41

Re: Susizavejimas

Storomis lupomis, tokias galeciau buciuoti ir buciuoti smile

42

Jurgita, 23 parašė:

Storomis lupomis, tokias galeciau buciuoti ir buciuoti smile

Ne visi putlialupiai gerai buciuojasi:D

43

Kaip keista, kad nemazai paneliu atkreipia demesi i vaikinu batus. Kazkaip niekada batu nepastebiu...Na, nebent jie butu nerealiai murzini arba suplyse:D)

44

Deividas, 20 parašė:

Kuo susizavetum zmoguje (atkreiptum demesi i ta zmogu) is pirmo zvilgsnio. .Kalbu apie isore.. Pvz eidamas gatve ar stovedamas troleibuse..

Na siaip tai as pirmiausiai atkreipiu demesi i merginos akis,nes tai man yra svarbiausia yopc kad nebutu ruidos aisku ir figuryte ir uzpakaliukas,bet isore kaip zinome visi tai nera viskas.

45

visada pirmiausia aki patraukia isvaizda... smile man aky labiausiaj traukia vaikinu uzpakaliukaj ir tos paslaptingos akytes.. :::220

46

Manau kad tos panos kurios kreipia demesi i batus, visai gerai ir daro. Zmogaus batai labai daug ka gali pasakyti apie pati zmogu. Ta prasme nekalbu vien apie batu kaina ar is kur jie ten pirkti..

47

vat dar vienas dalykas kuriuo be proto zaviuosi, aisku, is pirmo zvilgsnio ji galima pamatyti ne bet kada: grazus kunas, be proto graziai sokantis, jauciantis kiekviena judesi ir ji padarantis su tokiu isijautimu... ir tokios ugnies ir jausmingumo kupinos akys ir veido israiska.. fantastika=)

48

zvilgsnis big_smile

49

As tai tyk leta moku sokty, ir tai dar kojas numyndau big_smile

50

Deividas, 20 parašė:

Kuo susizavetum zmoguje (atkreiptum demesi i ta zmogu) is pirmo zvilgsnio. .Kalbu apie isore.. Pvz eidamas gatve ar stovedamas troleibuse..

geras kuno sudejomas ir proporcinas ir taisiklingas veidas big_smile paskui balsas ir kalbejimo maniera tai mane labiausiai veikia , bet galu gale tai svarbiausia ar galime su (juo ja) susikalbeti kitaip koks ten "susizavejimas":D tai kaip nuotrauka Pamelos ant sienos ;D grazi bet nieko su ja negaliu padaryti :::b02

51

Pirma pasiziuriu i silueta smile paskui atkreipiu dem. i kuno sudejima ir veida smile patinka grakscios paneles ir turincios graze eisena ...tiesa neprieinu prie ju ir neuzkalbinu ... o jei mane uzkalbintu atsisakyciau net kavos isgerti, nes manau kad gatveje nereiketu draugu ieskoti :::b18

52

Mano dėmesys garantuotas, jei žmogus skaito knygą smile (bet jis gali labai greit išblėsti, jei ta knyga yra, tarkim "aistrų sūkury" ar kas nors panašaus)