Re: Ar Visos Merginos iesko naudos ir kaip jas atskirti ??? ..
...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Ar Visos Merginos iesko naudos ir kaip jas atskirti ??? ..
...
cia tai jau pats turi nujausti su kokia pana draugauji jei ziopliukas esi tai tave ir bobute isnaudoti sugebes!
na gal
bet meile temdo akis
man malonu, kai vaikinas mane kur nusiveda ar koki menkniekiuka padovanoja jam nieko negaila... baisu ir pagalvoti kas butu, jei ant kokios isnaudotojod butu pakliuves:D) plikas basas liktu... vaikinai kartais negalvoja, o merginos tuo ir pasinaudoja.
saunuole kad taip manai
Idomu, kodel kalbama tik apie tai, kad panos isnaudoja vaikinus? Juk ir atvirkstinis variantas buna
prototipa - kramtoske arba ciulpinukas. auksti auksti kulnai, kad pirstai vos vos siekia zeme. iskirpte gilumu sulisg didziuoju kanjonu. sijonas keliais milimetrais zemesnis sedmenu ir 1-2 kg makijazo.
man tawo toks aprasymas labiau "stoties mergaites" primena negu panele kuri siekia naudis :D:D
Idomu, kodel kalbama tik apie tai, kad panos isnaudoja vaikinus? Juk ir atvirkstinis variantas buna
nu ir kaip tas atvirkstinis variantas atrodo? :V
Julija, 19 wrote:Idomu, kodel kalbama tik apie tai, kad panos isnaudoja vaikinus? Juk ir atvirkstinis variantas buna
nu ir kaip tas atvirkstinis variantas atrodo? :V![]()
![]()
Na, norejau pasakyti, kad visokiu alfonsu buna, kurie taipogi isnaudoja merginas, moteris, noredami gauti is ju materialios naudos
:[
Niekas NIEKO NEISNAUDOJA ir EJKIT MIEGOT
O tarpkitko cia tikrai yra patirtis. Kitaip neatskirsi kuri nori naudos, o kuri ne:)
nesu girdejes jokiu isnaudojimu merginu siekiant pinigu asmeniskai.
gal nebent kita prasme
o kad merginos isnaudoja tai faktas.na jos nesako alga man mokek.bet geles ten 10 lt, kavine 50 lt , klubas 80 lt , taxas 30 lt dovanos vel n lt
taip susideda ir ziurek menesio gale pinigu trukuma jauti
labiausiai jaucias kai esi vienas ir turi pinigu kiek niekad neturetum turedamas mergina
kuri nori naudos pajusi kai kirs per pinigine
argi sunku atskirti melzeja
gal nebent kita prasme![]()
o kad merginos isnaudoja tai faktas.na jos nesako alga man mokek.bet geles ten 10 lt, kavine 50 lt , klubas 80 lt , taxas 30 lt dovanos vel n lt
labiausiai jaucias kai esi vienas ir turi pinigu kiek niekad neturetum turedamas mergina
va va kai be merginos tai ziurek ir tam ir tam yra saibu ir alucio gali maukt kiek nori niu gana akivaizdziai jaucesi skirtumas nes tankini tik savo poreikius kurie buna mazesni uz merginos
butent.
zinoma merginos sako tai man nieko nereikia tik kad demesi man rodytum.
isverciu i lt kalba: man reikia dovanu ir daug
Gal tu ir nesi, bet uztat as viena toki pazistu. Draugauja su pana is pasiturincios seimos, paciam 22metai. Nei kur nors mokosi, nei dirbt zada. Panele jam perka drabuzius, uz visokius klubus ir panasiai sumoka ji. Na, o jis pats laksto pas kitas mergas, ta savo pana apkalba, vadina stora kiaule. Pana viska zino ir supranta, taciau vistiek buna su juo. Kai del jo kaltes abu susipyksta, ji pati jam skambineja, praso sugrizti, atsiprasineja. Na, o tada istorija ir vel tesiasi...
Na cia jau nu i n....
Arunas, 20 wrote:nesu girdejes jokiu isnaudojimu merginu siekiant pinigu asmeniskai.
Gal tu ir nesi, bet uztat as viena toki pazistu. Draugauja su pana is pasiturincios seimos, paciam 22metai. Nei kur nors mokosi, nei dirbt zada. Panele jam perka drabuzius, uz visokius klubus ir panasiai sumoka ji. Na, o jis pats laksto pas kitas mergas, ta savo pana apkalba, vadina stora kiaule. Pana viska zino ir supranta, taciau vistiek buna su juo. Kai del jo kaltes abu susipyksta, ji pati jam skambineja, praso sugrizti, atsiprasineja. Na, o tada istorija ir vel tesiasi...
ce vienetinei varijantai tokiu labai mazai ir retai kur sutiksi bet merginu isnaudojanciu vaikinus ce jau kasdienybe
jo.visur atsiras isimciu.kas kaltas kad mergina kvaila ir dievas dar dave turtingus tevus ;]
visokiu yra visokiu reikia,kas bus jei vien tik protingos merginos aplinkui vaikscios????:D
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Ar Visos Merginos iesko naudos ir kaip jas atskirti ??? ..