81

Re: Germany 2006

as ir db vokietijoj atostogauju,o kai tik vokieciai laimi...zodziais neispasakysi..!:D
man tai patiko kai olandai su portugalais zaide..va cia tai zvengiau susirietus...vieni spaudosi,kiti mustynes rengia...girdejau,kad per visa futbolo istorija nebuvo pasalinta tiek daug zaideju,kaip per anas..;D

82

bet Italija neteisingai laimejo...penalty muse Totti... gaila man australu... Krc brazilai vel laimes...

83

jo...nemegstu italu...

84

brazilai? big_smile nemanau....

85

galetu galetu...
brazilai visada buvo(ir yra) stiprus...

86

man atrodo brazilai nuo tu paciu prancuzu pasikraus big_smile yra daug stipresniu komandu.... (mano nuomone) is brazilu tikejaus kazko tokio, ko jie taip ir neparode

87

uz tat padare kita.:D
as tai uz vokiecius..;)
ir uz brazilus...ir...uz kroatus...ir dar uz portugalus.wo tep...;D

88

England.... France..... dar ispanai patiko....

89

anglai kaip visada...meistriski(jei galima taip issireikst..)

90

techniski, siprus.... vieningi..... as juos matau kaip cempionus....

91

vat vat...vieningi.
o as tai nematau...:D

92

bus matyt big_smile

93

smile Fantastishko varzybos prasidejus astuntfinaliui!! smile
vakar vokietija - argentina intriga prasidejo nuo pat pirmu minuciu!!!
Geltonos korteles.. smile aktyvus, agresyvus zaidimas. smile SUPER !!! smile

Italai supleshe ukrainiecius kaip ir buvo galima tiketis. smile

94

bet tokia itampa vakar tarp vokieciu ir argentinieciu...mieste visi stovi,ziuri,ir girdi kaip salimais stovincio zmogaus sirdis plaka...

95

Raminta, 13 parašė:

bet tokia itampa vakar tarp vokieciu ir argentinieciu...mieste visi stovi,ziuri,ir girdi kaip salimais stovincio zmogaus sirdis plaka...

big_smile big_smile big_smile nu as niekaip negaliu girdeti kaip shalia stovincio zmogaus shirdis plaka.. tau tai pavyksta ?

96

Nesikabinek prie zmoniu, cia perkeltine prasme ji parase..O man istikro gaila Argentinos..Nors ir kazkiek stipriau atrode vokieciai, bet vistiek pralosti po baudiniu serijos yra abydniau nei po normalaus rungtyniu laiko..Tikiuosi Italai atkersys Hancam uz Argentina..:D
Kazkox sis cempionatas visai be sensaciju, i ketvirtfinali pakliuvo visi kas buvo galima ir manyti kad paklius..O prognozes mano tokios:
Anglai laimi pries Portugalus ir pusfinalyje losia su Brazilais, kurie sian padarys Prancuzus..I finala aisku patenka Brazilai ir losia su Italais..O Cempionai beabejo aisku kas - Italija..:D
Cia aisku tik prognozes..:D

97

O as tai tikiuosi kad vokietija laimes.

98

smile big_smile Nu kaip be senasiciju... ukrainieciai maloniai nustebino savo pateiimu i ashtuntfinli.. smile
bet tokia cia ir sensacija. big_smile

vokieciai nesugebejo laimeti priesh argentina per visa rungtyniu laika... todel manau jie atrode gana nekaip.. jei nebutu ishkrites vartininkas ju dar nezinia kaip baigtusi varzybos..

99

Rokas, 19 parašė:
Raminta, 13 parašė:

big_smile big_smile big_smile nu as niekaip negaliu girdeti kaip shalia stovincio zmogaus shirdis plaka.. tau tai pavyksta ?

tai aisku..vos ne mirtina tyla buvo,kai baudinius vare..
man tai kazkaip atrodo,kad finale bus brazilai su vokieciais..:V

100

na zmones...zinote...vokieciai...nezaide...grazu futbola...jie zaide taktisak..gera futbola..taip pat ir argentina nors argentina kaip kiekvienas mate..daugiau..laike kamuoli.. bet kas isto nieko nepadare...jau taip.
Argentina butu laimejusi...problema buvo tame kad..treneris as manau kad jis galvojo kad uzteks 0:1 kad laimes jie..na ir pakeite Crespo ir Riquelme na ir atidave varzibas...tada is ranku..gaila..bet nieko nepadarisi..o kas nors ir kiek domisi futbolu zino kad..Crespo ir Riquelme  gerai spriia pendelius reikejo nekeisti ju...butu geriau buve as manau...na bet kiek vienas juk turi savo nuomone...ce tikuos neatrodo kad as kritikuoju treneri jis yra geras bet jis per anksti pakeite..zaidejus.. .

na o vokieciai..tai ragas..zinokyte gyvenu vokietijoje...ir jus neisivaizduojete kas ce dedas....ir ipac vakar..po varzibu..fantastiska.. kaip 30.000 / 40.000 zmoniu..palaiko vien tik vienam mieste komanda..koke..auforija..sirpai netgi jama..tikrai faina..ziureti..

na o mano prognoze yra..

Anglai laimes pries Portugalus!!!
Brasilija pralos pries France!!!
Italai laimes pries Vokiecius!!!
Anglai gaus nuo France!!!
ir Finalas.
Italia & France

ir galu gale ITALIA...LAimes Finala!!!

bet zinote..nenustepciau..jei ir vokieciai papuls i finala...tikrai..jie tai gali sugebeti..nors as kaip pastebejoet esu uz ITALIA