1

Tema: Mergaites karalaites! Uj!

O mes mergaites...mergaites karalaites,mes norim pasimaivyti ulia ulia lia! wink

Kokios tos mus mergaites karalaites?mmm? big_smile
Ka jus manote apie jas? wink

2

Re: Mergaites karalaites! Uj!

reikia ko nors orginalaus

3

dar visu urodu siame pasaule neisnaikino big_smile

4

Mergaites karalaites .....net butu sunkoka apibudinti....manau kiekviena panele noretu buti arba savo svajonese yra maza karalaite!... As asmeniskai esu karalaite,nu nuo mazens buvau,nes visi taip vadino ir mylejo begalo! Tad ir dabar malonu...gaunu ko noriu.... Bet istikruju esu paprasta simpatiska panelyte!

5

visai nenoreciau buti karalaite.. nenoreciau, kad viskas butu lengvai ranka pasiekiama.. nebeidomu taptu gyventi..

6

Tai as ir nesuy tokia karalaite,kad man viskas butu kaip ant padekliuko... Pati dirbu ir atostogauju uz savus pinigus... Nes karalaite gali tik pavadinti gera ir malonu zmogeliuka...Visu gerbiama.. Padedanti kitiems zmonems!

7

visos mergynos dauk nori bet mazai gauna tongue

8

Karalaite atsirado... tau muzikos klausyt reikia uzdraust.

9

saudyti reikia visas tokias kurios isivaizduoja save princesemis ir karalaitemis wink nusileiskite merginos viena karta ant zemes smile

10

Egidijus, 24 parašė:

saudyti reikia visas tokias kurios isivaizduoja save princesemis ir karalaitemis wink nusileiskite merginos viena karta ant zemes smile

tikiuosi,kad kada nors sutiksi ir tu savo PRINCESE....:)

11

tai tuomet ji bus JAM princese, bet pati pana saves nelaikys princese ;] man islepinti ir pasikele zmones nepatinka.

12

Tau,ziuriu, lb patinka "69danguje":D Pasiprasyk i ta grupe, gal tau pasiseks ir priims tave. Vistiek ten kokiu nors ispudingu balsu nereikia, niuniuoji ir tiek:D Tiesa, pries tai ismok dailiai pakratyt uzpakaliuka:D

13

Ievute, 19 parašė:
Egidijus, 24 parašė:

tikiuosi,kad kada nors sutiksi ir tu savo PRINCESE....:)

nesijaudink jau sutikau wink ir tikrai nelaikancia save princese wink

14

kazkaip as visiskai sutinku su Aleksandru smile dziongina ir gadina nervus pasikelusios merginos, tokios ale "princeses". Tokios jau pasikelusios kad ne duok dieve uzkalbinsi :DDDD Daugumai merginu butu pats laikas nusileist ant zemes, nes princu siais laikais nera. smile Gali rast rokeri, panka, bangla, forsa... galu gale inteligenta. Bet ne princa big_smile Tad sekmes "karalienes" ieskat princu :DDD

15

Jei ta karalaitė paprasta  - puiku, bet jei pasikėlusi tiek kad jau nieko nebemato tai pfff....

16

Mantas, 21 parašė:

Jei ta karalaitė paprasta  - puiku, bet jei pasikėlusi tiek kad jau nieko nebemato tai pfff....

parodik nepasikelusia karalaite :DDD

17

is tos puikybes nukeliauja i placias tustybes smile)))

18

Bet istikruju jums malonu vadinti savo paneles princesemis,as ta puikiai zinau ir patyriau,taip gal joms ir malonu girdeti tai.....Kartais jus tai tik tam darot,kad jas suviliotumet ir paliktumet ir ta pripazinkit!
Bet yra ir nuostabiu paneliu,kurios vertos princeses vardo,gali laisvai bendrauti su ivairiais zmonemis,neiskeldamos,vat as esu tokia ir tokia ,o tu toks ir toks...Kartais reikia geriau zmogu pazinti,koks jis istikru yra ir tik tada nusprste...ar princese yra pasikelusi,ar tokia pati kaip ir visos,tik kad ji su ilgais naguciais ir graziai rengiase...jai leidzia galimybes taip atrodyti,yai ji taip ir atrodo,bet bendrauja su visais vienodais!Tad manau reikia pasvarstyti uz ir pries,kad neizeistum zmogaus!

19

nu su jom viskas gerai bet as tuoj sukursiu tema apie tave...

20

Reikia tokias karalaites varyti pas mociute i kaima morku raveti, juodo darbo ismokinti big_smile
Seip nepritariu ispaikimui, o tuo labiau pasikelimui. Del visko reikia dirbti paciai nes ne visada bus ant lekstutes viskas padedama.