soriuks kad buvau dinges, ilsejausi chachollandijoj ir ziuriu kad cia zveriskais tempais vyksta viskas
p.s. laurai radau ta tavo numeri bet man kiek beskambinciau sako kad isjungtas , tai gal gali man privaciai atsiust
na o del kalbinimo tai tikrai gan keblus dalykas nes labai daznai merginos gatveje skuba ir net neturi laiko puodeliui kavos mes dar kai savo klubeli turejom tai labai megom A2 ir power hit sms pazintymis naudotis. nusiunti ten kokia zinute pvz: ieskau merginos nuo 18 metu (LABAI PATARIU RASYT "NUO" NES KITAIP MAZVAIKES PRISIKABINA) sivakar isgert kavos ar pazaist biliarda ...
cia kaip pavyzdelis , nors mes dazniausiai tokia ir naudojom. SEKANTIS PUNKTAS : per sms pazinys reikia vienam vaikinui ieskot vienos merginos , ne 2X2 ar 3X3 nes tikras balaganas tada gaunasi ir lieka daug nusivylusiu is abieju pusiu . Na o toliau susitinkiir ziuri kaip gausis , nes cia didelis pliusas kad mergina su kuria tu susitinki 70% kad irgi kukli ir iesko sau partnerio
gan daznai tokiu budu papuola merginos kurios tiesiog neturejo ka veikt ar iekojo "sponsoriaus" ... tiesiog su tokiom toliau nesusitinki ir tesi paieska
per susitikima reikia labai stiliovai apsirengti nes butent kol nepazisti zmogaus daug demesio kreipi i isvaizda, patartina but truputi lengvabudiskam ir linksmam , didele tikimybe kad mergina pati bus labai kukli ir nieko nesakys tada teks jums palaikyt pokalbi labai padeda istorijos apie vaikystes nuotykius ir kvaila virsininka bet ne uzka negalima pliurpiant uzmirst ir merginos , reikia karts nuo karto jos paklaust kokio menkniekio ar gal ji turi ka papasakot ta pacia tema. kai mergina isidrasins ji tikrai prabils bet to gali ir nenutikti per pirma pasimatyma.
na o jei mergina pati drasi pauole tai tada isvis jokiu rupesciu nebus
YPATINGAI kukliems ir nedrasiems patarciau per pirma pasimatyma nueit i kina ar teatra ir susitikt likus 5 min iki seanso pradzios , tada pries seansa nereikes jaudintis ir prakaituoti
o po seanso pasiulius merginai kavutes isgerti bus dar galima aptarti ka tik matyta filma.
na vat lyg ir viskas, rasiau skubedamas tad jei ko nors nesupratot ar kas neaisku kreipkites