61

Re: Kada pirmą kartą prisigėrėt?

Evaldas, 21 пишет:

sauliau nu vyras yra vyras o **** MOTERIS !!!!!!! tau patinka kai jos zeme graibydamos atrodo ???? eina gatavos kaip tapke ????? arba po kokkiu ratu snukys perkreiptas tau tokios patinka?????????????????? mes styprioji lytis todel mums kitaip atrodo bet vat jos tai SILPNOJI !!!

nu juk visko gywenime buna!! big_smile nereikia cia pradet silpnoji,stiprioji...:D pazystu ne viena pana kuri isgeria daugiua nei vaikinas ir eina zymiai tiesiau nei jis big_smiletongue

62

Evaldas, 21 пишет:

sauliau nu vyras yra vyras o **** MOTERIS !!!!!!! tau patinka kai jos zeme graibydamos atrodo ???? eina gatavos kaip tapke ????? arba po kokkiu ratu snukys perkreiptas tau tokios patinka?????????????????? mes styprioji lytis todel mums kitaip atrodo bet vat jos tai SILPNOJI !!!

Taip, girta mergina nera grazu, taciau galima tai ir praleisti, juk ne kiekviena diena tai matai... Aisku, yra gerenciu labai daznai ir daznai vaikstanciu girtu, tai jau alkoholikes ir alkoholikai...
O alkoholikai ,niekada, manau, grazu ir nebuvo, nesvarbu, tai ar vaikinas ar mergina, tiesiog gal mes tik labiau yprate matyti girtus vaikinus ar vyrus...

63

prisigerus svarbiausia yra zinoti savo vieta kur prigulti pailseti wink big_smile big_smile o iki atminties netekimo buvau prilupes labai seniai :V per paskutini skambuti shulej, gal 17 metu tebuvau :V kita diena tokias pagirias turejau, kad daugiau tokio bajerio taip ir nepakartojau big_smile big_smile big_smile

64

niu seip keistai nuskambes bet kiek buvau prisigeres niekat nesu turejas pagiriu big_smile

65

Saulius, 24 пишет:

niu seip keistai nuskambes bet kiek buvau prisigeres niekat nesu turejas pagiriu big_smile

tai nerimtai prisigeri wink pamaisyk ivairiu gerimu, tada bus superines pagirios big_smile big_smile big_smile

66

tu net neisivaizduoji kiek as esu primaises big_smile balta visada geriu uzsigerdamas alum big_smile

67

Saulius, 24 пишет:

tu net neisivaizduoji kiek as esu primaises big_smile balta visada geriu uzsigerdamas alum big_smile

sitas kokteilis nera didele blogybe wink pabandyk degtine su vynu pamaisyti big_smile big_smile big_smile

68

niu maisiau su vynu , likeriu , trauktine , sidru , alumi ir da velnei kuom bet pagirios niekada nekankina big_smile

69

nu blin pavydziu tavo skrandzio atsparumo wink

70

niu kisu i jy viska mekstu astrei niu ir nieko kaskoks nenormalus jis jauciu man viena kart visa sitas atsilieps big_smile

71

senatveje pajusi jaunystes eksploatavimo klaidas wink big_smile big_smile big_smile

72

niu bet iki jos toli tai galima ir klaidu biski daryti big_smile

73

ne visi ir datraukia iki pensijos :V big_smile

74

ai ir kam iki jos traukti geriu uzlinkti da kol jaunas big_smile

75

pirma kart apsvaigau nuo alaus kokiu 12kos.. o iki atminties praradimo gal kokiu 14-15kos :V smile

76

niu niu o kada paskutini karta teko zeme graibyti big_smile

77

pries pora menesiu kazkur big_smile

78

niu seip as asmeniskai prisigeres iki zemes graibimo kaskaip net neprisimenu kada paskutini kart buvau big_smile bet kai buvau pacukas kaskaip daznai tekdavo big_smile daba jau tiek nebegeriu big_smile

79

as tai per mano gimsa labai faina buvo klausyti ka as sakiau/dariau big_smile

80

sios wasaros pradzioj... big_smile