1

Tema: molekulinė biologija, biochemija ir medicina

ką apie tai manote? ar sunku pakliūti? studijuojate? patinka? įdomu ar ne?

2

Re: molekulinė biologija, biochemija ir medicina

studijuoju medicina.sunku pakliuti ir sunku mokytis,bet prie visko priprantama smile

3

o del idomumo,tai kai kas labai idomu kai kas visikai neidomu... priklausomai nuo zmogaus... smile

4

aš irgi visai norėčiau studinti tokius mokslus. tik man labai įdomu, kokių balų reikia minimum, kad galėčiau įstoti. bet tarkim į vu, nes į kmu nlb noriu

5

Pats studijuoju medicina, esu antro kurso studentas. patekti uzteko 99 biologijos ir 77 chemijos. Metiniai 10, lietuviu 68. Kitu egzaminu nereikia. istojau i 84 vieta.
Mokytis tikrai sunku tik tiems kas neprate prie dideliu kruviu ir nesiryzta mokytis. O jei patinka, tai ir mokaisi ir sportuoti laiko uztenka ir i koki kluba nubegti. Zinoma yra ir tokiu kurie diena nakty kala ir nekas gaunasi.

Jei susistemini, moki mokytis, galima ir gerai besimokant (esu 6 kurse) tokia specialybe gyventi. Nesiskundzhiu.

Jei myli zmones, nori dalyko kuris butu dinamiskas ir priblokshtu informacijos gausa, nori mokytis apie save. Stop, pataikysi ten kur reikia:D Pakraipu daug, po 6 metu galesi ishsirinkti.:D

Minusas - lietuvos ligoniniu lygis, "tarybinis" pozhiuris i destyma ir bent 8 metai mokslo.

6

Giedrius, 20 parašė:

Pats studijuoju medicina, esu antro kurso studentas. patekti uzteko 99 biologijos ir 77 chemijos. Metiniai 10, lietuviu 68. Kitu egzaminu nereikia. istojau i 84 vieta.
Mokytis tikrai sunku tik tiems kas neprate prie dideliu kruviu ir nesiryzta mokytis. O jei patinka, tai ir mokaisi ir sportuoti laiko uztenka ir i koki kluba nubegti. Zinoma yra ir tokiu kurie diena nakty kala ir nekas gaunasi.

Jei susistemini, moki mokytis, galima ir gerai besimokant (esu 6 kurse) tokia specialybe gyventi. Nesiskundzhiu.

Jei myli zmones, nori dalyko kuris butu dinamiskas ir priblokshtu informacijos gausa, nori mokytis apie save. Stop, pataikysi ten kur reikia:D Pakraipu daug, po 6 metu galesi ishsirinkti.:D

Minusas - lietuvos ligoniniu lygis, "tarybinis" pozhiuris i destyma ir bent 8 metai mokslo.

malonu, jog išsamiai. bet arba aš neįsiskaičiau, arba kažko nesupratau - tu antro kurso ar 6? o gaut tuos metinius pažymius buvo ... am ... 10 visuomet ar tik 12-oj kl.? ligonių lygį išmanau, tėvai gydytojai. ;] o studentė galiu būt dafyga laiko. ;]

7

Seip tai dar toke gan ydomi specelybe yra biofizika na istot kolkas dar nera labai sunku nors seip labai didelis kontrastas tarp pirmos ir paskutines vietos tikraiusei todel, kad tai palyginti nauja specelybe bent vu, vat pats studijuoju tokiu super nusikundimu neturiu ateity turetu but net labai ydomu. =]

8

Sav, 17 parašė:
Giedrius, 20 parašė:

malonu, jog išsamiai. bet arba aš neįsiskaičiau, arba kažko nesupratau - tu antro kurso ar 6? o gaut tuos metinius pažymius buvo ... am ... 10 visuomet ar tik 12-oj kl.? ligonių lygį išmanau, tėvai gydytojai. ;] o studentė galiu būt dafyga laiko. ;]

Na 2 kurso studentas esu. Mokiausi mokykloje tik 12 klases pabaigoje. Juk ir pagyvent reikia:D

9

na as studijuoju odontologija dabar 1 kurse..bet teko ir vu metus laiko medicina pasimokyt..100% galiu pasakyt kad atgal tikrai negrisciau..;)

10

kodėl?

11

Nes tikriausiai neishtempe (prashau tik neisizeisk Neringa, nezinau gi tavo tikrosios istorijos).

12

siaip tai buvus klasioke, islaikius egzus po 100 ir viena 99 balu, istojo biovhemija i mokama vieta. tai speju konkursas neblogas toks.. reik papildomu kokiu balu, jei nori su mazesniais ilist.

13

Oj, chebryte, medicina ne visiems! sakoma oj sunku studijuoti, bet zodis sunku neatspindi visko! atrodo mokykloj mokaisi ir cia bus taip pat, bet patikekit, visakas nera taip! taip kad siam dalykui reikia pasaukimo o ne iliuzijos ir svajones kad viskas bus gerai ir fainai!

14

seip del to "neistvere"..nenoriu girtis,bet pirma kursa pabaigiau 9-ta..gavau padidinta stipke ir taip toliau.. smile

15

VIKO SPF, Slaugos spec. Na ka, lengiau negu KMU arba VU-MF, Bet vistiek, jei kada padarys bakalaura, isvis bus puiku. Seip nepatarciau i medicina i betkokia stti tiems kas nori ir planuoja pasilikti in LT. perspektyvu mazoka. i Privat, reik patirties, o  iGMP paims, tik salygos, blogesniu nemaciau. Kas mokos medicina, prasom i uzsieni. Cia ner ka weikt!!!

16

na as studijuoju kineziterpaija LKKA. istoti buvo labai nesunku,laisai buciau istojus ir i medke, bet sportui suteikiau pirmenybe. dabar esu 2 numeriu. mokintis yra ka, bet tikrai nera taip sunku kaip issivaizdavau, speju ir dribti ir studijuoti ir dar uztenka laiko sau.bet vis del to esu labai nusivyliusi savo studijomis, nors nemazai teko girdeti kad ir kmu studijuojant sia spec ne pyragai.o darbo perspektyvu lietuvoje tiktai diedlis 0 (nulis)