1

Topic: Apklausa

Vaikinai, ar teko draugauti su dviejomis arba daugiau merginu vienu metu? , jei taip kokios buvo jusu priezastys? ir ka apie tai manote?

2

Re: Apklausa

Tai kvailas reikalas, ta zinojau, todel tokiu dalyku iki siol ir nedariau.

3

vot lb, lb gerai gerbiu tave uz tai smile

4

neblogai toks dalykas vyrui wink jautiesi pajegus draugaudamas su keliomis is karto big_smile bet tai labai vargina....

5

tik susidarius tokiai situacijai, kuo greiciau stengiuosi padaryti taip, kad liktu tik viena is ju - maziau problemu smile

6

tox dalykas sh

7

visai idomu iskart kelias turet bet viena turi issirink nes galima likt ir ant ledo big_smile

8

likti ant ledo ne baisiausia wink blogiausia kad is karto su keliom varinedamas gali likti basas, su nuline saskaita korteleje big_smile reiklios pinigams tos moterys :V :V :V  big_smile

9

10

Egidijus, 24 wrote:

likti ant ledo ne baisiausia wink blogiausia kad is karto su keliom varinedamas gali likti basas, su nuline saskaita korteleje big_smile reiklios pinigams tos moterys :V :V :V  big_smile

pas mane sms ne mokami tai as ne liksiu del saskaitos ant ledo tik va jai kazkur jas vest tai jo biskut duoda per pinigine big_smile

11

nu gers klausimas big_smile nu todel kad nenori nieko iskaudinti ir buni ! ar kitas is vienos negauni ko reikia o kita tai suteikia galimybes!!!

12

Edgaras, 19 wrote:
Egidijus, 24 wrote:

pas mane sms ne mokami tai as ne liksiu del saskaitos ant ledo tik va jai kazkur jas vest tai jo biskut duoda per pinigine big_smile

tai apie ka ir kalba eina wink
merginai vistiek reikia ir geliu ir i kavine, na isku jei turi masina tai su autiku i pasimatyma tikrai nevaziuosi wink big_smile

13

Egidijus, 24 wrote:
Edgaras, 19 wrote:
Egidijus, 24 wrote:

tai apie ka ir kalba eina wink
merginai vistiek reikia ir geliu ir i kavine, na isku jei turi masina tai su autiku i pasimatyma tikrai nevaziuosi wink big_smile

ne masina prie namo paliksiu big_smile cia gi dalis imidzo savo kaip ir laikrodis grandinele ir t.t.
su dviem tai man daugiau patinka bet daba kai ne issirinkau su kokia busiu likau ant ledo wink big_smile

14

Aha, noretusi kartais kad butu 2 in 1 taciau... big_smile

15

Egidijus, 24 wrote:

Nesinešiok piniginės...