Re: Gal kas zinote apie svingerius?
tai tu turek mergina ir susiraskit kita pora - stai ir bus svingeriavimas
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Gal kas zinote apie svingerius?
tai tu turek mergina ir susiraskit kita pora - stai ir bus svingeriavimas
bet tu rask mergina kuri sutiktu sitokiam payvairinimui
kai rekejo - rasdavau
jau nebereike
kai rekejo - rasdavau
nu tai prasom pasidalinti patirtimi
viskas yra daug maziau nuspejama nei noretusi
o man visai idomu butu :[
o kam kazi nepatiktu ?
Kiek zinau angsciau vykdavo Vilniuje Mens factory klube,bilieto kaina vienam zmogui 100 lt:)))
absurdas. ash prish svingeriu vakarus.
nu nu ir ko taip? manau kad jaunyste ir nerealiu svajoniu pasauly giveni !!!
kur jie yra lietuvoje kokios kainos ir taisykles?
As irgi norejau jau seniai pasidometi situo...
kaina iki 200 lt vienam vaikinui bet jei eini pora atrodo tai isvis pigu yra. seip zinautai vyksta kaune klaipedoje ir vilniuje taisykliu did ner daug litu gera apranga, isvaizda normali sip jie vyksta ivairei viena kart pats tesu buves bet patiko !!! liux bet paskutiniu metu atgrase tokie gandai kad kaune uzsikrete keli asmenys zif ar kazkuo veneriniu tai **** kazkaip man stabdis su suo reikalu !!!
kaina iki 200 lt vienam vaikinui bet jei eini pora atrodo tai isvis pigu yra. seip zinautai vyksta kaune klaipedoje ir vilniuje taisykliu did ner daug litu gera apranga, isvaizda normali sip jie vyksta ivairei viena kart pats tesu buves bet patiko !!! liux bet paskutiniu metu atgrase tokie gandai kad kaune uzsikrete keli asmenys zif ar kazkuo veneriniu tai **** kazkaip man stabdis su suo reikalu !!!
va todel manau kad turetu buti atranka nes ligu puokstes tikrai nenores niekas is to swingeriu tooso namo parsinesti.. :}
tikrai
svingeriu ar kaip ten...zingeriu vakarelius geriausia dariti paciam:)
AS karta surengiau kaska ...buvas AS ir dvi biseksualios.Bet geriausia ... jei nori ti paprasik savo mergos kad is*istu tave uz tevine ... ti neteks ir galvot kaip tu eini ten ir kad kas nors bakins tavo drauge koks p*dars ,o paciam uz menesio nukris kotas nes kandonu buvai ta vakara pritrukes
gan idomi mintis !!!
seip ju nenaudoju
tai niekas tipo nieko ir nezino
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Gal kas zinote apie svingerius?