1

Tema: seksas - labai subtilus dalykas.....

... todel kartais kyla klausimu, kai kurie juos laiko kvailais, kiti nekreipia demesio, treti linke padiskutuoti.....

1. kada laikas suvirsti i lova ... per pirmaji pasimatyma,po antrojo, trecio ir t.t ar geriau siek tiek palaukti?

kokia Jusu nuomone apie tai?

2. neipareigojantys santykiai, siu dienu Lietuvoje? Mada? Kasdienybe? Bandymas pabegti nuo rutinos? kaip Jus juos vertinate?

aciu uz atsakymus

2

Re: seksas - labai subtilus dalykas.....

1. jei planuojama kazkas rimtesnio i ateiti tai tikrai galima ir neskubeti wink
2. bandymas pabegti nuo rutinos smile vertinam labai gerai wink

3

gerai tada dar vienas klausimas:
3. Sexsas nauju santykiu pradzia, ar tai imanoma?

4

Taip

5

1. As manau, kad reiktu siek tiek palaukti
2.Bandymas pabegt nuo rutinos. Irgi vertinu gerai:)
3. Ne, bent jau mano nuomone pazintis turi buti iki sekso

6

pazintis siaip nuo Labas prasideda smile paskui gal sioks toks pokalbis prie taureles gerimo, na o tada jau gaili buti ir sexas wink big_smile

7

kol kas tik vyrijos nuomones, o ka apie tai mano merginos?

8

merginos be nuomones wink big_smile big_smile big_smile

9

1. O kodel ir ne bet zinoma cia prikaulo nuo daug aplinkybiu ir panasiai !!! gal ne gal taip neapibresiu savo atsakimo.
2.Manyciau pabegimas nuo kasdienybes!!! visiems pabostas tas pats.
3. Pagal aplinkybes. kodel ir ne? 

10

jom tas klausimas neidomus matomai sip tai mergina ir uzvede siatema jei ka big_smile big_smile big_smile ;D

11

Na jooo, man ir labai idomu ka masto vaikinai siulydami neipareigojancius santykius merginai? Ale pasimylim bet nedraugaujam??

12

Saule, 23 parašė:

Na jooo, man ir labai idomu ka masto vaikinai siulydami neipareigojancius santykius merginai? Ale pasimylim bet nedraugaujam??

sovietinis mastymas !!! kiek kartu buvau uzsieni ir teko bendrauti , tai tokie seksualiniai nuotykiai gan populiarus ir aplamai nematau cia jokios bedos jei ir vaikinas ir mergina traukia vienas kita seksualiai bet ne dvasiskai.

saule23 tu dar pasakyk kad seksas gali but po vestuviuo nuo masturbacijos apankama ...

13

Saule, 23 parašė:

VYrams visada lengviau, o kas cia tokio, juk ju keksemis ir sliundromis nepavadins. o stai mergaite kuri sugula tau be savigarbos, prostitute, sliundra ir t.t. zodziu galima rasti labai daug...

14

Saule, 23 parašė:

Jie nieko negalvoja! Isskyrus tai kaip tave prikalbinti pasimyleti=]. Jei nori to paties, tai pasilinksmini, jei esi durna ir tikiesi draugystes po to, tai irgi permiegi, jei turi proto ir supranti, ko vaikinas nori, tai pasiunti ji toliau=D

15

Živilė, 21 parašė:
Saule, 23 parašė:

Jie nieko negalvoja! Isskyrus tai kaip tave prikalbinti pasimyleti=]. Jei nori to paties, tai pasilinksmini, jei esi durna ir tikiesi draugystes po to, tai irgi permiegi, jei turi proto ir supranti, ko vaikinas nori, tai pasiunti ji toliau=D

taip zivile sutinku wink

16

nejaugi tema issiseme... tik tiek nuomoniu?

17

man sexo tema seniai issemta smile

atsakymas butu paprastas: kiekvienam savaip, kiekvienas atvejis kitoks, ir nera grieztu taisykliu.

18

1. didelio skirtumo nematau, bet visgi turbut geriausia ne per pirma pasimatyma, na menesi kankint drauga, tai butu ziauru. bet jei tiek pralauks, tai gal gi ne vienadienis romanas sviecia.

2. aplinkos pakeitimas, pabegimas nuo rutinos, kitoks bendravimas, kiti poziuriai interesai kurie ir vilioja tokiems dalykams.

3. niekad taip nemaniau, bet pasirodo imanoma. (teko patirt)

19

i 1 klausima puikiai atsake Giedrius
2-ame klausime Tautvydui pritarsiu..uzsienyje merginos tikrai liberalesnes palygint su musiskemis, musu priskirt prie konsvervatyviu galetume..aisku ne vienareiksmiskai, bet taip yra..ir kaip Birutele minejo sliundras ir keksas..na man idomu kas tai sugalvojo?ko gero, pensiinio amziaus mociutes...mes dar esam uzsale, visapusiskai...ir tie neipareigojantys santykiai pas mus nera paplite..toli grazu...
3. viskas yra imanoma
P.S. Zivile...

20

1. Na manau, po antro pasimatymo jau galima kažkokia nuomonę susidaryti. JEi  labai nori gulk per trečią pasimatymą, jei dar abejoji - lauk. Atsarga gėdos nedaro.

2. Sekso partneriai gerai, bet jei esi 100% garantuota,  kad tik to norėsi, neatsiras vėliau kažkokie jausmai ir pan. Nori nenori prisirišimas bus. VAlio, jei draugiškai sutariat išsiskirti. Gaila nežinau nei vieno pvz. tokių santykių..Ir apskritai kas yra neįpareigojantys santykiai? Gal tai tik bandymas savęs apgauti..?

3. Visaip gyvenime būna. Vieni tik po vienintelės sekso nakties prie altoriaus traukia, kiti skirtingais keliais, treti dar draugauja..ir t.t.

Vienu žodžiu, meilė iš pirmo žvilgsnio padaro savo.