ar kazka tokio
Edgarai, niekada nesakyk "niekada":)
o apie Kokius stilius yra kalba?
o apie Kokius stilius yra kalba?
Kiek supratau, nesvarbu. Na, pvz, kad ir pankas su fyfa:)
aisq, manau kad ne labai tinka
1) gyvenimo budas yra kitoks
2) kitokie draugai
bet cia tik mano nuomone
na kodel??
as su skirtingais stilais gerai sutariu..;]]
Kaip man juokingai atrodo jaunimo tarpe tas stiliu sureiksminimas..:D Cia gi oras..Kai busit 20 meciai ir daugiau seniai pamirse busit tas kvailas paniatijas..:D
Edgaras, 19 parašė:galima bet as ne istokiu
as niekada ne pamilsiu skinhede ar kazka tokio
Edgarai, niekada nesakyk "niekada":)
as savo skoni zinau ir galiu teigt kad niekada
manau priklauso nuo to ar tas stilius zmogui yra tik stilius, ar gyvenimo budas. nes jei gyvenimo budas, tada nebent isimtiniais atvejais galima isimylet.. nes jei mastymas, poziuris i gyvenima absoliuciai skirtingas labai jau sudetinga but kartu
pritariu Austei!:)beto jei meile butu stipri ir tikra,tai del mylimo zmogucio galima ir stiliu siektiek pakeisti....
che nu pasiziurekit kaip gatvese vaiksto forsai treninguoti ir aukstakulnes fyfos :] ir ka ne viena pora jau tokia maciau ir visai nieko pasistengus viska galima turbut suderint
pritariu Austei!:)beto jei meile butu stipri ir tikra,tai del mylimo zmogucio galima ir stiliu siektiek pakeisti....
del mylimo, aisku galima=) bet klausimas ne tox=) ar isvis gali kitokio stiliaus zmogus tapti tuo mylimu;) nes jei gali, vadinasi pamilo tave su visu tavo stilium ir keist nieko nereiktu;)
che nu pasiziurekit kaip gatvese vaiksto forsai treninguoti ir aukstakulnes fyfos :] ir ka ne viena pora jau tokia maciau ir visai nieko
pasistengus viska galima turbut suderint
bet ju pasauleziura turbut daugmaz sutampa:D ir vieniems ir kitiems tai turbut idealiausias partneris;D forsams reikia "grazios lelytes" salia, o fyfoms apsauginio "remo" uz nugaros:D:D:D
is patirties galiu pasakyti,kad pamilti gal ir galima,bet anksciau ar veliau jis prades keisti tavo stiliu ir galu gale suprasi,kad jam tavo stilius yra nepriimtinas. is meiles jam pradesi keistis..ir abu busite laimingi. arba jis bus laimingas,o tu..tik is dalies.bet jei tu "laiminga kada ji laimingas" tj tada viskas ok :-);):V
che nu pasiziurekit kaip gatvese vaiksto forsai treninguoti ir aukstakulnes fyfos :] ir ka ne viena pora jau tokia maciau ir visai nieko
tj ten kur fifa visada salia bus forsas. niekada nepamatysi pvz banglo ir fifos..ar ka pan. fifa ir forsas neatskiriamas stiliaus derinys. ~
o gal cia tinka savoka priesingybes traukia...
pvz man tai stiliai visai nerupi, jei patiks zmogus, tai nieko pries busi ir pries stiliu. kaip auste jau sake, jei tai tik stilius, viskas ok, jei gyvenimo budas, tai greiciausiai net neisimylesi.
sutinku su Diana.
Auris, 19 parašė:che nu pasiziurekit kaip gatvese vaiksto forsai treninguoti ir aukstakulnes fyfos :] ir ka ne viena pora jau tokia maciau ir visai nieko
tj ten kur fifa visada salia bus forsas. niekada nepamatysi pvz banglo ir fifos..ar ka pan. fifa ir forsas neatskiriamas stiliaus derinys.
~
na hm... Siaip istiesu derinys butu Fyfa ir Fyfinas bet kadangi pas mus forsu labai daug, o fyfos daznai pasizymi dideliu atsparumu intelektui, tai musu drasieji sustrieji forsai vat ir vaiksto su fyfelemis;)
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → meile ir stilius..;]]