141

Re: atrodau Jauniau/Seniau

Lorena, 13 parašė:

nors man tik 13 bet visi sako daugiau:D ir daugiausia buna tai kad paraso nesamone tau tikrai ne 13:D

o dar labiau nervina kai mums sako jog mes seserys (o taip nera) ar ne Lorena?:)

142

niu abi is mazeikiu kiek matau big_smile o ar seses tai nezinau jum geriau zinoti big_smile niu o del to panasumo gal ir kaskoks yra big_smile

143

Saulius, 24 parašė:

niu abi is mazeikiu kiek matau big_smile o ar seses tai nezinau jum geriau zinoti big_smile niu o del to panasumo gal ir kaskoks yra big_smile

mes dar gyvename viename name ir esame vienos is geriausiu draugiu:) dar einame i ta pacia mokykla ir gan daznai manes visi klausia ar ji ne tavo sesuo?:)

144

Rasa, 18 parašė:
Lorena, 13 parašė:

nors man tik 13 bet visi sako daugiau:D ir daugiausia buna tai kad paraso nesamone tau tikrai ne 13:D

o dar labiau nervina kai mums sako jog mes seserys (o taip nera) ar ne Lorena?:)

aga:D pritariu..as nematau nei vieno panasumo:D

145

aga:D pritariu...as nematau nei vieno panasumo:D

146

Saulius, 24 parašė:

l pasakyk bet viena pvz?:D

147

Lorena, 13 parašė:
Saulius, 24 parašė:

jo tikrai pasakyk pavyzdi:) musu visiskai nepazysti ir sakai kad yra kazkoks panasumas tai dabar paprasysime placiau pasireiksti:)

148

Simute, 21 parašė:

nu aciu aciu smile fotkese visada kitaip zmogus atrodo nei in real smile na bet as sakau kaip yra .atsimenu mano ex vaikinas visada savo draugu klausinedavo kiek man duotu metu.. vieni 15, kiti 16.. kazkodel jam buvo labai smagu visiems sakyti kad man yra daugiau nei atrodo..na nesvarbu smile as tik pasakiau savo nuomone sia tema smile

o kaip tu jauteisi?
kai jis jo draugu klausineju taves tai ne erzino?

149

Rasa, 18 parašė:
Lorena, 13 parašė:
Saulius, 24 parašė:

jo tikrai pasakyk pavyzdi:) musu visiskai nepazysti ir sakai kad yra kazkoks panasumas tai dabar paprasysime placiau pasireiksti:)

o as tai ne pasakiciau kad jus panasus bet kiekvienas zmogus mato viska kitaip :?

150

Evelina, 17 parašė:
Rasa, 18 parašė:
Lorena, 13 parašė:
Saulius, 24 parašė:

o as tai ne pasakiciau kad jus panasus bet kiekvienas zmogus mato viska kitaip :?

as tau pritariu nes nematau kad butumem bent biski panasios:D

151

man 25, bet dar iki siol perkant alkoholi pardavejos praso parodyti pasa:)

152

vat su alkoholiu tai problemos ane? big_smile

153

sveiki as tik vakar prisiregistravau siame  tinklapyje ir dar nieko ce nezianu ir nemoku gal kas galite padeti viska ismokti

154

zinau kad ne y tema kalbu bet supraskit

155

o ka tau padeti zinutes moki rasyti
kaip temas ieskoti?

156

na suprantu bet pagrindiniame puslapyje nieko nemoku daryt

157

ash tai turiu 30 meti broli tai kur nors isvarau visi sako kokie jus panasus kuris ish jusu viresnis big_smile, tai isvada man persasi kad atrodau kaip 30 nors man 24 hmm

158

na man devyniolika..Lietuvoj visi tiek ir pasaydavo, bet kai isvykau i svedija, tai su svedem paslyginus atrodau vaikas, nes nesu stora ir "maliavu" ant veido tiek neprisitepu. Tai ccia visi mano, akd esu 15 - 16:D. ir zinokit, visai saunu, kai naudojuos viesuoju transportu, galiu vaziuoti vaikisku bilietu ir ten, kur su pinigais kas susiije,tai naudojuos,kaip vaikas, pliusas, sutaupau kiek;). O kaviej perkant vyna ir paprasius parodyti pasa, visai nesupykstu,nes ne meluoju ir tai padarau su pasitenkinimu, noredama irodyti padavejai/pardavejai,kad AS esu teisi:). Tik va vis del to yra ir minusu.Svedijoj i klusbus galima eiti tik nuo 20 metu, tad su savo veiduku nelabai vyresnes pavaidinsiu;).

159

Dalius, 24 parašė:

ash tai turiu 30 meti broli tai kur nors isvarau visi sako kokie jus panasus kuris ish jusu viresnis big_smile, tai isvada man persasi kad atrodau kaip 30 nors man 24 hmm

vargselis uzjauciu wink

160

Orinta, 19 parašė:

na man devyniolika..Lietuvoj visi tiek ir pasaydavo, bet kai isvykau i svedija, tai su svedem paslyginus atrodau vaikas, nes nesu stora ir "maliavu" ant veido tiek neprisitepu. Tai ccia visi mano, akd esu 15 - 16:D. ir zinokit, visai saunu, kai naudojuos viesuoju transportu, galiu vaziuoti vaikisku bilietu ir ten, kur su pinigais kas susiije,tai naudojuos,kaip vaikas, pliusas, sutaupau kiek;). O kaviej perkant vyna ir paprasius parodyti pasa, visai nesupykstu,nes ne meluoju ir tai padarau su pasitenkinimu, noredama irodyti padavejai/pardavejai,kad AS esu teisi:). Tik va vis del to yra ir minusu.Svedijoj i klusbus galima eiti tik nuo 20 metu, tad su savo veiduku nelabai vyresnes pavaidinsiu;).

o as su drauge irgi perkam vaiku biletus
ir nesvarbu kaip atrodom vistiek parduoda wink