Re: vyriski stringai
Jonai, mados reikalauja auku:-]
Linai, as pilnai suprantu kad reikalauja bet tokios aukos gali atsiliept sveikatai oj kaip skaudziai.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → vyriski stringai
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Jonai, mados reikalauja auku:-]
Linai, as pilnai suprantu kad reikalauja bet tokios aukos gali atsiliept sveikatai oj kaip skaudziai.
Kaip graziai pasukom tema ;D
mano nuomone paprasciausiai jos neturi skonio,nezino kas kur kada grazu ir tinkama rengtis
na bet taip yra! as turiu omeny kad tokiu pilna gatvese.
bet nieko joms nepadarysi,jei jom patinka,tai tebunie,atsiras tokiu waikinu kuriems jos tiks:) tiktai tiks,kitaip mepawadinciau
dar jaunos- mazai ka supranta. Veliau ateina i prota ir pradeda subtiliau rinktis rubus
bet bijau kad amzius cia visai menka vaidmeni atlieka... kaip sakoma blondine tai ne paluku spalva, o gyvenimo budas cia si posaki irgi galima pritaikyt
bet bijau kad amzius cia visai menka vaidmeni atlieka... kaip sakoma blondine tai ne paluku spalva, o gyvenimo budas
cia si posaki irgi galima pritaikyt
pritariu,turejau pora draugiu,kaip wadinu originalios blondines ir is abieju o pasitwirtino wisa tai
ka ir reikejo irodyt aciu uz demesi
jo, bet ko cia mums del ju durnu galvu pergyvent:-]
jo, bet ko cia mums del ju durnu galvu pergyvent:-]
Mes ne pergywename o tiesiog diskutuojam
juk tai Blah Blah Blah puslapis, vat ir pletkinam
na baisiau negali buti....ohoho....
na man tai tikrai jokio grozio kai vyras su stringais.. kazkaip vyru figura ne stringams o bexer pritaikyti :d nors cia kievkieno nuomone skiriasi.. bet as pries
tuos daikciukus mergaitem palikit
nes tuoj dar ir liemeneles pradesit nesiot.. ;D
pilnai sutinku su tamsta:)))
niu vyrai turi buti vyriski.. o ne atrodyti kaip gejai kokie.. :V
Milda, nors vienu klausimu sutariam:-D
kiekvienam savo... bet as asmeniskaj nenoreciau pamatyti savo vaikino su stringais....man taj netejkia jokio zavesio...
stringai? manau tai daugiau pramoga merginai,negu komfortas vyrui.. bet buna ir isskirtiniu variantu:)
draugeliui jau gali nupirkti su drambliuko straubliu stringus...:D
beje pats nesioju stringus tai man patinka...:D
Idomu, merginoms patinka kai vaikinai laksto su stringais?
Patinka, nes tada labai prajuokina.
labai seksualu, kada vaikinas buna su stringais, tin aisku juokingi tie kurie buna su drambliuko ausytem ;0)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → vyriski stringai