Re: Kaip ilgai istvertumet vyrukai be paneliu? :D
duok penkis ~
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kaip ilgai istvertumet vyrukai be paneliu? :D
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
duok penkis ~
tai kraroce kiek jos be musu istvertu tik reiketu komfiskoti morkas agurkus vibratorius pailgus daiktus
jo jo kaip, suauksi parasik
tiesa pasakius neimanoma. vistiek juk yra desnyte ir kairyte o jei rimtai tai kodel ne? isugdai istverme. ismoksti lipti sienomis ir viskas gerai. kaip sakoma nera to blogo kas neiseitu i gera.
man tai sunkei
bu
na cia labai idomus klausimas cia kaip kam as taj be merginos ir 1 dienos neistverciau ...
juk taj mano angeliukas :d
tiesa pasakius neimanoma. vistiek juk yra desnyte ir kairyte o jei rimtai tai kodel ne? isugdai istverme. ismoksti lipti sienomis ir viskas gerai. kaip sakoma nera to blogo kas neiseitu i gera.
Svarbiausia kad taip ir gautusi o nepradet lipti ant kitu VYRU :D tada jau butu AMENO !!! ::D
Kiek laiko jus vaikinai istvertumet ir isbutumet be paneles vieni? Ir isvis ar tai imanoma?
galeciau isbut,kad ir visa gyvenima
nu ka jau 13 metu gyvenu be panos ir nieko...
P.S.man tik 13:=D
cia klause kiek istvertum neit i kaire jei tavo pana kur ishvaziuotu kur nors..
P.S. man ta pati kaip ir tavo situacija, bet man tik 20, tikiu dar daug kas prieshaky..
cia klausimas kaip buvo filmas kur 40 dienu pasizadejo be sexo gyvent.. ane??
cia klausymas ibbrenda y tokia gylia minty: AR VISGI DAUG VYRU IS IESKOK.LT NAUDOJASI ... PABREZIU NAUDOJASI RANKYTEMIS
nu ka jau 13 metu gyvenu be panos ir nieko...
P.S.man tik 13:=D
PABREZK tau 13 o anketoj 12 ? tai tau gal 25 ir tu tik 12m pradejai mastyt apie paneles bet ir taip jau sekmyngai 13metu nesugebi jos susyras ?
p.s O TRECIAS GELTONAS NEATEIK !!!
krc belenka mes cia pezam
:D:D jei evaldas uzdirbs geltona, uzdekit ji man, perimu viena jo geltona sau gerus prikolus skaldo
tai kad su trim geltonom dar kalbet galima, tik jei dar viena gauni tada jau viskas.. ar as klystu? nu ir of topicas..
su trim geltonom tu busi 3geltonas ir tau bus ate
Be merginu kazkiek imanoma tempt... be ranku jau sunkiau :D:D
osvaldai:D ale vat teisingai:D ir mes turim 2 rankas o mergyna tik viena:D
kiek reikia tiek ir buni,ka daugiau darysi;)
4 men max o veliau isproteciau nes paliktu nuobodu liudna t.t.
hm rimvydai tau 12 ar tu cia apsirikai metus rasydamas ;] ar cia as senamadiskas ;]
nezinau seip susilaikymas kenkia sveikatai. be merginos galima ilgai isbut, be sexo ne ;] aisq sexui nebutina visada 2 zmones
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kaip ilgai istvertumet vyrukai be paneliu? :D