Tema: Jusu kiemas?
ar esate patenkinta savo kiemu? tai yra jo isplabnavimu, taku takeliu ir poilsio aikšteliu sistema, ten auganciai augalais ir pan.?
ir ar pasinaudotumete aplinkos projektuotojo, apželdintojo paslaugomis?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Namai (Buitis, Vaikai, Receptai, Rankdarbiai…) → Jusu kiemas?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ar esate patenkinta savo kiemu? tai yra jo isplabnavimu, taku takeliu ir poilsio aikšteliu sistema, ten auganciai augalais ir pan.?
ir ar pasinaudotumete aplinkos projektuotojo, apželdintojo paslaugomis?
Jei visa taio nekainuotu dideliu pingu tai tikrai butu gerai pasinaudot
man tai mano kiemas bewejk idealus....:D
apie kuri kiema sneki ? miesto ar kaime pvz salia namo ?
apskritai kalbu
na jei tai butu ne daugiabuciu kiemas mielai savo kiemui isikvieciau gera speca,bet daugiabuciu neverta sunys mano krumelius nusisioja vaikai gelyna nuvaiksto,ta per brangu kviestis apzeldintoja uztenka tenir manuju ranku
Visiskai pakanka to, ka architektai sumaste:V
hm... kiemas... patinka, bet jei butu galima pakeist tai isarciau ten wisas bobuciu pasodintas gelytes ir paseciau grazia zolyte.. na tada, manau, butu idealus keimas:)
Projektuotojai ir apželdintojai daug plėšia, tai dizaineriais tenka būti patiems, kiek sumoki projektuotojui, jau už tą sumą nemažai augalų gali nusipirkti, mes su vyru darome viską patys, jei augalas neauga, sodiname kitoje vietoje, juk gyveni ir mokaisi, taigi be šių žmonių pagalbos tikrai galima apsieiti ir susitvarkyti aplinką ne ką prasčiau.
pas mane bent jau namie yra dideli plotai,mama pati jau nebesugalvoja kaip viska sutvarkyti,tai sake teks kviestis zmones kurie nusimano sita darba.Kai nama irenginejo taip pat kvietesi dizainerius,bet nemokejo kosminiu pinigu,nes tarkim senukuose perki kokiu baldu komplekta ir tau dizainere padeda viska priderinti nemokamai,atvaziuoja i namus pritaiko viska,o mokejom tik uz gamini.Ta pati dare su uzuolaidom,baldais,sienom ir panasiai.
lsaunuole,rasa.trupuciuka savo fantazijos ir savas kiemas bent jau sau bus mielas.
na as turiu dideli kiema trai lb juo rupinames visa seima norim kad butu garzu
as tai pati rupinuosi savo kiemu. kol kas sekasi gerai.. beveik priartejau prie svajones, nors turiu pripazinti kad labai sunku yra paciai su viskuo tvarkytis, bet malonu...
ka tas kiemas, zole visur, pora krumu salia iejimo ir keliolika vaismedziu, kad tetis turetu ka veikt, skiepyt, purskaliot ir tt :-]
aj normalus sakyciau bet zinau tokiu nenormaliu kad ka as zinau vakare jei ivaziavai tai koki pusvalandi uzsiknisi kol isvaziuosi mat rusu projektuotojai nesitikejo kad lietuvele pabegs o ju gaminamu masinu kiekiai atitiko aiksteles tiklsiau aiksteles buvo suprojektuotos atsizvelgiant i masinu pagaminta skaiciu ir dar kaina pagal kuria mazesnioji dalis tures ratus tai va sudukas biski gaunasi kai siais laiakis vos ne kiekvienas masina turi ir neturi kur jos det :DDD
sesuo diplomuota zeldiniu dizainere, mama irgi megsta augaliukus ir pasikapstyt.. visiskai gerai.. ir pieva, ir augaliuku visokiu graziu kieme pakankamai..
kiemas...man tai geriausia veta issidirbineti
Mano kiemas labai tvarkingas,man nereikia visokiu nesamoniu kieme,todel kiemo erdve maloni...
taip,mielai pasinaudociau apzeldintojo paslaugomis,jeigu netoliese butu.tai reikia projektuoti paciai,kur ka sodinti ir panasiai:)
Mano kiemas labai tvarkingas,man nereikia visokiu nesamoniu kieme,todel kiemo erdve maloni...
matau poziuris i apzeldinima yra netoks... juk galima sukurti savita erdve ir be nesamoniu. man pavyzdziui yra graudu ziureti kai kurie zmones kisa pinigus patys nenusimanydami apie augalus ir poto verkia sumokejau 400 lt uz augala ir nuvyto kodel? pas kaimyna tai auga? kodel?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Namai (Buitis, Vaikai, Receptai, Rankdarbiai…) → Jusu kiemas?