Re: Spuogaj-grozio dalis ar gyvenimo klaida?
ne man ta sakyk
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Spuogaj-grozio dalis ar gyvenimo klaida?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ne man ta sakyk
ok.. ta proga einu nusipraust pats :DD
Eikit, ka jus snekat:=) Spuogai - didziausiais grozis:D Uzsiaugini ant nosies galiuko toki dideli dideli geltona ir sviecia kaip lempute is tolo:=):=):=) ir sviesos tamsiam kambary nereikia:D:D ir prie batu raisteliu galima spalva priderint;D;D;D
prie batu galima priderint? cia jau biski nusisnekejai...:)
Simona, 17 parašė:Ernesta, 20 parašė:Eikit, ka jus snekat:=) Spuogai - didziausiais grozis:D Uzsiaugini ant nosies galiuko toki dideli dideli geltona ir sviecia kaip lempute is tolo:=):=):=) ir sviesos tamsiam kambary nereikia:D:D ir prie batu raisteliu galima spalva priderint;D;D;D
prie batu galima priderint? cia jau biski nusisnekejai...:)
Aisku, kad galima!Nagi uzsidek geltonus batus ir priderinta:D ;D;D;D
gerai sugalvota tipo nauja mada
Spuogai tai bent jau man atrodo organizmo parodymas kad tau kazkas negerai.Ar valgai netinkama maista, ar uzterztame ore buni, ar persali ar dar daugybe priezasciu..
Man tokiu dideliu problemu nekyla, bet kiek zinau
dazniausiai kovojama su tuo kosmetikos pagalba, taip siais laikais kosmetika gali daug..Bet laikinai..manau reiktu pasiaiskinti labiau kodel jie atsiranda..
Pastebejau, kad alkoholis juos irgi labai gerai naikina..
Alkoholis kaip tik skatina spuogų atsiradimą.
toma is kur zn?
sak organizmo klaida kad tau kaskas blogaij.pwz mano seimoj dauguma 12-15 metu turejo spuogu todel tas tapo mazdaug paweldima galima sakyti
Nera labai gerai,kai merginos bando tuos spuogelius paslepti po kosmetika..t.y. pudra ir pan.
nes tai tik dar labiau juos dirgina ir ju daugeja..
Geriausia buti po saulyte.Taigi merginos eikit i lauka,vaziuokit prie juros/ezero ir deginkites.ir po keliu kartu tu spuogu ne zymes neliks.
Sakau is patirties..
njam jopz cia tiesa ) pudra ar kazkas yra tjkrai negerai ) mane tai ish vis nuo jos beria kaip soku kazka darau negaliu nieko ) bet man gerai uztai nereikia jos ) taj vat ir dar reikia lb gerti daug vandes nors stikline i diena..juk visos manikenes net geria kad nebutu spuogu ir t.t lb sveika tjkrai )) pabandykit savaite isgerti stikline vandeens vakare ir rite pamatysite pades ))
joa pritariu dangei 22... neas kaij atsiranda pas mane ju tj tereijk juos parodyt sauleij... ir duoda man ramybea tie spuogaij
siap tai alkoholis tikrai spuogu neisnaikina,o dar labiau skatina juos atsirasti.ir nuo maisto priklauso irgi nedaug,nes didziausia reiksme turi hormonai,kai ju ciklai susireguliuja tai tada problemos ir isnyksta.
na jai savo kuna priziuri tai spuogu niekad nebus nes spuogai negraziai atrodo
spuogai yra baisu lb,man liko randai...
Is dalies spuogai rodo brenimo pradzia (taigi nieko blogo) arba mitybos ir odos sutrikimus...Taigi jeigu zmogui jau nebe 16-17 tai vertetu siek tiek atkreipti demesio i savo oda...
Mano oda,nera problemiska.:}Todel spuogu karo dar nera.Vieniems jei praeina po paauglystes,kitiems uztrunka ilgiau :}
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Spuogaj-grozio dalis ar gyvenimo klaida?