Tema: Kaip as atrodau?
Ar as galeciau patikti merginoms?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kaip as atrodau?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Manau kad rūžava pantera tai nelabai patiks...;D o pažiūrėjus i TAVo nuotrauką... amm.. nu jo. Nebaisus tikrai ne. Aisku patiktum
Manau kad rūžava pantera tai nelabai patiks...;D o pažiūrėjus i TAVo nuotrauką... amm.. nu jo. Nebaisus tikrai ne. Aisku patiktum
Ulyta, o kuo tau ta pantera neitinka? Man ji netgi labai daili:D)
atvirai sakyti?
nors siaip tai bachuro akimis ziurint sunku pasakyti ar patiktum panom ar ne cia jau kiekvienos skonis pasireiskia
zinoma megtu atviruma
aisku kad patiksi, o gal ir turi kokiu slaptu gerbeju apie kurias net nenutuoki??
Siaip panoms dar didele reiksme patikimo prasme turi ir daugybe kitu dalyku be isvaizdos..Is patirties zinau: Balsas ir jo tonas, manieros ir elxena, pasaulio supratimas, stilius, humoro jausmas ir aisku dar daugybe kiekvienai individualiai..:D
aisku kad patiksi, o gal ir turi kokiu slaptu gerbeju apie kurias net nenutuoki??
na kazin aizinau kelias bet matai yra toks dalykas kad as gal esu perdaug isrankus.
na cia skonio reikalas....
todel ir kencia zmones nuo to savo "ishrankumo" per daug aukshtai pakelta kartele nieko gero !
O tokie klausimai kaip "ar as galeciau patikti merginoms" ishvis kelia juoka...
atsakymas.. taip galetum, bet nepatinki. (pokshtas)
Kokiu atsakymu tikejaisi kurdamas shia tema?
Nemanai kad merginos tik ish mandagumo atdako kad galetum patikti... juk pasakyti kad nepatinktum sunkiau... va ir viskas.
no bad feelings, its just my opinion.
tai aisku,kad turetum patikt.tu i mane geriau pasiziurek
todel ir kencia zmones nuo to savo "ishrankumo" per daug aukshtai pakelta kartele nieko gero !
O tokie klausimai kaip "ar as galeciau patikti merginoms" ishvis kelia juoka...
atsakymas.. taip galetum, bet nepatinki. (pokshtas)Kokiu atsakymu tikejaisi kurdamas shia tema?
Nemanai kad merginos tik ish mandagumo atdako kad galetum patikti... juk pasakyti kad nepatinktum sunkiau... va ir viskas.no bad feelings, its just my opinion.
seip matai as nepaguodos ieskau o ziuriu kokia zmoniu reakcija
Viktoras, 20 parašė:Ar as galeciau patikti merginoms?
tai aisku,kad turetum patikt.tu i mane geriau pasiziurek
o ka?
snuky matei ?:=D baisus kaip mano gyvenimas
As manau, kad ne isvaizda yra svarbiausia, o zmogaus vidus, tad is isvaizdos negalima spersti apie zmogu
As manau, kad ne isvaizda yra svarbiausia, o zmogaus vidus, tad is isvaizdos negalima spersti apie zmogu
tai kad siais laikais labai reta tokiu zmoniu,kurie taip mano
Zinoma nesakau, kad isvaizda yra paskutineje vietoje Vaikinas turi kazkuo traukti ir is isvazidos,bet juk geriausiai zmogu galima pazinti su juo bendraujant, o ne pirma karta pamacius ir pasakius kaip jis atrodo. Kartais isvaizda gali buti labai apgaulinga, tad vien tik is isvaizdos apie zmogu negalima spresti.
Zinoma nesakau, kad isvaizda yra paskutineje vietoje Vaikinas turi kazkuo traukti ir is isvazidos,bet juk geriausiai zmogu galima pazinti su juo bendraujant, o ne pirma karta pamacius ir pasakius kaip jis atrodo. Kartais isvaizda gali buti labai apgaulinga, tad vien tik is isvaizdos apie zmogu negalima spresti.
pritariu 100%
;DDD nu ir juokinga tema:D:D aisku, galetum, kodel ne?..;D kvaila klaust tokiu klausimu:D kiekvienas zmogus kazkuo gali patikti, gal ne visiems ar net ne daugeliui, bet kad atsiras bent kazkas, kam patiks, tai tikrai. nebent pats nusiteiksi kad niekam nepatinki, uzsidarysi tarp 4 sienu ir niekur nosies nekisi:D
Ingrida, 18 parašė:Zinoma nesakau, kad isvaizda yra paskutineje vietoje Vaikinas turi kazkuo traukti ir is isvazidos,bet juk geriausiai zmogu galima pazinti su juo bendraujant, o ne pirma karta pamacius ir pasakius kaip jis atrodo. Kartais isvaizda gali buti labai apgaulinga, tad vien tik is isvaizdos apie zmogu negalima spresti.
pritariu 100%
Na va malonu, kad radom konpromisa
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kaip as atrodau?