21

Re: 90cm-60cm-90cm

ugis neminimas, ne esme, svarbu kad trys skaiciai atitiktu ir pana bus TOBULA, o kad snukis kaip arklio, kojos kreivos ar dantys kaip grebliai - DZIN ! big_smile

22

big_smile na nzn... debilishki tie idealo matawimai... :Dpats laikas lauzyt taisykles... big_smile ir keist idealo normas big_smile

23

dekoju savo tevam kad pas mane ne 90-60-90 big_smile ...brr...truputeli nekaip man tokios   atrodo...kazkaip kai paziuri fashion tv tai fainai pasidaro kad as ne tokia....:p bet jug modeliai seip ir turi but tokie...jug jie rubus demonstruoja ir turi ant ju kabek kaip ant pakabu big_smile

24

Smagiausia kai pas panele yra 95-72-94 wink big_smile big_smile big_smile ir ugis apie 165cm wink
dabar spekite kodel? :V wink

25

kodel ?

26

Speju smile Todel, kad.. 1. Viskas mazdaug proporcinga, ne backa ir ne pakaba; 2. Egidijus turbut is tu vyru, kurie ant kaulu nepuola; 3. Sonkauliai nesisviecia smile Atsakymas teisingas?
Ok, bandau dar smile Cia galbut tavo paneles tokie ismatavimai? smile
Ir trecias variantas, Egidijui patinka normalaus sudejimo paneles, o ne manekeniskos pakabeles smile

Na, ar nors vienas atsakymas teisingas? wink

27

Karolina, 18 parašė:

Speju smile Todel, kad.. 1. Viskas mazdaug proporcinga, ne backa ir ne pakaba; 2. Egidijus turbut is tu vyru, kurie ant kaulu nepuola; 3. Sonkauliai nesisviecia smile Atsakymas teisingas?
Ir trecias variantas, Egidijui patinka normalaus sudejimo paneles, o ne manekeniskos pakabeles smile

na jus panele tikra ekstrasense wink smile smile as suzavetas big_smile
viskas kas pasakyta, kaip pirstu i aki wink big_smile big_smile big_smile

28

Ovydas, 19 parašė:

svarbiausia kad ne -90;60;90 smile)))

o kodel??nemegsti tokiu panu?

29

Karolina, 18 parašė:

Cia atsispindi nuomone visu tu kurios nera geros figuros, del to aisku parinasi ir is pavydo raso tokias palevas apie idealios figuros paneles kad slykstu skaityt ir klausyt.. Ziauru..Nors kas joms belieka..gintis reikia kazkaip..bet tokia ginyba isvadinant visokiais zodziais normalias panas (nors ir pati puikiai zino kad butent tokios atkreipia normaliu vyru demesi labiausiai..) man atrodo is sono apgailetinai..Delto as ir nekenciu visu panu su menkiausiu antsvoriu..:D

30

o paskui gyvena auksiniame narvelyje!

31

Tomas, 26 parašė:
Karolina, 18 parašė:

Cia atsispindi nuomone visu tu kurios nera geros figuros, del to aisku parinasi ir is pavydo raso tokias palevas apie idealios figuros paneles kad slykstu skaityt ir klausyt.. Ziauru..Nors kas joms belieka..gintis reikia kazkaip..bet tokia ginyba isvadinant visokiais zodziais normalias panas (nors ir pati puikiai zino kad butent tokios atkreipia normaliu vyru demesi labiausiai..) man atrodo is sono apgailetinai..Delto as ir nekenciu visu panu su menkiausiu antsvoriu..:D

saulele..... tai tik nuomones issakymas.... o tavieji zodziai - jau izeidmas! kiekvienas turi savo paziuras...vieniems ismatavimai rodos kiek per auksti... kietiems kiek zemesni.... juk neveltui sakoma: kiek zmoniu tiek nuomoniu.... merginos nuomone buvo vienokia... taviske kitokia... tai dar nereiskia jog si pavydi.....:) naivus poziuris smile

32

Jox as tau nesaulele..Ir nesvaigciok cia man apie tai, kad as izedziau.. o vadinimas kvailas ir neturintis jokio rysio su realybe kazkokiom pakabom ir dar visokiais zodziais tai neizeidimas..Per mazas vaikas esi man kazka aiskint..:D

