501

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Saulius, 24 parašė:
Karolina, 18 parašė:
Tautvydas, 20 parašė:
Karolina, 18 parašė:
Tautvydas, 20 parašė:
Karolina, 18 parašė:
Lauras, 20 parašė:

du kuklus ir nedrasus vaikinukai tiek tai metu iesko dvieju merginu virs tiek tai metu pasivaiksciot po vakarini vilniu
wink

ir su tokiu skelbimu jus tikejotes rast norm paneliu?? naivuoliai...

TAI PEDEK MUMS, PATARK , PAMOKYK smile

1. Nz kaip jum, bet man a2... pyp.. pyp..pyp.. as tokios muzikos kokia jie groja neklausau, galbut ir yra tokiu kurios klauso.. bet siaip is mano draugiu nelabai tokiu yra.. aisku, negaliu uzz visas sprest, bet manau, kad norm merginos neklauso sitos stoties, todel ir neatsilieps i jusu skelbima, nesvarbu, koks butu jo tekstas. 2. Ar ne paprasciau butu tiesiog pro vln centra prasieit, uzkalbint kokias paneles? Taip bent bus garantija, kad ant padoriu uztaikysit. 3. Jei norm paneles ir klauso A2, nemanau kad atsiliepineja i tokius skelbimus, nes kiek girdejau, per radijo stotis dazniausiai ir skelbiasi tokie, uz kuriuos antras galas galvoja. 4. Nesulykit susitikt vakare. Abejoju, ar paneles nores eiti kazkur su kazkokiais nepazistamais vaikinais ir dar vakare.. Zodz.. Tikiuosi ka nors supratot smile Nesirisa man zodziai sian kazkaip.. big_smile

tai gal pati noretum kokia dienele su manim ir lauru susitikt ir paiskint kaip viskas turetu but wink

abejoju ar praktiskai galeciau padet labiau nei teoriskai, todel nematau reikalo smile

nepabandzius nesuzinosi ar galejai ar gali :Dpadeti big_smile

Pasikliauju savo nuojauta wink

502

as db varau i centra su reikaliuku, jei Tautvydai atsirasi duok man zinia, galesim pradet meetintis ;]]

beje sveikinu naujus klubo narius ;] Julija wink ir ta kita pacana, dar neisiminiau vardo smile

503

Julija, 19 parašė:
Arunas, 20 parašė:

kaip cia studente ir nemoki gamint valgyt nei buterbrodu tept? ar tu cia kalbi apie piragu kepima?
mes gyvi galim but ir makaronais-buterbrodais ;]

Jau nesu studente:pp Na, jeigu jums tiks sumustinukai ir makaronai, tai tada gerai. Tokius dalykus moku padaryt:D) Ai, tiesa, dar vista moku kept:D)

tiks kad ir zalios bulves, kad ir zalia mesa, ar bet koks pusgaminis ish maximos,svarbu kad tu pateiktum wink
ir as ir nebuciau studentas jei atrodyciau taip kaip tu, stoveciau pries veidrodi per dienas ir gereciausi vaizdeliu wink

na kaip? ne per nagla?
siaip cia mokymosi tixlais as taip rasineju wink

504

sveikinu naujus narius aruna ir julija kurie tikrai saunus ir nenuobodziauja , o as turiu pranest liudna zinia kad nuo rytojaus guluosi i ligonine 3 savaitem , tad laurui palieku ta uzduoti pasirupint kad ir vilniuj nedrasus ir kuklus neliudetu ir ne tik internetu bendrautu big_smile

505

niu niu ir kas jau pagulde tave i ligonine ?

506

Tautvydai ten Arunas ne Aurimas naujas... smile O del ligonines tai sad... sad kas nutiko ?

507

matyt per dauk susijaudino big_smile

508

nu ir priblevyzgojot cia wink big_smile big_smile:D big_smile big_smile big_smile

509

Prisijunk ir tu ! big_smile (cia kaip per ta reklama) As tai jau prisijunges ! big_smile~ big_smile~

Beje, Mieli Klubieciai. Pasveikinkite mane su pirmaja geltonaja kortele ;D tapau kvailu adminu auka ir ju neturejimo ka veikt pavyzdys. big_smile O kortele uz tai, kad parasiau posta forume "Iki 18" big_smile... 

510

blm o as tai neturiu geltonos korteles :? o man galima viena as ir jos noriu big_smile

511

vat reikia cia sugebet dar uztaikyt kada adminai neturi ka veikt big_smile~

512

Saulius, 24 parašė:

blm o as tai neturiu geltonos korteles :? o man galima viena as ir jos noriu big_smile

tu ja gali labai lengvai gauti wink

513

nu ir as noriu stot smile Vardas:  vaidas
Amzius:  17
Gyvenamoji vieta(Miestas):  kaunas
Vienisumo stazas:  2m
Kuklumo lygis:  pakankamai aukstas
Privalumai (Pvz...alus?):  redvaitas raudonas, alus, masinu taisymas.

Rekomendacijos?:

514

ohooohoohoho kiek praleidau keik kaunieciu jjau yra :?

515

Vardas:osvaldas
amzius: 19
Gyvenamoji vieta (vilnius)
Vienisumo stazas: -8 men.
Kuklumo lygis: nuo nuotaikos, bet noresi sunaikinti sita defekta iki galo big_smile
Privalumai: alus, barclay smooth taste (tamsiai melynas),komunikabilumas
Rekomendacijos: Niu viliuosi po pirmo bokalo is prezidento gauti... smile

516

Beje noriu kada meeto vln klubo nariu!

517

Gerai vyrukai big_smile~ Sveiki istoje i kluba wink uzmeciau jus i pirmaji puslapiuka. wink Kas del Vilnieciu sambruzdzio, tai kaip Pirmininko Pavaduotojas, galiu jum pazadet, kad toks bus daznai ! ;D Juk alaus gi norisi visiem wink

Pranesimai is Klaipedos. wink Stovejom, laukem. Nieko nesulaukem wink Tad ejom vietine Klaipeda svesti big_smile ir galiu pasakyt kad tie, kas neprisijunge, net nenutuokia ka praleido ! big_smile~ Gaila fotiko neturejau;) et bet net fotkese to neperteiksi.. wink

518

tai ataskaitos laukiam.. kas susitiko? kiek merginu uzkalbinot? mes su Tautvydu tai viska papasakojom wink

519

Man tai sitas klubas patynka... eisiu su jumis toosintis ir panai sakysiu einu padet draugam kompleksu atsikratyt kilniais tikslais ir pats atsikratysiu gi tai isleis visur, voa kokio LAURAS nr duosiu kad aliby butu ir galesim selt big_smile Tai vot laukiu laukiu Vilniaus meeto !

520

Lauras, 20 parašė:

tai ataskaitos laukiam.. kas susitiko? kiek merginu uzkalbinot? mes su Tautvydu tai viska papasakojom wink

Niu ataiskaita bus labai kukloka big_smile is mano puses buvo 10 zmoniu. I klubo meeta atejo vos 2 zmogeliai wink ir taip tik uzmest akele is sono kas cia per tokie ;D Na o rezultatas... tai as dar vis pagiriuojuos big_smile