Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nieko mes tau smilkalu uzvarysim galesi ciufarint :DDDD
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 28 29 30 31 32 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nieko mes tau smilkalu uzvarysim galesi ciufarint :DDDD
ooo geras...
nu va vilniuj Tautvydas apsisirguliavo, ligoninej guli.. as dabar atostogose iki rugpjucio 11-12os... poto savaite vilniuj ir velei atostogos iki rudens.. galesim per ta ilgaji savaitgali kanors sumislint rugpjucio 12-14..
oj as tik 14diena is graikijos gryshiu (
nepergyvenk, po menesiuko kaip grisiu, tai galesim meetintis skersai ishilgai visi.. ir visi jauciu bus persirge ir susirinke vilniuj..
tai kam tada rugseji jei spali gal didelis bus??
Gerai. Tai o sita gal as tada surasysiu i pirma puslapi visas musu klubo savanores merginas? :]
Tik ir Julijos nepamirsk
o sita kaip ta Gina tu rugseji vel kretoj kokioj busi, ar kaip, kad spali nori?
jus faini :-D:-D
na va:) Mieli klubieciai ! :-D Surasiau musu klubo savanores i pirma puslapi :] jei yra dar norinciu is merginu padet musu klubo saviveiklai Prasom reiskites, mielai priimsime ! ~
Shauni kompanija cia
Shauni kompanija cia
Niugi tai prisijunki prie tos saunios kompanijos kad ji pataptu dar saunesne ! ~
nu ziuresim kaip cia bus
Hmz.. kaip cia idomiai.. pasirodo as irasyta i si jusu nedrasiuju kluba.. kaip "faina" kad kas nors mane apie tai informavo! ne tas zodis! ar cia mazdaug visi, kas pasisako sitoj temoj, automatiskai nariais patampa?? kazko nesuprantu biski.. butu malonu jei paaiskintumet
Hmz.. kaip cia idomiai.. pasirodo as irasyta i si jusu nedrasiuju kluba.. kaip "faina" kad kas nors mane apie tai informavo! ne tas zodis! ar cia mazdaug visi, kas pasisako sitoj temoj, automatiskai nariais patampa?? kazko nesuprantu biski.. butu malonu jei paaiskintumet
neprakaituoki gi nu ne i mirtininku sarasiuka patekai o i labai garbinga ir demesio verta sarasa ! Tad viskas ciki Nusiramink ir sypsokis gyvenimui toks tas likimas negailestingas
o jus sakykite panele visada tokia esat pikta pikciurna a? :DD Ar tik siandiena ne ta koja islipusi is lovos ? :}
1. As ne pikta, o nustebus. 2. As neprakaituoju. 3. Teisingai, man siandien nuotaika labai nepastovi. 4. Aciu uz paaiskinima, bet i klausima mano taip ir neatsakei. 5. Sypsausi tada kai noriu. 6. Ne likimas, o toks Auris, 19..
1. As ne pikta, o nustebus. 2. As neprakaituoju. 3. Teisingai, man siandien nuotaika labai nepastovi. 4. Aciu uz paaiskinima, bet i klausima mano taip ir neatsakei. 5. Sypsausi tada kai noriu. 6. Ne likimas, o toks Auris, 19..
:-D :-D :-D Oi man labai dziugu skaityt kad kazka sian sugebejau nustebint ;DD o tas Auris, 19, kurio as turbut nepazystu, tai nera manau jau toks negailestingas ar siaip koks nors baisus ir piktas:) Jis tik tenorejo manau pabut geras... :V
Sito tai as tikrai nezinau koks ten tas Auris..
niu vat tai as tuo labiau nezinau zinokites... ~
PS: Sveikinu kluba su 600 zinuciu jubiliejum ! ~ ~ :-D :-D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 28 29 30 31 32 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~