33

Tomas, 26 parašė:
Karolina, 18 parašė:

Uoj tu, tomai, tomai.. kurioj vietoj tu radai nors mazyte kruopelyte pavydo?  kas tau sake kad MAN mano figura ne ideali?? Kas sake, kad idealus matmenys yra 90-60-90? kazkokie supyp zurnalai ir tv? kokiais negerais zodziais isvadinau tavo taip vadinamas normalias panas? kad pasakiau kaip pakaba? bet gi taip ir yra! ar ne? nesakau gi kad negrazios tos visos manekenes ar pan. beje, kas pagal tave yra normalus vyrai? kas yra normalios panos? man asmeniskai normali panos figura yra ne kazkokiais centimetrais matuojama, o bendru vaizdu. panele normali turi but, o ne tokia, kuria ciut stipresnis vejelis nupustu. pana turi but stipri, o ka tie kauliukai sonkauliukai padarys esant reikalui? net stiklainio atsukt nesugebetu! ka jau kalbet jei kas uzpuola ar pan. p.s. isivaizduok: panele kokiu 189cm ugio, o jos matmenys 90-60-90. grazu? labai abejoju smile  Beje, nekesti zmoniu tik del ju figuros yra taip kvaila ir zema, kad net zodziu truksta.. Atrodo suauges vyras, o protelio tiek mazai.. wink

34

Egidijus, 24 parašė:
Karolina, 18 parašė:

na jus panele tikra ekstrasense wink smile smile as suzavetas big_smile
viskas kas pasakyta, kaip pirstu i aki wink big_smile big_smile big_smile

Dekui dekui wink

35

grozis laikinas tie ismatavimai kintantis dalykas...

36

as isvis nesuvokiu kaip gamtoj galetu but tox fenomenas kaip 90-60-90. pabandykit kadanors tas normalias paneles, kaip tomas sake, pamatuot:D tiesa sakant neisivaizduoju kaip turetu atrodyt pana, kurios liemuo dar plonesnis uz mano (nors seip as jau save kuda laikau..), o krutine ir uzpakalis gerokai gerokai didesni.. nesuvokiama:D nebent super kuda pana silikono i krutine ir uzpakali prisivarytu;DD

37

nu bet wistiek 90 60 90 yra grazu big_smile wyrai pripazinkit tai big_smile

38

Jeigu tikrai myli zmogu tai nesvarbu jos apimtis! Nes kunas nieko neduoda...Mieliau bendrauti su snekiu ir protingesniu zmoguciu! :PP Niu tai jau aisku isdalies,kad ir panele turi priziureti savo kuna.... ir butu daili,bet tikrai ne tokiu matmenu!

39

Auste, 18 parašė:

as isvis nesuvokiu kaip gamtoj galetu but tox fenomenas kaip 90-60-90. pabandykit kadanors tas normalias paneles, kaip tomas sake, pamatuot:D tiesa sakant neisivaizduoju kaip turetu atrodyt pana, kurios liemuo dar plonesnis uz mano (nors seip as jau save kuda laikau..), o krutine ir uzpakalis gerokai gerokai didesni.. nesuvokiama:D nebent super kuda pana silikono i krutine ir uzpakali prisivarytu;DD

Kodel silikono? Mano apimtys tokios ir buvo, kai paskutini karta matavau (dbr, kogero, tie skaiciai kitokie, nes truputuka suapvalejau:D ), tad pripumpuoti papai ir uzpakalis-nesamone.

40

Julija, 19 parašė:
Auste, 18 parašė:

Kodel silikono? Mano apimtys tokios ir buvo, kai paskutini karta matavau (dbr, kogero, tie skaiciai kitokie, nes truputuka suapvalejau:D ), tad pripumpuoti papai ir uzpakalis-nesamone.

xmm niuz nznau.. jei tu savo anketos nuotraukose suapvalejus, tai tada tikrai baisoka isivaizduot kaip turejai atrodyt 90-60-90:D tik neisizeisk, bet man paprasciausiai nesuvokiama:D